Yılan gibi kaynana

Gerçekten mi? Kocan yumuşasın diye fikir mi istiyorsun? Ya hu sana bunları yaşatan annesinin dokduruşunu gelip annemin telini niye açmıyorsun diye seninle kavga ediyor kimi niye yumuşatıyorsun.
Aşkım eşim kötü biri değil aslında. Gerçekten tanısan berbat bi çocukluk geçirmiş sosyal anlamda da saf biri. Onu tanıdığım için dolduruşa gelmesini istemiyorum. Kocamı seviyorum

Peki önünüze tabak konmadığını gören eşiniz; neden kalkıp 1 tabak getir(e)medi ? Neden bir şey demedi ? Hadi eş ailesi sorunlu diyelim de; asıl sorun eşiniz. Ve siz, bu adamın mükemmel genlerini onurlandırmayı tercih etmişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bebeği olmaz zaten diye denemeye başladık arada bi deneriz diye düşündük esas askerden sonrayaydı niyet ama ilk aydan oldu biz de şaşırdık yoksa haziranda deneyecektim.
Bedelli yapıyo çok zorlanmıyordur demi şimdi bahanesi olmayayım askerdeyken bu oldu şu oldu diye

Anne baba böyle edepsiz davranıyorsa her zaman suçlu eştir. Gerekirse karısını/kocasını ailesiyle muhatap etmeyecek. Size bu hâlde bu davranışları yaptırıp bir de trip atmaya hakkı yok. Siz de sinip ama kocamı seviyorum diye savunmaya geçmeyin. Psikolojik baskıyı, hakareti siz çekiyorsunuz. Bir kendi anası mı varmış? Siz ağaç kovuğundan mı çıktınız? Ne cüretle size hakaret ederler. Eşiniz nasıl ailesini bu şartlarda savunabilir?

Anlamadı ki. Ben çok üzüldüm anlamamasına ama gerçekten keşke o kadar uyanık olsa. Ailesinin yanında zaten gerilim doluyo şimdi ne olacak acaba diye. Tabak konulmadığını ben söyleyince fark etti. Gerçekten böyle

3 aylık kritik dönemi atlatamayan hamile eş mi; 28 gün askerlik yapan adam mı kıyası yaparsak, sizi seçerdim.

Aşkım şuan eşim ailesini savunmuyor bişe demedi sakin olun. Adam pek yorum yapmadan üzülüp kapattı telefonu. Ama annesinin aradım açmadı akrabalara cevap vermiyor deyişine sinirlenmişti. O doğru

Doğru söylüyorsun bence de. Herkes haklı şuan sitede

Bide çiekin çingene diyorlar defalarca dediler ben bugün söyleyince yeminler ediyor ki demedik sana öyle bi şey diye. Yani ne diyebilirsin ki

Sanırım erkek üyesiniz ve iki hafta bedelli askerlik yaparken bütün vatanı siz kurtardınız. Yuh artık

6 ay yapsa yok olacaktı o zaman. Bu kadar narin yetiştirmeyin bu adamları ya. Sebze yemiyor diye her gün et de pişiriyor, ayaklarını yıkayıp iki poşet taşıdığında oyyy kocişim, askerliğini 18 gün yapıp çöken kocişim de diyor musunuz?

Allahım sen böyle insanları bizden uzak tut nolur allah sana da sabır versin okuyunca gerildim.

Aşkım eşim kötü biri değil aslında. Gerçekten tanısan berbat bi çocukluk geçirmiş sosyal anlamda da saf biri. Onu tanıdığım için dolduruşa gelmesini istemiyorum. Kocamı seviyorum
Eşinin ailesi sadece seni değil eşinle birlikte depremzede olan sizi evden kovdu. Diğer konunu hatırlıyorum camilerde sokaklarda kalmışsınız günlerce. Sebep ne önce eşine çay servisi yapman. Ailenin evi yıkılmış sen eşinle sokaklarda kalırken bunlar yetmedi arayıp seninle kavga ettiler. Eşin adam olsa benim ailem bundan sonra sensin, istersen görüşmezsin, sana karşı çok mahçubum derdi. Annesinin telefonunu açmadığım için seninle kavga etmezdi. Sokaklarda kalırken bile ailesine para göndermez seni bu kadar çiğnetmezdi. Bak gerçekten kötülüğün için demiyorum aç gözünü. Kv yılan eşin de onun yavrusu. Bu adamın Bi de gönlünü almaya çalışıyorsun.

Hafızan çok güçlü. Bunlar doğru sokakta camide yatmıştık ben bile unuttum ne yazmış olduğumu. Eşim arkamda gibi ama değil gibi de. Bi ileri iki geri yani tamamen kötü ve savunmacı olsa bırakıp gideyim ama öyle de değil. Arada. Napıcam

Boşanmayacaksan bile eşine rest çekeceksin. Aramak görüşmek telefonlarını açmak istemiyorum, bana yaptıklarını insan insan yapmazdı, senin ailen her şeye rağmen affedip görüşmek istiyorsan tek görüş, ama bana Bi daha isimlerini anma diyeceksin. Hiç bi şekilde görüşmeyeceksin hatta engelleyeceksin. Bundan sonra eşin de senle boşanmak istiyorsa kapı orda diyeceksin. Bak ben burda kv konularında hep iletişimi tamamen kesmeyin eşinizin ailesidir diye yorum yaparım. Çünkü gerçekten zordur eş ailesi ile bağları koparmak. Ama senin için kesinlikle böyle düşünmüyorum. Sizi sokakta bıraktılar ya, yabancı insanlar birbirlerine evine açtığı o dönemde bu insanlar sizi sokakta bıraktılar. Senin ailenin evi yıkılmış teselli edecekleri yaralarını saracakları yerde kavga çıkarıp daha çok üzdüler. Lütfen eşine verdiğin kıymetin en az yarısını kendine ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…