yılbaşı gecesi şimdiden gerdi

haklısınız. bu çocuk bana böyle bir öneri ile geldiğine göre demek ki aralık ayı sakin geçecek aksi halde bu teklifi yapmazdı. yılbaşını garantiye almak istiyor. ne gerek var bu kadar erkenden konuşmaya? insanlar da garip. belki o vakte kadar ben işten ayrılıcam yani bana güvenerek plan mı yapacak anlamadım :) hasan'ı düşündüğüm yok olayı kendi açımdan düşünüyorum ama dediğiniz gibi hafta sonları sakin geçecekse, az etkinlik olacaksa ne gerek var...

Yanıma arkadaşımı da alır giderdim ben yılbaşı etkinlikleri çok pahalı bedavaya eğlence
her yorumda kafam karışıyor nasıl bir toyluk bu bendeki.
sizlerin yorumlarından sonra bir de anneme soracağım bakalım o ne diyecek...

sosyal medya hesaplarını yönetiyoruz. yılbaşında yapılacak olan etkinlik bol müzikli, dj'li belki konserli, her yaştan insana hitap edecek şeyler. hatta daha ziyade yetişkin bile denebilir. mekanda alkol satışı var. ve orada yapacağım tek iş instagrama hikaye atmak olacak işin içeriği de bu yani.

Bayram yılbaşı ırt zırt hiçbirini sevmem.
Oyüzden yılbaşımı veririm , aralık hafta sonları benim olur.
Güzel teklif bana göre.

Hasan teklıf etmıs.karsılıgında bır sey onermıs.neden kızıyorsun kı hasana. Karsılıksız bir sey degil bir nevı alısverıs.işine gelmesse kabul etme.ben kabul eder aralıkta rahat ederdim.

İşiniz ne guzelmıs. Özendim size. Ne vasfı ariyorlar bu iş için ne gerekıyorsa yapmaya hazırız.

Sen kendine dert edinmişsin. Kimse senden yapmanı beklemiyor. Seçenek olarak sunmuşlar maalesef uymuyor dersin olur biter. Uzatıp kafanda kurup büyütme. Baştan olmaz demezsen sonradan seni suçlarlar sanki evet demişsin son anda caymışsın gibi. Hasan devam iş yerinde kalırsa devam bu şekilde gider işine gelmediği zaman sana atar. Sende bir kabul eder bir kabul etmezsin. Zaruri durumlardan herkes birbirini idare eder keyfi durumlarda bunu üzerime almak istemezdim.

Açıkçası ben sinir olunacak bir şey göremedim. Hasan sizi deneyimini kullanarak mecbur bırakmamış. Özel bir kutlama planladığı için sizin de işinize yarayacak bir teklifle gelmiş, kabul etmiyorsunuz diye de bir tepki vermemiş. Ben olsam haftasonlarim boşa çıkacak diye hemen kabul ederdim , yılbaşı planimi da 22:00 den sonraya ayarlardım. Siz de istemiyorsanız geri çevirin teklifi

Aralıkta beş haftasonu var. Beş haftasonunu da alacaksa neden olmasın? Ama haftasonuna pazarlık yapacak iki de haftasonu isteyecekse kibarca red ederdim sanırım

hasan'a da hak veriyorum çünkü o da bir çalışan sonuçta ve o da bunu kendi üstünden atmak istiyor.

Hasan'ın haklı bir tarafı yok :)

Hasan yılbaşı için program yapmış işi de sana kitliyor.
Ne malum haftasonları için bahane üretip yine sana kitlemeyceğini?

Taviz verme. Herkes kendi görevini yapsın.
Bir kere tamam dediğin zaman devamı gelir.

15 yıllık tecrübe konuşuyor :)

Aralık ayının hafta sonlarını kurtarmanız cazip bir teklif.
Planınızda yokmuş .Bence erken biter sıvışırsınız.
Saat onda ayrıldım filan demenize gerek yok.

ben olsam bu kadar düsünmeyip giderdim.Hem aralik ayinda hafta sonlari size kalir hem de bedavaya eglenirsiniz.Hasan muhtemelen plan yapmistir o yüzden böyle bir teklifte bulundu.Gercekten bu kadar düsünülecek bir sey degil.Belki de yilbasi benim icin hic bir sey ifade etmedigi icin böyle düsünüyorum ama bence gidin ve eglenin.Bos yere kafanizi mesgul etmeyin.Baska bir zamanda hasan size bir iyilik yapar.

Içimden bir ses saat 10da cikilamayacagini söylüyor.
Ama ben olsam kabul ederdim

böyle konularda en baştan net olmak lazım. ucunu açık bırakarak karşı tarafa ısrar hakkı veriliyor.
net şekilde biletimi aldım şehirdışında olacağım derseniz bir daha soramazlardı.
bu durum yeni veya eski olmakla değil kişinin yapısıyla alakalı.
4 sene sonra da siz böyle tavır alırsınız.

Kişiden kişiye değişecek bir karar. Ben yılbaşına çok anlam yüklemem mesela, çok önemli değildir, gezip içip dağıtmak için illa yılbaşı olması gerekmez. Amma haftasonlarını severim... O nedenle tercihim haftasonu olur...

Aslında iki ay önce falan proje yöneticimle bunun konusu oldu sadece sohbet sırasında. Sen git o gitsin muhabbeti değildi yani. Dedi ki iki senedir yılbaşı krizi yaşıyoruz. Ben de güldüm, yılbaşında ben gidemem dedim. Gülüp geçmiştik. Mesele aslında yılbaşını feda etmek değil ne var sadece bir gün yani. Mesele dediğiniz gibi net olmak. Hasan bu iyiliği başkasından da isteyebilir. Bence hiçbir çalışana kalmamalı.

Bir geceye tum aralik ayi haftasonlari ben kabul ederdim. Gecen yilbasi aksami saat 11 de uyumustum bile. Takvimin tekrar ocaga donmesinin neyini kutluyoruz onuda pek anlamiyorumbya neyse. Kisaca eger bir planiniz yoksa kabul edin bence

Vallahii güzel imiş

Bu tarz ozel gunlere ek para almiyor musunuz peki?
Ben olsam duble alacaksam o gunluk giderim sanirim. Cizgim de bu olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…