Yılbaşı hediye fikirleri???

Butterflyy34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
108
24
48
29
Herkese selamlar. Ofisimizde yılbaşı için hediyeleşme merasimi olacak ama kural şu ki herkes hem erkeğin hem bayanın kullanabileceği unisex bir hediye alacak ama malesef ki bulamadım aklıma yanlızca kupa bardak geliyor ama onun dışında yok yani.. güzel fikirleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Petrol yeşili veya turkuaz atkı-şapka eldiven takımı.
Kadın ve erkeğin kullanabileceği hoş bir renk hem, hem de kış için ideal.

Hmm düşünelim. Çok tatlış renklerde Powerbank'ler var onlardan alabilirsiniz ihtiyaç oluyor herkes kullanabilir, hem ucuzlar da. D&R ya da başka mağazalarda hediye kartları oluyor bütçeye göre 50 liralık 100 liralık, onlardan alabilirsiniz. Çıkan ister kadın ister erkek olsun, istediği şeyi alabilir. Alkol kullanan kişilerse bir şişe kaliteli bir şarap alabilirsiniz. Aklıma şimdilik bunlar geldi, daha gelirse yazarım. :)

daha bugün,migrosta gördüm.
ben hediye edebilirim.ama adresini bilmiyorum.

daha bugün,migrosta gördüm.
ben hediye edebilirim.ama adresini bilmiyorum.

Ablamm çok sağol ama kargoda hasat olmaz mı o
Çiçekçilere soruyorum adamların dünyadan haberleri yok ne diyon yeaaa der gibi bakıyo adamlar ,paralel evren midir nedir burası anlamadim
Migrostada yok

Ablamm çok sağol ama kargoda hasat olmaz mı o
Çiçekçilere soruyorum adamların dünyadan haberleri yok ne diyon yeaaa der gibi bakıyo adamlar ,paralel evren midir nedir burası anlamadim
Migrostada yok

kırılacak eşya gibi ambalaj yapsak,hani birşey olur mu ki,üstüne de kırılacak eşya yazarız.sen adresi özelden at.bir deneyelim.ne kaybederiz.

Kupa almada ne alirsan al.

Ajanda-kalem seti
Sümen takımı
Güneş gözlüğü
Saat
Biblo
Powerbank
Spor sırt çantası

Aklıma gelen unisex hediyeler bunlar.

Yaa ben de bugun gordum bi cicekcinin onunde, icimden dedim ne guzelmis. Bu yazdiginiz uzerine yarin sabah alacagim hemen, umarim rivayet dogrudur :) Yeri de Istanbul'da ikamet ediyorsaniz yazabilirim Anadolu yakasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…