- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
Bekleyelim dualarla allahım ona annesine tutunma gücü versinde sağlıkla dünyaya gelsin anneanneme söyledim senin için herkese söylüyorum dua edin diye kuzum.kızlar günaydın, bugün tekrar başka doktora gittim bi umut, oda aynı şeyi söyledi, bekleyeceğiz net bişi yok
hayırlısı hadi inşallah dualarımız seninle sareciğim..kızlar günaydın, bugün tekrar başka doktora gittim bi umut, oda aynı şeyi söyledi, bekleyeceğiz net bişi yok
yarın canım aslında bi ihtimal bugün başka doktora gittim, umut olur diye ama malewsef değişen bişi yok. yarın tekrar gidicem kendi doktorumaHayırlısı olsun sare yarın değil miydi doktor kontrolü
amin canım..hadi bakalım hayırlısı olsun canım..
Allah razı olsun canım..Bekleyelim dualarla allahım ona annesine tutunma gücü versinde sağlıkla dünyaya gelsin anneanneme söyledim senin için herkese söylüyorum dua edin diye kuzum.
sağol canımsın..hayırlısı hadi inşallah dualarımız seninle sareciğim..
hamd olsun canım bugun az daha iyiyimm sen nasılsın
iyi diyelim iyi olalım.hamd olsun canım bugun az daha iyiyimm sen nasılsın
Sare Lavinya burdasın kuzum dr gittinmi gelişme varmı?
iyi diyelim iyi olalım.
sare de dr gitmiş.bekleyecekmiş bir süre daha
kızlar bot giydim ama ayaklarım çok üşüyor. nasıl çoraplar giyiyorsunuz siz
kızlar bot giydim ama ayaklarım çok üşüyor. nasıl çoraplar giyiyorsunuz siz
rabbimden umut kesilmezzzzz beklesin bakalım
canım 2 tane çorağ giydim ama ayaklarım çivi gibi.
çorapla alakası yok benım hayatımda ayaklarım hiç ısınmadı
soba yanıo ayağımın altında sürekli
sağol bakayım onlara.Yün çoraplar var benim tercihim onlar
adet tarihine göre 7 haftalık ama ultrona göre 6 haftalık çıktı bugünsarecim inşallah yarın hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin buraya..beklemesi zordur tahmin ederim..
kaçıncı hafta gözüküyor sare ultrasonda?
Geç döllenme var sanırım rabbim hayırlısını versin canımadet tarihine göre 7 haftalık ama ultrona göre 6 haftalık çıktı bugün
geç döllenme olma ihtimali?adet tarihine göre 7 haftalık ama ultrona göre 6 haftalık çıktı bugün
kuzum benım hiç dolaşım yok zaten ayaklarım2 çorap giyince ısınmazsın ki fallen tam tersi..ayakların hareket edemediği için kan dolaşımı olmuyor ve daha çk üşüyorsun..ince ama yün olan giyebilrisin.
benim yün alerjim olduğu için pamuklu çorap giyiyorum.hatta bugün bilekler açıkta,kısa pant giydim bir de spor ayakkabı