yılbaşı gecesi şimdiden gerdi

Aynen, bana teklifi cazip gelirdi mesela.
Araliktaki haftasonlari icin güzel planlar yaparsin ailenle vs. Normalde yapamayacagin seyler.
Ve zaten evde gecireceksen, ha yilbasinda toplanmissin ailenle ha baska bir gün cok fark etmez.

Bir planin yoksa git. Zaten 22 gibi biterse yilbasi yeni basliyor o saatlerde. Ama aaim haftasonlari demissin. Aralik i bitirdik sayilir. Kac haftasonuyla takas edeceksin o da onemli
aralık'a daha gelmedik yahu :)
planım yok. geçen senelerde o saatlerde bitmiş sanırım çok geçe kalmamışlar. ama sorunuza yanıt vereyim, 1 gün feda edip 9 gün alacağım öyle söyleyebilirim. ani çıkan etkinlikleri işimizin bir parçası olarak düşünürsek düz hesap aralık ayı boyunca hiç etkinlik düşünmeyeceğim. belki de sadece 2 etkinlik olur? bu henüz kesin değil.

Bu ay zaten az etkinlik olur diye plan/hesap yapmamıştır değil mi ?
O zaman sıkıntı.

böyle konularda politik davranmayı huy edindim sanırım :) hemen reddetmiyorum ama kabul de etmiyorum. yani bir plan planlıyoruz ama değişebilir elbette... olabilir de olmayabilir de modunda takıldım. biraz havada kaldı, aralık gelince konuşuruz tarzı oldu. eve dönüş saatini konuştum, toplu taşımanın geç saatte sorun olduğunu söyledim. bunlar kesin olan şeyler zaten. taksi ile olursa saat ve dönüş sorunu olmayacağını söyledim. ama sadece dönüş için :) gidip gitmeme konusundaki yanıtım hala net değil.

Valla teklif bana pek cazip geldi.
Çünkü tam 4 hafta sonu bana kalacak sadece 1 gün sıkıntı çekeceğim e 1 ocakta tatil zaten.
Yılbaşında çok mühim bi planım yoksa kabul edip dönüşü de maksimum 11de olmak üzere ayarlardım.
1 saatte ailemle takılıp yeni yıla onlarla birlikte girerdim.

Bu ay zaten az etkinlik olur diye plan/hesap yapmamıştır değil mi ?
O zaman sıkıntı.
yapmış olabilir
aslında son 2 aydır yoğunluk sebebiyle şirket hafta sonu etkinlikleri için bana ekstra ödeme yaptı. ilk aklıma gelen şey, para aldığımı duydu da aralık ayında para alabilmek ve yılbaşını bana itelemek için mi böyle bir şey dedi acaba diye düşündüm. içim fesat galiba ama öyle.
az etkinlik olur diye hesap yapması beni etkilemez açıkçası. çünkü bu etkinlik konusu henüz net olmadığı için koca ay benim için acaba bu hafta sonu çağırırlar mı diye düşünmeden geçecek. etkinlikler olmasa bile acaba olur mu tarzı bir durum da var çünkü benim hayatımda. adamlar 3 gün kala zınk diye hafta sonu etkinliği koyuyor, planı programı bir ay önceden belli olmuyor ki.

Aynen, bana teklifi cazip gelirdi mesela.
Araliktaki haftasonlari icin güzel planlar yaparsin ailenle vs. Normalde yapamayacagin seyler.
Ve zaten evde gecireceksen, ha yilbasinda toplanmissin ailenle ha baska bir gün cok fark etmez.
aralık ayı için kafa rahatlığım da olacak. düşünmeden hafta sonu planı yapabileceğim. 3 gün kala acaba etkinlik olacak mı diye düşünmeyeceğim misal.

