ya kızlar sınava başladık ama eğitim gördüğüm araçla sınav olmadım. daha sonra eğitim gördüğüm hoca değil başka bir hoca vardı yanımda. bide 2 komisyon üyesi..
bismillah dedim başladık. komisyon üyesi yanımda oturan sakin sakin heycan yapmadan gidelim dedi. tamam dedim bende.. seyir halindeyken ne öğretmenisiniz diye sordum.. cevapladı.. ben devam ediyorum gayet iyi dedim nerede öğretmenlik yapıyorsunuz hangi okulda cevapladı.. herşey normal..
park etmeye geldi sıra çok güzel parkta ettim devam ediyoruz... daha dönüş yapacağım bir yerde araba çıktı önüme frene bastım ama ama yeterli gelmedi çünkü arabanın freni çok sertti diğer kullandıklarım çok hassastı.. komisyon frenle müdahalede bulundu.. dediler frene basmadın.. bastım ama yeterli gelmedi bu arabayı ilk defa kullanıyorum freni çok sert dedi.. ok dediler devam ettim.
sonra okula geldik başlangıç yerine herşey normal aldığım gibi bıraktım arabayı.. indim arabadan bizim sürücü kursu hocası ama ben tanımıyorum kadın çok konuştun falan gibi bişey söyledi.. oysa konuşmalar bunlardan ibaret ve heyecan yapmadım hiç.. haaa bide başlarken 7 aylık hamileyim dedim gülümsedim hani ona göre yani demek istedim ne olacak ki bu laftan dimi :)
bu dönemde ehliyet alanlara göre geçtim çünkü arabadan hiç indirmediler.. ama sonuçlar akşama belli olacak bakalım..