Yılan gibi kaynana

Bunca hakaretlerden sonra hala sakin kalmaniz bile başarı. Esinizde yasadiklarinizdan sonra onlara tavır yapıp mesafe koymuyorsa , siz esinizde ve ailesine tavrinizi koyun. Gerekirse hiç yüzlerine bakmayın. Böyleleri bunu hakediyor

Bak bir kere kimse sana kendini değersiz hissettiremez. Kaynana cahil aynı benimki gibi o yüzden mutlaka sınırını çiz. Yani öncelikle benimle bu şekilde konuşamazsın. 2.Tam olarak sorun ne çözelim. O yüzden sessiz kalma sakın anneni üzüp hasta etmeye de hakkı yok.
Anneni telefonu vermemek le iyi etmişsin. Eşin de sınır çiz benimle bu şekilde konuşacaksan seninle de konuşmayız. Sorun çözelim aksi takdirde bu iş imzaya bakar boşanırız biter gider net sınırı çiz ki herkes senden korksun sen kimseden korkma ben herkese sınırı mi çizdim ve herkes benden korkuyor şu anda boşanocam diye ödü patlıyor tehdit et. Benim fikrim böyle sana uygun olursa dene uygun olmazsa da mutlaka çözüm odaklı konuş susma

Nasil insanlar var yarabbim ya ahlaki saygıyı kaynanandan öğrenecektin asıl ahlaksız kaynanan saygısız olanda o edep bilmez kadin sırf huzur bozmak için neler yapıyorlar allah ıslah eylesin Rabbım dahada çektirmesin sana alsın başından kaynanani kayinbabani inşallah

Konunu okuyunca içim fena oldu. Çok kötü insanlara denk gelmişsin. Eşine söyle bağlantıyı koparsın. Yoksa sizin evliliği bitirir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…