Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
İyi sonuç alırsın inş. Benim direksiyon sınavı parksız olan zamandı. İyi ki parka denk gelmemişim. :KK70: Nasıl park ettiriyorlar yan düz geri?
valla iki dubayı işaretliyorsun aynalarda sonra geri geri sonra toplatıp düz yapıp devam ediyorsunuz.. inşallah canım bakalım hayırlısı olur inşallah ...

:KK4::KK4::KK4:kızlar ehliyet sınavını geçtim çok şükür kazandım :):KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Gözün aydın.cok sevindimm.tacizlere hazır ol.ülkemizde manyak bitmiyor:-).sıkıstırınc korkucaz zannediyorlar bilmiyorlar kı.yapılan bi araştırmada kadınların erkeklerden daha dıkkatlı oldukları ve daha az kaza yotılları ortaya cıkmıs;-)

:KK4::KK4::KK4:kızlar ehliyet sınavını geçtim çok şükür kazandım :):KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
kahve hayırlı olsun ,çok sevindim,kazasız belasız sürüşler dilerim..araba var mı hemen yollara düşecek misin:):)
yeni sistem geliyor diye duydum sanırım,1 sene acemi ehliyeti sonrasında aslı alınıyormuş öyle mi?

Bugün annem ve kardeşim geliyo yanıma,çok mutluyum :KK28:
canım benim hadi gözün aydın çok sevindim valla senin için..::KK19:
günaydın herkese,güzel haberler haftası inşallah hadi bakalım:)

kahve hayırlı olsun ,çok sevindim,kazasız belasız sürüşler dilerim..araba var mı hemen yollara düşecek misin:):)
yeni sistem geliyor diye duydum sanırım,1 sene acemi ehliyeti sonrasında aslı alınıyormuş öyle mi?
valla stajere kalmıyorum diye biliyorum ama kalırsam da önemli değil geçtim ya sınavı :) araba var ama hemen trafiğe çıkmam önce sabahları boş yollarda başlıcam kullanmaya. bide şu doğumu atlatayım bi hayırlısıyla :)

günaydınnn
bandan sonra anca gelebildim.
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ bıraz gec oldu ama banlıydım telefon numarandanda rahatsızlık vermemek ıcın yazmadım .
güle güle kullan hedıyelerını senın coraplarıda eksıltmeseydık ıyı olacaktı ama kısmet.
buarada bere oldumu aynısından ege'dede var hatta en sevdıgım beresi :KK70:

günaydınnn
bandan sonra anca gelebildim.
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ bıraz gec oldu ama banlıydım telefon numarandanda rahatsızlık vermemek ıcın yazmadım .
güle güle kullan hedıyelerını senın coraplarıda eksıltmeseydık ıyı olacaktı ama kısmet.
buarada bere oldumu aynısından ege'dede var hatta en sevdıgım beresi :KK70:

Sağol canım kesene bereket çorapta eksik kalsın :)

Bere olmadı yaa ama saklıcam bakarsın gene oğlum olur :KK45:

Sağol canım kesene bereket çorapta eksik kalsın :)

Bere olmadı yaa ama saklıcam bakarsın gene oğlum olur :KK45:
Küçükmü oldu aslıdna bi şüphelendim egede 5 6 yası var bu ne ya duduk gıbı bu cocuk bu kadar kucukmu dedım sımdı etrafımdada hıc 1 5. yasında bırı yok kapak resmınden baktım kucuk kafalı bırını gordum e olur deıdm degıstırmedım :KK70:
orada lcw varsa degıstır aslında onu cok tatlı bısı o

Küçükmü oldu aslıdna bi şüphelendim egede 5 6 yası var bu ne ya duduk gıbı bu cocuk bu kadar kucukmu dedım sımdı etrafımdada hıc 1 5. yasında bırı yok kapak resmınden baktım kucuk kafalı bırını gordum e olur deıdm degıstırmedım :KK70:
orada lcw varsa degıstır aslında onu cok tatlı bısı o

Aman boşver sağlık olsun kenarda 2.çocuğu bekleyecek :KK60:

X