Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Ohooo, ben sadece pazarları evdeyim, eşimde ayda bi pazar denk gelebiliyoruz, son 3 aydır her pazar görev çıkıyor. plansız yaşıyoruz.
İyili eşimin polis olmasına engel olmusum.önceleri cok pişman olmustum ama şuan şükğr ediyorum hem ortalık cok karişik hemde düzenli bir hayatımız olmazdı.eşimin akrabaları polis be yıllarca ordan oraya tasınmıslar

ben genel olarak memnunum, ben çalışmasam sıkıntı olmayacak, yarın şarka gittiğimde çalışmayacağım zaten

Ben de memnunum da burda geriliyorum,ankaradayken okadar görev olmuyordu ayda 1 falandı e tehlikeli de değildi burda her gün itin uğursuzun arasında
aman şuan en batıdayız biliyosun, doğuda geçici görevle gitmediği yer kalmadı. kimse desek şurda görev yapıyoruz diye oo işiniz kebap orda ne olayı olcak deniyor ama iş öyle değil.
en son burdan tomayla cizreye gidip geldi günlerce :)

Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş o hesap bu da, gene karışmış oralar Cizre sur Nusaybin falan...

evet bi tim şırnak idil'e gitti zaten burdan 2 gün önce, dönüşüm olacakmış 15 gün sonra eşimde gidecek herhalde

Allah yardımcıları olsun, yolda yorulur insan zaten,Çanakkale nere Şırnak nere, bir de zaten özel harekat orda,en azından onlar helikopterle götürülüyo

Allah yardımcıları olsun, yolda yorulur insan zaten,Çanakkale nere Şırnak nere, bir de zaten özel harekat orda,en azından onlar helikopterle götürülüyo
uçakla gidiyorlar gerçi ama, havaalanından görev yerine kadar pöhler eşliğinde gidiyorlar. heryer tehlike. Allah yardım etsin

ya kızlar sınava başladık ama eğitim gördüğüm araçla sınav olmadım. daha sonra eğitim gördüğüm hoca değil başka bir hoca vardı yanımda. bide 2 komisyon üyesi..
bismillah dedim başladık. komisyon üyesi yanımda oturan sakin sakin heycan yapmadan gidelim dedi. tamam dedim bende.. seyir halindeyken ne öğretmenisiniz diye sordum.. cevapladı.. ben devam ediyorum gayet iyi dedim nerede öğretmenlik yapıyorsunuz hangi okulda cevapladı.. herşey normal..
park etmeye geldi sıra çok güzel parkta ettim devam ediyoruz... daha dönüş yapacağım bir yerde araba çıktı önüme frene bastım ama ama yeterli gelmedi çünkü arabanın freni çok sertti diğer kullandıklarım çok hassastı.. komisyon frenle müdahalede bulundu.. dediler frene basmadın.. bastım ama yeterli gelmedi bu arabayı ilk defa kullanıyorum freni çok sert dedi.. ok dediler devam ettim.
sonra okula geldik başlangıç yerine herşey normal aldığım gibi bıraktım arabayı.. indim arabadan bizim sürücü kursu hocası ama ben tanımıyorum kadın çok konuştun falan gibi bişey söyledi.. oysa konuşmalar bunlardan ibaret ve heyecan yapmadım hiç.. haaa bide başlarken 7 aylık hamileyim dedim gülümsedim hani ona göre yani demek istedim ne olacak ki bu laftan dimi :)
bu dönemde ehliyet alanlara göre geçtim çünkü arabadan hiç indirmediler.. ama sonuçlar akşama belli olacak bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…