tamam :)katilim deme şunaadını biliyorsun
kızlar haftasonu benim direksiyon sınavım var dua edin benim için tek seferde geçeyim uzamasın
hadi inşallah alırsın ehliyetini..panik yapma heyecan yapma olurkızlar haftasonu benim direksiyon sınavım var dua edin benim için tek seferde geçeyim uzamasın
hamile olduğum belli olsun diye özel badilerden aldım göbeği desenlilerden acırlar belki banahadi inşallah alırsın ehliyetini..panik yapma heyecan yapma olur
kıyamam sana yaa geçersin Allahın izni ileee rahat olhamile olduğum belli olsun diye özel badilerden aldım göbeği desenlilerden acırlar belki bana
hamile olduğum belli olsun diye özel badilerden aldım göbeği desenlilerden acırlar belki bana
,iinşallah düzgün birine denk gelirsin kahve..bazısı hamile halinle ne işin var araba kullanmkata diyebilir.böyle ökzüler mevcut biliyosun..hamile olduğum belli olsun diye özel badilerden aldım göbeği desenlilerden acırlar belki bana
hani sevişmeli tepişmeli kitaplar alınıyorduSare Lavinya kargo yola çıkmış pazartesi ulaşır dediler bakalım hayırlısı
Bir de kitap aldım bilmem sever misin polisiye romanları :)
inşallah valla çok gıcık komisyon da oluyomuş insaflısıda.. tabi büyük hata yaparsam bıraksınlar tabi ama ne bilim kıla tüyede takılmazlar inşallah :)kıyamam sana yaa geçersin Allahın izni ileee rahat ol
,iinşallah düzgün birine denk gelirsin kahve..bazısı hamile halinle ne işin var araba kullanmkata diyebilir.böyle ökzüler mevcut biliyosun..
hani sevişmeli tepişmeli kitaplar alınıyordupolisiyenin içinde o da var mı yoksa
yani :) en azından çok detaylara takılmasalar iyi olur dimi.Pozitif ayrımcılık diyosun
evet canım şimdi mesaj geldi, çok teşekkür ederim, polise polisiyeye özel ilgim var :)Sare Lavinya kargo yola çıkmış pazartesi ulaşır dediler bakalım hayırlısı
Bir de kitap aldım bilmem sever misin polisiye romanları :)
yani :) en azından çok detaylara takılmasalar iyi olur dimi.
Meteyi aldım kargoya gidiyorum tam okul çıkışına denk gelmişim bebeler 2 gruba ayrılmış bi taraf biji apo diğer taraf biji Hizbullah diyo,metede başladı bici diye gülme geldi sokak ortasında tövbe Yarabbim
tamam iyi o zaman,okuyup okuyup gaza gelir belki o zaman heycanlandıkça kocasına sarılırArkadaş onu sen dedin kamasutra falan, kadın polis karısı polisiye aldım ben de
sare sen böyle yazınca bir bdv konusu geldi aklıma..kızın nişanlısı polismiş,kadınlar üniforma hastası,adamı nasıl uzak tutucam kadınlardan diyoduevet canım şimdi mesaj geldi, çok teşekkür ederim, polise polisiyeye özel ilgim var :)
hahahah değişik fantazi kız, kelepçe, jop, biber gazı mevcutsare sen böyle yazınca bir bdv konusu geldi aklıma..kızın nişanlısı polismiş,kadınlar üniforma hastası,adamı nasıl uzak tutucam kadınlardan diyodu