Yılbaşı Hatam

çok iyi cevap vermişsin bence sorun yok kendini üzme ... hem bana önemsizmiş gibi davrandı düşüncesine girme ... bak ne güzel erkeklere karşı kendimi koruyabilen bir bayan imajı veriyorum demek ki de . boş ver sen onu

bu ılımlı, arkadaşça yorumuz için teşekkür ederim. çok iyi niyetli, çok pozitifsiniz. umarım gerçekler sizin dediğiniz gibidir. ama ben olumsuz düşünüyorum.

Büyük cesaret gerçekten alkışlıyorum sizi o akşam dışarı çıkmak bir başınıza, bana kalırsa bir silkelenin ve kendinize gelin size ufacık bir kıymet, değer, sevgisi yok bu adamın yaptığı son harekette tamamen bağlarınızı koparmanıza yeterli bir sebep bence, yılbaşı gecesi itin kopuğun içinde sizi bir başınıza bırakması onun nasıl karakterde bir adam olduğunu gösteriyor işte hala görmüyor musunuz? size karşı bir şey beslemese hissetmese bile insan olan sizi orada bırakmaz kaldı ki geçmişte bir tanışıklığınız varmış!! kendinizi daha fazla üzmeyin üzmemeye çalışın bunları yazarken bile hala demek ki ona değer veriyorsunuz ki onun için bu kadar uzun yazabiliyorsunuz boşverin unutun gitsin
Tanidiginiz birinin sizi orda birakmasi dogru degil diyorsunuz. Elbetteki dogru degil ama yuzume neden bakmadan konusuyorsun sorusuna yalnis anlasiliyor diyip sonrada sorularina cevap vermemesi bence adamin onu orda birakmasi icin yeterli bir sebep. Ben olsam bende birakirdim benden ratsiz oldu diye dusunurdum.

Demekki tanimiyordun simdi tanimis oldun. Elbette bizde okuz olduklari icin sevmiyoruz ama sevdigimiz adam okuz cikti diye sevmektende vazgecmiyoruz. Sevdigini soylememissin saklamissin ayrica adamin yuzune bile bakmamissin ve dogru duzgun konusmamissin. Tamam sana yaklasimi yanlis ve dusuncesizce olabilir ama senin yaklasimindan sonra ondan ne bekleyebilirsinki ? Onun icin gecenin o saatinde sokaga cikmissin birsuru sapigin pisligin icinde kalmissin, peki o butun bunlari onun icin yaptigini biliyormu ? Emin ol seni sevmese bile bir erkek onun icin yapilan bir seye boylesine kayitsiz kalmazdi ne kadar okuz olursa olsun.

biliyor ilknurA, bal gibi biliyor. anladığını biliyorum. yazın birisine attığım "evet ona aşığım, evet onu görmek için oraya gidiyordum" mesajını birileri kulağına çıtlatmıştı. bana bunları anlattığında inkar ettim, yalan söylemişler dedim ama bana büyük ihtimalle inanmamıştır. her şeyi anlamıştır."Emin ol seni sevmese bile bir erkek onun icin yapilan bir seye boylesine kayitsiz kalmazdi ne kadar okuz olursa olsun." demişsin ya, işte kalbimi bu gerçek daha da çok acıtıyor. onun için yapılan bir şeye böylesi kayıtsız kalabiliyor işte, en kötü erkeğin bile düşüneceği inceliği bana karşı düşünmüyor. demek ki diyorum sonra, ben iğrenç biriyim ki bu incelik bana karşı gösterilmiyor..

erkekler bu saatte yüzüne bakmamı yanlış anlayabiliyor çok komik bir cümle. madem yanlış anlaşılmak istemiyosun küçük masum bi kız olmak istiyosun o saatte asıl sokakta ne işin var derler adama.
hem delililk yapıp aşağı inmişsin indikten sonra çekingen ve tripsel davranmışsın adamın umursamamasına da öküz demişsin, ya deliliğin alasını yap sonuna kadar git ya da beceremeyeceğin işe girme. kızların naz yaparak çekingen durdukları erkeklerin üstüne gitikleri sahneler filmlerde malesef. gerçekte bunlar olmuyor ayrıca temmuzdan beri konuşmamışsınız buna rağmen gayet medeni bi konuşma yapmış seninle bence

Tanidiginiz birinin sizi orda birakmasi dogru degil diyorsunuz. Elbetteki dogru degil ama yuzume neden bakmadan konusuyorsun sorusuna yalnis anlasiliyor diyip sonrada sorularina cevap vermemesi bence adamin onu orda birakmasi icin yeterli bir sebep. Ben olsam bende birakirdim benden ratsiz oldu diye dusunurdum.

Haklısınız konu sahibi kendini ifade edememiş sorulan soruya karşı yeterli düzgün cevapları verememiş ama onu orada bırakması bana ters geliyor hiç tanımasa anlarım ama zamanında bir tanışıklıkları varken o kadar insanın içinde bırakması bana doğru gelmiyor bilemiyorum ..