22 de bitecek şey için hafta sonlarımın bana kalmasını isterdim ayrıca yılbaşı dediğin o saatten sonra başlar zaten ki evde takılacakmışsın bence gidilir

kimin arabası varsa o gitsin

22 de bitecek şey için hafta sonlarımın bana kalmasını isterdim ayrıca yılbaşı dediğin o saatten sonra başlar zaten ki evde takılacakmışsın bence gidilir
evet ama taksi ayarlamaları lazım çünkü toplu taşıma ile olmaz, 2 saat falan sürüyor toplu taşıma ile. yeni yıla otobüste girmeyelim yılbaşı özel gün, bir gün de taksi ayarlayıversinler değil mi?

W Wurstria ben daha çok işle ilgili tam olarak ne yaptığını merak ettim :) ne tür etkinlikler ( iş toplantıları, yardım semineri, açılış vs. Vs) stressiz vs. Falan yazınca merakım depreşti

Ne güzel takside etrafı ışıl ışıl izleye izleye dönersin evine :)

Hahahaha kasimla aralik i karistirdim valla bence karli bi alisveris. Ben olsam kabul ederdim

Valla uyanıkmış. Şimdi alırım der Aralık hafta sonlarını sonra bir şeyler uydurur almaz. Yılbaşını da sana yükler söz verdin der. Sinir olduğunla kalırsın. Kırmızı çizgilerin baştan olsun. Hiç üstlenme.

Ne güzel takside etrafı ışıl ışıl izleye izleye dönersin evine :)
en başından beri etkinlik dönüş saatleriyle ilgili kuralım bellidir: 21:30 sonrasına kalmak istemem zira toplu ulaşımda otobüs seyrekliği falan ve yol uzaklığı gibi durumlarım var. ekip bunu biliyor. aslında 22:00'de bile ayrılsam bir şekilde evime gidiyorum ama zorlanıyorum. ve neden zorlanayım? ne olursa olsun evime gece 12'den sonra girmek istemiyorum mesela. bu en başından beri bildikleri bir şey. yılbaşı da özel bir gece olduğu için her ne kadar çok yazacak olsa da taksiyi kabul etmeleri lazım :) ya şey mi yapsam, bir arkadaşın da dediği gibi... hakikaten iyilik yapıyor gibi mi gözüksem? mesela şey desem... yılbaşı için plan yapmıştık ancak şu an o planı bozarak biraz zarara uğradım. fakat bu da işimiz sonuçta. müşterimiz istiyorsa gideriz falan gibi laflar mı etsem sohbet sırasında

öyle birşey yapacağını sanmıyorum açıkçası. daha doğrusu aralık ayında bahane uyduracağı kadar çok etkinlik olacağını sanmıyorum. iki üç etkinlik için bahane uydurmaz. uydurursa utanmayacak mı patronundan? benden? bunca senelik çalışan. bilmiyorum düzgün birine benziyor ben sanmam bahane uyduracağını.
hala kararsızım.

Gitmek istemiyorsanız bahane bulmanıza bile gerek yok. Görev dağılımı yapılmış ve hasanın görevi. Kendisi gitmek istemiyor ve siz de teklifini kabul etmek istemiyorsanız çözüm üretmesi gereken kişi hasan. Sizin gerilmenize hiç gerek yok. Hasan gerilsin bence şu aşamada napıcam diye

açıkçası ben aralık ayında hafta sonları bunaltıcı etkinlikler olacağını sanmıyorum ama yine de belli olmaz.

açıkçası ben aralık ayında hafta sonları bunaltıcı etkinlikler olacağını sanmıyorum ama yine de belli olmaz.

E bu durumda haftaiçlerini sizin almanızın hiç bir mantığı kalmıyor. Hasana kibarca kabul edemeyeceğinizi başka planlarınızın olduğunu söyleyin. Başka çözüm kendisi bulsun boşverin. İş hayatında bu kadar merhametli olmayın. Hasan tüm yaz boyu bu hafta da ben gideyim haftasonu sen de bi yerlere gidersin diye sizi düşündü mü hiç hayır. Siz neden yılbaşı gecenizi feda edesiniz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…