- 14 Ağustos 2014
- 108
- 24
- 48
- 29
- Konu Sahibi Butterflyy34
-
Kokina al yaaaaAllah ım her yerde arıyorum bulamıyorum su çiçeği
Bak bi rivayete göre bu çiçeği yılbaşı gelmeden alıp bir sene kurutmadan bakarsan ev sahibi oluyormuşsun
Biri bana hediye etse alnından öpcem
daha bugün,migrosta gördüm.
ben hediye edebilirim.ama adresini bilmiyorum.
Ablamm çok sağol ama kargoda hasat olmaz mı o
Çiçekçilere soruyorum adamların dünyadan haberleri yok ne diyon yeaaa der gibi bakıyo adamlar ,paralel evren midir nedir burası anlamadim
Migrostada yok
kırılacak eşya gibi ambalaj yapsak,hani birşey olur mu ki,üstüne de kırılacak eşya yazarız.sen adresi özelden at.bir deneyelim.ne kaybederiz.
Kupa almada ne alirsan al.Herkese selamlar. Ofisimizde yılbaşı için hediyeleşme merasimi olacak ama kural şu ki herkes hem erkeğin hem bayanın kullanabileceği unisex bir hediye alacak ama malesef ki bulamadım aklıma yanlızca kupa bardak geliyor ama onun dışında yok yani.. güzel fikirleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Kokina al yaaaaAllah ım her yerde arıyorum bulamıyorum su çiçeği
Bak bi rivayete göre bu çiçeği yılbaşı gelmeden alıp bir sene kurutmadan bakarsan ev sahibi oluyormuşsun
Migrosta var:)
Yok kız yokdün akşam müdüre sordum adam o ne bilmiyo bile deli midir nedir ?
Katalog ürünü yahu :)
Kataloğu al ve ben bunu istiyorum de
Yaa ben de bugun gordum bi cicekcinin onunde, icimden dedim ne guzelmis. Bu yazdiginiz uzerine yarin sabah alacagim hemen, umarim rivayet dogrudur :) Yeri de Istanbul'da ikamet ediyorsaniz yazabilirim Anadolu yakasi :)Kokina al yaaaaAllah ım her yerde arıyorum bulamıyorum su çiçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?