- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.048
- 498
- Konu Sahibi Butterflyy34
-
Alın tabi :) hem eviniz renklenir hem de insanı mutlu eden küçücük şeyler bunlar :)Yaa ben de bugun gordum bi cicekcinin onunde, icimden dedim ne guzelmis. Bu yazdiginiz uzerine yarin sabah alacagim hemen, umarim rivayet dogrudur :) Yeri de Istanbul'da ikamet ediyorsaniz yazabilirim Anadolu yakasi :)
Nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama istanbul erenkoy bolgesi sokaklar kokina doluKokina al yaaaaAllah ım her yerde arıyorum bulamıyorum su çiçeği
Bak bi rivayete göre bu çiçeği yılbaşı gelmeden alıp bir sene kurutmadan bakarsan ev sahibi oluyormuşsun
Biri bana hediye etse alnından öpcem
Nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama istanbul erenkoy bolgesi sokaklar kokina dolu
Kokina al yaaaaAllah ım her yerde arıyorum bulamıyorum su çiçeği
Bak bi rivayete göre bu çiçeği yılbaşı gelmeden alıp bir sene kurutmadan bakarsan ev sahibi oluyormuşsun
O çiçeklerin orijinalleri 1 yıl kurumadan duruyormuş zaten evde. Çok az suya koysan bile yetiyormuş. Ama çiçekçilerde ve migrostakilerde de hep kırmızı bir iple bağlanmış şekilde satılıyor, 1 hafta bile dayanmayıp kuruyor onlar da.
Deli gibi arıyorum ben de iple bağlanmamış olanlardan. İstanbul’da sokak çiçekçiler bile satıyordu almadım salak gibi. Memlekette de doğru düzgün bulamıyorum ben de. Kırmızı gülle aranjmanı da çok şık duruyor. Bulsam yaptıracam ben de ama doğru düzgünü yok maalesef
O iş yalan ya test edip onaylandıKokina al yaaaaAllah ım her yerde arıyorum bulamıyorum su çiçeği
O iş yalan ya test edip onaylandıama çok hoş seviyorum duruyor hala
Umarım sizin kokina işe yararKizin konusuna kokina diye salca olduk valla
Ama ben inanıyorum ev alicam ben
Kurudu mu nasıl baktınız bu arada sıcaklık,su falan
yaaaa orjinal değil mi onlar ? Ama o kırmızı tomurcuklar her yerde sonradan bağlaniyo diye biliyodum..Kuruyacak mi şimdi
Sizinkiler de iple bağlanmış mıydı, dikkat ettiniz mi hiç?O iş yalan ya test edip onaylandıama çok hoş seviyorum duruyor hala
Büyük bi arajman bendeki. Aralarında ip ile bağlılar da var ama onlarda hala kırmızıSizinkiler de iple bağlanmış mıydı, dikkat ettiniz mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?