Ben katılceeemŞöööyle aklıma gelenlerden bir etiket yapayım. Katılmak isterseniz beklerim kuzular.
Feraceli Bibibella themis1990 deadline Sare Lavinya
Ben katılceeem
Güzelmiş kız ama 1 aralık yakın ya bence ocak olsun o olmaz mı anca toparlaniriz sanki düşünelim katilabilirim
Yok kişi değil ama ne bileyim böyle çok daha özenilesi olur diye düşündüm aceleye gelmesin zaten tanıdık olacakmış katılanlar ona göre bişeyler alırım diye dusundumYuppiii
Kaç kişi toplanmayı dusunuyon kız, 1 haftada yeteri kadar kişi toplanmaz mı diyon
Yok kişi değil ama ne bileyim böyle çok daha özenilesi olur diye düşündüm aceleye gelmesin zaten tanıdık olacakmış katılanlar ona göre bişeyler alırım diye dusundumay çalışıyorum ya çok vaktim olmuyor
Ay böyle sorunca kimse gelmedi aklima
Tamam o zaman oldu kızKuzum hediye alma süresi 15 aralığa kadar. 1 aralıkta kime alacağımız belirlenecek. Ay senin düşünceli yüreğini severim ya
Ben bu cekiliste yohum bebigimmmm tatil planlarim var maddi anlamdaaa cok masrafliyimm
Ay böyle sorunca kimse gelmedi aklima
Ben katilmazsam olurmu? Bence olmaz)) katılıyorum kizlar
A ben sana alayım sen bana adresini at bonusumBen bu cekiliste yohum bebigimmmm tatil planlarim var maddi anlamdaaa cok masrafliyimm
İyi yapmışsın canım , ben yanlış hatırlamıyorsam şeye katılmıştım ay neye katıldığım unuttum şuna bir şeye merhaba çekilişiydi ahahahaA ben sana alayım sen bana adresini at bonusumiyi gezmeye canım sorayım dedim olsun
İyi yapmışsın canım , ben yanlış hatırlamıyorsam şeye katılmıştım ay neye katıldığım unuttum şuna bir şeye merhaba çekilişiydi ahahaha
çok eğlenceli oluyor ama :) belki yılbaşı değil yılbaşı sonrasında başka bir çekiliş yaparsanız kesin katılırımmmmay neye katıldığını unutmada sonra tamam canım