Büyük cesaret gerçekten alkışlıyorum sizi o akşam dışarı çıkmak bir başınıza, bana kalırsa bir silkelenin ve kendinize gelin size ufacık bir kıymet, değer, sevgisi yok bu adamın yaptığı son harekette tamamen bağlarınızı koparmanıza yeterli bir sebep bence, yılbaşı gecesi itin kopuğun içinde sizi bir başınıza bırakması onun nasıl karakterde bir adam olduğunu gösteriyor işte hala görmüyor musunuz? size karşı bir şey beslemese hissetmese bile insan olan sizi orada bırakmaz kaldı ki geçmişte bir tanışıklığınız varmış!! kendinizi daha fazla üzmeyin üzmemeye çalışın bunları yazarken bile hala demek ki ona değer veriyorsunuz ki onun için bu kadar uzun yazabiliyorsunuz boşverin unutun gitsin

çok doğru demişsiniz, dediğiniz gibi tanışıklığımız var ya tanışıklığımız, ben onu görebilmek için ne bedeller ödeyerek çıktım dışarı, ailemi evde bıraktım, babamla kavga ettim, sırf onun için.. bir şey hissetmese bile insan olan orda bırakmazdı. çok iyi demişsiniz.

biliyor ilknurA, bal gibi biliyor. anladığını biliyorum. yazın birisine attığım "evet ona aşığım, evet onu görmek için oraya gidiyordum" mesajını birileri kulağına çıtlatmıştı. bana bunları anlattığında inkar ettim, yalan söylemişler dedim ama bana büyük ihtimalle inanmamıştır. her şeyi anlamıştır."Emin ol seni sevmese bile bir erkek onun icin yapilan bir seye boylesine kayitsiz kalmazdi ne kadar okuz olursa olsun." demişsin ya, işte kalbimi bu gerçek daha da çok acıtıyor. onun için yapılan bir şeye böylesi kayıtsız kalabiliyor işte, en kötü erkeğin bile düşüneceği inceliği bana karşı düşünmüyor. demek ki diyorum sonra ben iğrenç biriyim..
Sakin igrenc biri oldugunu dusunme onun acisindan sadece onun icin dogru kisi degilsin ayrica ben onunda senin icin dogru kisi olduguna inanmiyorum. Karakter meselesi... Dogru duzgun adamlar varken boyleleriyle kendinizi uzmten yipratmaktan lutfen vazgecin ilerde gercekten birine asik olup sevildiginizde geriye donup bu yasadiklariniza guleceksiniz. Size deger veren adamlari sevin... Ne oldugunu anlamissin ve hicbir sey icin gec degil hayatiniza bakin... İnsanlarun senin hakkinda ne dusunduklerini sakin onemseme sen dogru olduguna inandigin seyi yaptin ve ne olursa olsun kotu bir tercihte olsa yaptigin seyden asla pismanlik duyma ! Suan senin icin dogru olmasa bile o gece senin icin dogru bir seydi bunu sakin unutma.

erkekler bu saatte yüzüne bakmamı yanlış anlayabiliyor çok komik bir cümle. madem yanlış anlaşılmak istemiyosun küçük masum bi kız olmak istiyosun o saatte asıl sokakta ne işin var derler adama.
hem delililk yapıp aşağı inmişsin indikten sonra çekingen ve tripsel davranmışsın adamın umursamamasına da öküz demişsin, ya deliliğin alasını yap sonuna kadar git ya da beceremeyeceğin işe girme. kızların naz yaparak çekingen durdukları erkeklerin üstüne gitikleri sahneler filmlerde malesef. gerçekte bunlar olmuyor ayrıca temmuzdan beri konuşmamışsınız buna rağmen gayet medeni bi konuşma yapmış seninle bence

evet işte o komik cümleyi nasıl kurdum, nasıl kendimi öyle rezil edebildim onu anlamıyorum ben de. utanç içindeyim. onun karşısında şaşkına dönüyorum. bunun için kendimden nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Böyle bir adamın nesini sevdin canım sen ? Hayvan seviyorsan hayvan besle, insanın hayvanlaşmışından ise uzak dur..

Yani böyle filmlerde ki, romanlarda ki gibi olmaz ki..
Gece olmuş sen sokağa onu görmek için gidiyorsun.
Önceden flört ettiğin birimi bu?
Sokak neresi..? yılbaşı kutlamalarının olduğu biryermi?
Neden başka şekilde ulaşmaya çalışmıyorsun. tel. gibi
Tamam çok kitap okuman güzelde.. durumu anlayıp yorum yapmak bizim için epey zor bu şekilde...:KK51:

