valla iki dubayı işaretliyorsun aynalarda sonra geri geri sonra toplatıp düz yapıp devam ediyorsunuz.. inşallah canım bakalım hayırlısı olur inşallah ...İyi sonuç alırsın inş. Benim direksiyon sınavı parksız olan zamandı. İyi ki parka denk gelmemişim.Nasıl park ettiriyorlar yan düz geri?
Gözün aydın.cok sevindimm.tacizlere hazır ol.ülkemizde manyak bitmiyorkızlar ehliyet sınavını geçtim çok şükür kazandım :)
çok teşekkürler :) valla çok rahatladım bi bilsen :)Gunaydin ....
Kahve gozun aydin. Kazasiz belasiz bir suruculuk dilerim.
ohh hadi bakalım gözünaydın :)Bugün annem ve kardeşim geliyo yanıma,çok mutluyum
kahve hayırlı olsun ,çok sevindim,kazasız belasız sürüşler dilerim..araba var mı hemen yollara düşecek misin:):)kızlar ehliyet sınavını geçtim çok şükür kazandım :)
canım benim hadi gözün aydın çok sevindim valla senin için..:Bugün annem ve kardeşim geliyo yanıma,çok mutluyum
kahve hayırlı olsun ,çok sevindim,kazasız belasız sürüşler dilerim..araba var mı hemen yollara düşecek misin:):)
yeni sistem geliyor diye duydum sanırım,1 sene acemi ehliyeti sonrasında aslı alınıyormuş öyle mi?
valla stajere kalmıyorum diye biliyorum ama kalırsam da önemli değil geçtim ya sınavı :) araba var ama hemen trafiğe çıkmam önce sabahları boş yollarda başlıcam kullanmaya. bide şu doğumu atlatayım bi hayırlısıyla :)
günaydınnn
bandan sonra anca gelebildim.
AdAm_OLaCaK_KIZ bıraz gec oldu ama banlıydım telefon numarandanda rahatsızlık vermemek ıcın yazmadım .
güle güle kullan hedıyelerını senın coraplarıda eksıltmeseydık ıyı olacaktı ama kısmet.
buarada bere oldumu aynısından ege'dede var hatta en sevdıgım beresi
Küçükmü oldu aslıdna bi şüphelendim egede 5 6 yası var bu ne ya duduk gıbı bu cocuk bu kadar kucukmu dedım sımdı etrafımdada hıc 1 5. yasında bırı yok kapak resmınden baktım kucuk kafalı bırını gordum e olur deıdm degıstırmedımSağol canım kesene bereket çorapta eksik kalsın :)
Bere olmadı yaa ama saklıcam bakarsın gene oğlum olur
Küçükmü oldu aslıdna bi şüphelendim egede 5 6 yası var bu ne ya duduk gıbı bu cocuk bu kadar kucukmu dedım sımdı etrafımdada hıc 1 5. yasında bırı yok kapak resmınden baktım kucuk kafalı bırını gordum e olur deıdm degıstırmedım
orada lcw varsa degıstır aslında onu cok tatlı bısı o
hadi bakalım hayırlısı olsun canım..kızlar günaydın, bugün tekrar başka doktora gittim bi umut, oda aynı şeyi söyledi, bekleyeceğiz net bişi yok