Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Babam ölürsem beylik tabancam kızıma kalacak derdi,ilk çocuk olduğum için, annem ve kardeşim de haklarından feragat etti ben üstüme aldım astra yusuf miroğlu silahı :KK45:
:KK42::KK42::KK42:bugün her şey bana babamı hatırlatıyor nedense.
Benim babam da ordu mensubuydu. Bir silahı vardı tabi ki de..
Evde bir şey olmasın diye hep yanında taşırdı. Arkasından kalakaldı öylece..
Annem Ankara'daki eve hırsız girer diye bekar kardeşimin yanına bırakamadı. Bizim evimiz baya güvenli bizim eve sakladık. Ama ne olacağı konusunda bir fikrimiz yok. Bakamıyoruz bile.:cry:

Annem Ankara'daki eve hırsız girer diye bekar kardeşimin yanına bırakamadı. Bizim evimiz baya güvenli bizim eve sakladık. Ama ne olacağı konusunda bir fikrimiz yok. Bakamıyoruz bile.:cry:
Allah rahmet eylesin yattığı yerde dinlendirsin..

Bizim o konuda ikilemimiz olmadı çünkü bana kalacaktı zaten ama bu kadar erken değil tabi,bir 30 sene sonra falan kalsın isterdim....

inşallah valla çok gıcık komisyon da oluyomuş insaflısıda.. tabi büyük hata yaparsam bıraksınlar tabi ama ne bilim kıla tüyede takılmazlar inşallah :)
Merak etme canım ben kaldırıma çıkıp aşanı gördüm:-) benimde 10 gün sonra 6.yılım dolucak inşallah:) nasıl aldıysam bende:-)
sare sen böyle yazınca bir bdv konusu geldi aklıma..kızın nişanlısı polismiş,kadınlar üniforma hastası,adamı nasıl uzak tutucam kadınlardan diyodu:KK70:
hatırladım sankı onu herkes tepki göstermişti

X