yılbaşı gecesi şimdiden gerdi

işte takıldığım konulardan biri de bu aslında. amacım hasan'ı düşünmek falan değil. bu teklifi kabul etmek bana ne kazandırıp ne kaybettirir, kabul etmezsem ben ne kaybederim ne kazanırım onu düşünüyorum sadece. normalde uyumlu biriyimdir. hasan'a zaman zaman mesai dışında ulaşamazlar ama acil bir iş olduğunda bana ulaşabilirler. hasan'ın yapamadığı işleri de ben yapıyorum. ulaşamıyorlar ben yapıyorum mesela. ben yapamadığımda da o benimkini yapıyor. aramızda bir dönüşüm var tabii. kimse uyumsuz diyemez benim için ama yılbaşı aslında pratikte değil de teoride önemli. yılbaşı gecesinde çalışmaya razı olan insan olarak biz ona her şeyi yaptırırız izlenimi vermek istemiyorum kimseye. yılbaşı akşamı işi kabul etmek karşı tarafa ben her işi yaparım köleyim zaten ben algısı verir mi aslında ona takılıyorum... yoksa mesele yılbaşı gecesi çalışmak ya da evde takılmak da değil. algı meselesi...

herşeye evet diyen alttan alan asla olma. Hasan gidiversin
kafama takılan şey de bu aslında. yılbaşı gecesi işi kabul etmek demek biz buna her şeyi yaptırabiliriz nasıl olsa yılbaşı bile gitti çalıştı algısı yaratır mı... fakat şu da var bu bir müşteri ve yılbaşında ekipten biri illa ki orada olmak zorunda. yoksa müşteriyle ciddi sorun yaşarız.

şimdi düşünüyorum da, böyle bir müşteri var ve ekipten biri mecburen yılbaşı çekimine gidiyor. ben giden arkadaş için enayiye bak yılbaşı bile çalıştı diye düşünür müyüm? asla düşünmem. çünkü mecbur. ben olmasam hasan, hasan olmasa başkası. belki de patron gidecek. patron enayi mi şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…