- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
İyili eşimin polis olmasına engel olmusum.önceleri cok pişman olmustum ama şuan şükğr ediyorum hem ortalık cok karişik hemde düzenli bir hayatımız olmazdı.eşimin akrabaları polis be yıllarca ordan oraya tasınmıslarOhooo, ben sadece pazarları evdeyim, eşimde ayda bi pazar denk gelebiliyoruz, son 3 aydır her pazar görev çıkıyor. plansız yaşıyoruz.
4 yıl daha, çevik. ilk görev yeri
ben genel olarak memnunum, ben çalışmasam sıkıntı olmayacak, yarın şarka gittiğimde çalışmayacağım zatenİyili eşimin polis olmasına engel olmusum.önceleri cok pişman olmustum ama şuan şükğr ediyorum hem ortalık cok karişik hemde düzenli bir hayatımız olmazdı.eşimin akrabaları polis be yıllarca ordan oraya tasınmıslar
nereye dönmeyi düşünüyosunuz? hangi şubede eşinHee doğru seninki akademi mezunu,benimki pmyo olduğu için 6 ay sonra yani burdan dönüşte 10 yıllık oluyo
ben genel olarak memnunum, ben çalışmasam sıkıntı olmayacak, yarın şarka gittiğimde çalışmayacağım zaten
nereye dönmeyi düşünüyosunuz? hangi şubede eşin
aman şuan en batıdayız biliyosun, doğuda geçici görevle gitmediği yer kalmadı. kimse desek şurda görev yapıyoruz diye oo işiniz kebap orda ne olayı olcak deniyor ama iş öyle değil.Ben de memnunum da burda geriliyorum,ankaradayken okadar görev olmuyordu ayda 1 falandı e tehlikeli de değildi burda her gün itin uğursuzun arasında
aman şuan en batıdayız biliyosun, doğuda geçici görevle gitmediği yer kalmadı. kimse desek şurda görev yapıyoruz diye oo işiniz kebap orda ne olayı olcak deniyor ama iş öyle değil.
en son burdan tomayla cizreye gidip geldi günlerce :)
evet bi tim şırnak idil'e gitti zaten burdan 2 gün önce, dönüşüm olacakmış 15 gün sonra eşimde gidecek herhaldeDavulun sesi uzaktan hoş gelirmiş o hesap bu da, gene karışmış oralar Cizre sur Nusaybin falan...
evet bi tim şırnak idil'e gitti zaten burdan 2 gün önce, dönüşüm olacakmış 15 gün sonra eşimde gidecek herhalde
uçakla gidiyorlar gerçi ama, havaalanından görev yerine kadar pöhler eşliğinde gidiyorlar. heryer tehlike. Allah yardım etsinAllah yardımcıları olsun, yolda yorulur insan zaten,Çanakkale nere Şırnak nere, bir de zaten özel harekat orda,en azından onlar helikopterle götürülüyo
Allah kolaylık versin canım herşeyde bi hayır vardırben genel olarak memnunum, ben çalışmasam sıkıntı olmayacak, yarın şarka gittiğimde çalışmayacağım zaten
selam :)Selam kızlar
Hadi geçmiş olsun :) Nasıl geçti :)selam :)
ehliyet sınavım vardı bugün direksiyon
bence iyi ama :) sonuçlar akşama açıklanacak :)Hadi geçmiş olsun :) Nasıl geçti :)
İyi sonuç alırsın inş. Benim direksiyon sınavı parksız olan zamandı. İyi ki parka denk gelmemişim.bence iyi ama :) sonuçlar akşama açıklanacak :)