Yılbaşı hediye fikirleri???

Kokulu tas tan mumluk
Kokulu taş tan 3 lu cerceve
yine kokulu taştan Saat

eşim bu işle ilgileniyor
ve işyerindeki Hanimlara baya sattı
çekiliş icin...
Cokta güzel oluyor.

Yaa ben de bugun gordum bi cicekcinin onunde, icimden dedim ne guzelmis. Bu yazdiginiz uzerine yarin sabah alacagim hemen, umarim rivayet dogrudur :) Yeri de Istanbul'da ikamet ediyorsaniz yazabilirim Anadolu yakasi :)
Alın tabi :) hem eviniz renklenir hem de insanı mutlu eden küçücük şeyler bunlar :)
Inşallah eviniz de olur

powerbank bence gayet herkese gerekli ve herkesin seveceği bir hediye olur, 2, 3 tane olsa da kimse hayır demez

Migros ve benzeri marketlerde alkollu ve alkolsuz olarak yılbaşı sepetleri satılıyor hiç olmadı bir sepet alıp sen doldur içini marketten daha sonra kırmızı kurdele ile sepetini farklı fikirlerle süsleyebilirsin kendin yapıcaksan örn içine tombalada koy sepetinin

Bütçe en fazla 30-40 TL tüm fikirlerinizi not aldım nasıl yardımcı oldunuz anlatamam Teşekkürler hepinizee

O çiçeklerin orijinalleri 1 yıl kurumadan duruyormuş zaten evde. Çok az suya koysan bile yetiyormuş. Ama çiçekçilerde ve migrostakilerde de hep kırmızı bir iple bağlanmış şekilde satılıyor, 1 hafta bile dayanmayıp kuruyor onlar da.
Deli gibi arıyorum ben de iple bağlanmamış olanlardan. İstanbul’da sokak çiçekçiler bile satıyordu almadım salak gibi. Memlekette de doğru düzgün bulamıyorum ben de. Kırmızı gülle aranjmanı da çok şık duruyor. Bulsam yaptıracam ben de ama doğru düzgünü yok maalesef

yaaaa orjinal değil mi onlar ? Ama o kırmızı tomurcuklar her yerde sonradan bağlaniyo diye biliyodum..Kuruyacak mi şimdi

Anahtarlık olabilir
Hediye sitelerinde lisanslı ürünler var,
Ben star wars temalı alacağım hediye.
Su matarası, yine aynı sitelerde lisanslı

Usb bellek, değişik şekilli olanlar gördüm, etkilendim.

Masa/çalışma lambası, yine temalı ürün

O iş yalan ya test edip onaylandı ama çok hoş seviyorum duruyor hala

Kizin konusuna kokina diye salca olduk valla
Ama ben inanıyorum ev alicam ben
Kurudu mu nasıl baktınız bu arada sıcaklık,su falan
Umarım sizin kokina işe yarar Doğrudan güneş alan yerlerden sakındım, gün ışığı gören aydınlık bir yerde yetiştirdim. Suya çok ihtiyaç duymuyor zaten 15-20 gün de bir suyudunu tazeledim sadece.

yaaaa orjinal değil mi onlar ? Ama o kırmızı tomurcuklar her yerde sonradan bağlaniyo diye biliyodum..Kuruyacak mi şimdi

Migrostakiler birkaç gün içinde kurumuştu bile
Ama yine de çok güzel gözüküyorlar, toteminin doğruluğunu bilmem ama sırf güzelliği için yılbaşı günü alacağım. Siz de deneyin, işe yarar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…