- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
aman görmesin zaten..ben de ataya 4 yaşıan kadar almadım ,ama sonunda benzer bişeyler aldım mecburen..yoksa evdeki her aleti silah yerine kullanıyodu..Mete görmüyo ki kuzum epey bir süre daha görmicek silah top tüfek şeklinde oyuncağı da yok
evet orası doğru tabi ,bulunduğunuz yer sakat..hayırlısıyla bi dönseydiniz siz de..Burdayken iyi oluyo aslında,çok karışık zamanlar oldu, güven veriyo ne olursa olsun
ya ozaman cahilim biber gazından haberim yok, ama bu neymiş kı diye fıst yüzüme sıkmamla koşmam bir olduonu nasıl becerdin sare yaaabenden sakarını da gördüm sonunda
hayal ettim ve koptumya ozaman cahilim biber gazından haberim yok, ama bu neymiş kı diye fıst yüzüme sıkmamla koşmam bir oldu
Babam ölürsem beylik tabancam kızıma kalacak derdi,ilk çocuk olduğum için, annem ve kardeşim de haklarından feragat etti ben üstüme aldım astra yusuf miroğlu silahı
ben çantamda taşıyorum eşim aldı. arada dalga geçer yüzüne sıkma diye :)ya ozaman cahilim biber gazından haberim yok, ama bu neymiş kı diye fıst yüzüme sıkmamla koşmam bir oldu
Allah rahmet eylesin yattığı yerde dinlendirsin..bugün her şey bana babamı hatırlatıyor nedense.
Benim babam da ordu mensubuydu. Bir silahı vardı tabi ki de..
Evde bir şey olmasın diye hep yanında taşırdı. Arkasından kalakaldı öylece..
Annem Ankara'daki eve hırsız girer diye bekar kardeşimin yanına bırakamadı. Bizim evimiz baya güvenli bizim eve sakladık. Ama ne olacağı konusunda bir fikrimiz yok. Bakamıyoruz bile.
işte ben o dalga geçilcek şeyi yaptımben çantamda taşıyorum eşim aldı. arada dalga geçer yüzüne sıkma diye :)
Allah razı olsun canım. Amin.Allah rahmet eylesin yattığı yerde dinlendirsin..
ahh canım ya ben hiç tatmadım ama çok fena bişeymiş..işte ben o dalga geçilcek şeyi yaptım
bugün her şey bana babamı hatırlatıyor nedense.
Benim babam da ordu mensubuydu. Bir silahı vardı tabi ki de..
Evde bir şey olmasın diye hep yanında taşırdı. Arkasından kalakaldı öylece..
Annem Ankara'daki eve hırsız girer diye bekar kardeşimin yanına bırakamadı. Bizim evimiz baya güvenli bizim eve sakladık. Ama ne olacağı konusunda bir fikrimiz yok. Bakamıyoruz bile.
Merak etme canım ben kaldırıma çıkıp aşanı gördüminşallah valla çok gıcık komisyon da oluyomuş insaflısıda.. tabi büyük hata yaparsam bıraksınlar tabi ama ne bilim kıla tüyede takılmazlar inşallah :)
hatırladım sankı onu herkes tepki göstermiştisare sen böyle yazınca bir bdv konusu geldi aklıma..kızın nişanlısı polismiş,kadınlar üniforma hastası,adamı nasıl uzak tutucam kadınlardan diyodu
Günaydın kuzum çalişmiyorum ama kahvaltı telaşi.sonrasında kızımla tiyatroyagünaydın cumartesi çalışanlar!
Ohooo, ben sadece pazarları evdeyim, eşimde ayda bi pazar denk gelebiliyoruz, son 3 aydır her pazar görev çıkıyor. plansız yaşıyoruz.Eşim göreve gidecek bugün de, yeminle bunaldım, yarına da birsey çıkarsa haftasonu yalan oldu
Ohooo, ben sadece pazarları evdeyim, eşimde ayda bi pazar denk gelebiliyoruz, son 3 aydır her pazar görev çıkıyor. plansız yaşıyoruz.
4 yıl daha, çevik. ilk görev yeriKaç senelik memur eşin