Sakin igrenc biri oldugunu dusunme onun acisindan sadece onun icin dogru kisi degilsin ayrica ben onunda senin icin dogru kisi olduguna inanmiyorum. Karakter meselesi... Dogru duzgun adamlar varken boyleleriyle kendinizi uzmten yipratmaktan lutfen vazgecin ilerde gercekten birine asik olup sevildiginizde geriye donup bu yasadiklariniza guleceksiniz. Size deger veren adamlari sevin... Ne oldugunu anlamissin ve hicbir sey icin gec degil hayatiniza bakin... İnsanlarun senin hakkinda ne dusunduklerini sakin onemseme sen dogru olduguna inandigin seyi yaptin ve ne olursa olsun kotu bir tercihte olsa yaptigin seyden asla pismanlik duyma ! Suan senin icin dogru olmasa bile o gece senin icin dogru bir seydi bunu sakin unutma.

işte onu unutmuştum zaten, zaten acılarım dinmişti biliyor musun. ama ben neyaptım, gittim tekrar tazeledim her şeyi. ama ne için bi sor? üç hafta önce ben o sokakta beklerken, bir duvarın arkasından bana gizli gizli baktığını gördüm. kendisini gizleyerek izliyordu beni. bir ara yerimi değiştirip daha aşağı bir yerde beklemeye başladım, sonra o da tam o yerin karşısına gelecek, beni tekrar görebilecek bir konuma gitti. tekrar eski yerime geçtim, o da tekrar görüş alanıma giren diğer konuma gitti. sonra biraz sonra baktım karşıdan bana doğru adım attı geliyor, sonra bir baktım şaşkın gibi gerisingeri döndü gitti. işte sırf bu davranışından ümitlenip, devam etme kararı almıştım ben tam da unutmuşken. ama hataymış...

Beni tüm o kurtların içinde, sapığının, tacizcisinin, yılbaşı diye ipini koparıp gelmiş her türlü pisliğin içinde öylece bırakıp gitti...
iyi ama oraya kendin gitmişsin,adam götürüp bırakmamış ki:KK64:

Adam akşam biranın yanına mezesi olur musun diye yoklamış. Bakmış senden iş çıkmaz yol almış. Üzüldüğüne yazık. Hiç umursamamış ki seni.

duygularını gayet güzel ifade etmişsin burda, gayette ne yapmalı ne yapmamalı nasıl davranmalı biliyorsun aslında ama iş ona gelince öyle olmamış
merak ettiğim konu eski konularını bilmediğimden bu adamla full platonik mi yoksa eski erkek arkadaşınmı o konuyu anlayamadım

hiçbir zaman erkek arkadaşım olmadı. ama bana yaklaşmaya çalışmıştı. ben ona aşıktım, sanırım platonik evet

işte onu unutmuştum zaten, zaten acılarım dinmişti biliyor musun. ama ben neyaptım, gittim tekrar tazeledim her şeyi. ama ne için bi sor? üç hafta önce ben o sokakta beklerken, bir duvarın arkasından bana gizli gizli baktığını gördüm. kendisini gizleyerek izliyordu beni. bir ara yeriğimi değiştirip daha aşağı bir yerde beklemeye başladım, sonra o da tam o yerin karşısına gelecek, beni tekrar görebilecek bir konuma gitti. tekrar eski yerime geçtim, o da tekrar görüş alanıma giren diğer konuma gitti. sonra biraz sonra baktım karşıdan bana doğru adım attı geliyor, sonra bir baktım şaşkın gibi gerisingeri döndü gitti. işte sırf bu davranışından ümitlenip, devam etme kararı almıştım ben tam da unutmuşken. ama hataymış...
Adam sormus inkar etmissin o gece yanlis anlasilir demissin yuzune bakmamsin burdami durucaksin demis cvp vermemissin kendi acimdan dusunuyorum ben adamin yerinde olsaydim bende ayni seyi yapar giderdim. Benden rahatsiz oldugunu dusunurdum yanlis anlaisir dedi demekki unutmus hayatina devam ediyor belki baskasini bekliyordur bu yuzden cvp vermedi diye dusunurdum. Size umut vermek icin yazmiyorum bunlari sadece bir ihtimal dogrultusunda oldugu icin empati yaparak yazdim

hiçbir zaman erkek arkadaşım olmadı. ama bana yaklaşmaya çalışmıştı. ben ona aşıktım, sanırım platonik evet

bence boşver, şimdiden bu kadar kabaysa ilişkide düşünemiyorum, duygularını fark ettiyse seninle oynama ihtimali yüksek, çünkü malesef duygularınız karşılıklı değil, üzüldüğüne değmez, çevrende hobilerinde değişiklik yap yeni ortamlara gir, çivi çiviyi söker, başkasıyla ilgilenene dek unutamayacaksın, bilinçli hareket edip bu konuyu arkanda bırakabilirsin

"Hiç umursamamış ki seni" o yüzden üzülüyorum ya zaten.

Bak belli ki yaşın küçük. Böyle saçma sapan insanlara üzülmekle geçerse ömrün sana prenses gibi davranacak adamı gözden kaçırırsın. Adam belli ki pisliğin teki. Dünyada tek o yok ya. Yoluna devam et ve saç telin kırılsa dert edinecek bir adamı sev onun için ağla. Hoş öyle bir adam da seni ağlatmaz ya.

Back
X