- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
hiç bu yönden düşünmemiştim valla,sadece üniforma gelmişti aklımahahahah değişik fantazi kız, kelepçe, jop, biber gazı mevcut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bu yönden düşünmemiştim valla,sadece üniforma gelmişti aklımahahahah değişik fantazi kız, kelepçe, jop, biber gazı mevcut
kıyamam kuzuma yaaaaMeteyi aldım kargoya gidiyorum tam okul çıkışına denk gelmişim bebeler 2 gruba ayrılmış bi taraf biji apo diğer taraf biji Hizbullah diyo,metede başladı bici diye gülme geldi sokak ortasında tövbe Yarabbim
:)))) alemsin canım yaaa valla bu halde güldürdün beniBizim yatak odasında baş köşede duruyo jop
ya özlem beni çok güldürüyosun sen yine..şu yorum nedir allasen koptummBizim yatak odasında baş köşede duruyo jop
ya özlem beni çok güldürüyosun sen yine..şu yorum nedir allasen koptumm
Bu adam.çocuğu için ne yapıyor bayan?
Gün sürekli bir seks döngüsü içinde mi geçiyor, ya seks yapıyor ya seks hikayesi okuyor ya seks düşünüyor, bu ilkel yaşam formunun eve faydası ne
kitaptan hallenip hallenip geliyomuş arada sönmese iyiydiAma öyle yani ne diyim nasıl adamsa
benım kayınpederde polis nefret ediyoum silahtanşaka maka polisle evli olmak ne kadar zor yahu...eşler eve gelince silahları nereye koyuyorlar mesela? ben nefret ederim silahtan mesela..eşim istedi bir ara almak,yemin verdim eve onla giremezsin diye..
mete de görüyor mesela,düşkün mü? ata olsa anında copa sarar mesela..haytt huyyttt diye..
silahtan mı kp den mi :)benım kayınpederde polis nefret ediyoum silahtan
oyle korkuyorumki
iyiki eşim polis değilmiş ya
ben hiç görmem evde silahı, bazen atışa gidelim falan diyo hayatta diyorum, bikere temizliyodu çok korktum. ben hayatta elime alamam silahşaka maka polisle evli olmak ne kadar zor yahu...eşler eve gelince silahları nereye koyuyorlar mesela? ben nefret ederim silahtan mesela..eşim istedi bir ara almak,yemin verdim eve onla giremezsin diye..
mete de görüyor mesela,düşkün mü? ata olsa anında copa sarar mesela..haytt huyyttt diye..
şaka maka polisle evli olmak ne kadar zor yahu...eşler eve gelince silahları nereye koyuyorlar mesela? ben nefret ederim silahtan mesela..eşim istedi bir ara almak,yemin verdim eve onla giremezsin diye..
silahtan kuzum :)silahtan mı kp den mi :)
senindemi var silahın?Mete görmedi hiç, eve gelince silahı dolabın üstüne koyar,benim silahım da dolapta, jopta Yücel göreve gittiğinde uyur kalırsam diye basucumda duruyo öyle
senin silah derken :SMete görmedi hiç, eve gelince silahı dolabın üstüne koyar,benim silahım da dolapta, jopta Yücel göreve gittiğinde uyur kalırsam diye basucumda duruyo öyle
onu nasıl becerdin sare yaaabenden sakarını da gördüm sonundaben hiç görmem evde silahı, bazen atışa gidelim falan diyo hayatta diyorum, bikere temizliyodu çok korktum. ben hayatta elime alamam silah
ama yüzüme biber gazı sıkmışlığım var
senin de mi silahın var leennnMete görmedi hiç, eve gelince silahı dolabın üstüne koyar,benim silahım da dolapta, jopta Yücel göreve gittiğinde uyur kalırsam diye basucumda duruyo öyle
Ben meraklıyım silaha,eşim sevmez aksine,ben bekarken de babamla atış falan yapardım vefatından sonra silahı ben aldım benim almamı isterdi zaten
taş..aklı hatun dedikleri bu oluyo zaaarr...Babam ölürsem beylik tabancam kızıma kalacak derdi,ilk çocuk olduğum için, annem ve kardeşim de haklarından feragat etti ben üstüme aldım astra yusuf miroğlu silahı
onu nasıl becerdin sare yaaabenden sakarını da gördüm sonunda
senin de mi silahın var leennn
hadi jop neyse mete henüz onla pek bişey yapamaz da..hem anası hem babası silahlı bebenin..