Yılan dilli kp.

Canım ezdirme kendini bak hamilesin kimseye birşey olmaz olan senle bebeğine olur Allah esirgesin sen o aileyi beslemek için mi evlendin kendine gel çok meraklıysan gitsin çalışsın kendisi benim kayinvalidemde aynı senin kp gibi ben artık gereken cevabı veriyorum git kendin çalış diyorum çok hevesliysen ben sizi doyurmaga evlenmedim essek gibi bakacak oğlum bana diyorum bunlar gerçek düşüncelerim degil tabiki şuan okulunu bitirmeye uğraşıyorum birde hasta olduğum için evdeyim

Telefona cevap veriş tarzı hariç ben garipsemedim. Bence siz gayet çalışmak istemiyorsunuz. Bahaneler yaratacaginiza açık açık ben çalışmak istemiyorum derseniz bunlar hiç yaşanmaz. Zaten eşiniz dışında da kimsenin bu konuda söz hakkı yok. Eşiniz size bakmaya razıysa, siz de evde oturmaktan memnunsaniz kime ne... Ama siz habire calısıcam deyip boş boş oturuyorsanız herkes laf sokar.

Bence eşiniz de babası gibi düşünüyor. Peki siz 2 sene içinde istediğiniz gibi bir iş bulamadınız mı gerçekten? Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bu devirde tek maaşla ev geçindirmek zor gerçekten. Kpnin karışmaya hakkı yok diyeceğim de ona bu hakkı eşiniz veriyor gibi.

Eşine söyle bilsin. Sen de ver cevabını geç. Öyle adama böyle laf .sen sustukca daha çok üstüne gelir. Ailendende uzak tut. Sürekli görüşme. Ne bileyim teyzenler seni çağırmış kayınvalideyi çağırma samımı olma .mesela cevap vermemiş kayınpederini aramışın. Samımıyetten adam laubali olmuş patavatsızlığını da normal zannediyor

Neden eşşek gibi bakmak zorunda olsun ki?

Asıl eşimi dolduran kp bence. Eşim açmıyor bu konuları artık. Malesef bulamadım. Her sabah iş ilanlarına bakarım çoğu ile görüşmeye de gittim. Yapmam dediğim tek iş patronlar dipdibe bir iş. Kurumsal da bulmak kolay değil. Zaten artık bebeğimi büyüteceğim. Her istediğimize sahibiz aç açıkta değiliz.

Asıl eşimi dolduran kp bence. Eşim açmıyor bu konuları artık. Malesef bulamadım. Her sabah iş ilanlarına bakarım çoğu ile görüşmeye de gittim. Yapmam dediğim tek iş patronlar dipdibe bir iş. Kurumsal da bulmak kolay değil. Zaten artık bebeğimi büyüteceğim. Her istediğimize sahibiz aç açıkta değiliz.

Karşındaki arsızsa ne kadarda laf söylesen kendini nimetten sanarak dahada azıtıyor.Dünya tarihinin en güzel iyi geçinme ilacı : mesafe mesafe mesafe

bütün olanları eşinize ve kv anlatın. kp ile de konuşmayın. belki o zaman hatasını anlar kv de onu ikaz eder zaten.

Tepkisiz kalma. Suduyorsun diye tepene binmis resmen.

Bak canim napacaksin biliyormusun? Pazardan alacaksin bir etek, hediyr kutusuna koyup gotureceksin kayinpederine. Uzerinede, "bunu anneme degil sana aldim. Sen bu etegi hakettin, kari gibi laf sokmalarindan biktim betel ol " yazaksin. Sonrada telefondan resim cekeceksin esine gondereceksin bu babanin diye. Sonra ne mi olacak, esin cinnet gecirecek yahu. Bu kv kp olayi cok basit. Sustukca ezerler. Susmadigini gostermen lazim. Onlar konustukca sen 2x konusacaksin :)

kp görünümlü kv..
sessiz kaldıkça tepenize çıkıyor bence bunu görün ve tırnaklarınızı gösterin

Ay nasil sinir bozucu adam ya. Ona ne ister calisirsiniz ister calismazsiniz. Millet kv den ceker siz kp den cekiyorsunuz. Nasil adam o oyle. Kv niz calismis mi?

Ay nasil sinir bozucu adam ya. Ona ne ister calisirsiniz ister calismazsiniz. Millet kv den ceker siz kp den cekiyorsunuz. Nasil adam o oyle. Kv niz calismis mi?
Çalışmamış. Aklım olsa çalıştırırdım bugün emeklisi olurdu diyor. Doğru da diyor. Ama bana karışmaya hakkı yokki

abla kendimi gördüm benim kayınvalidem kötüdür ama kayınpederim daha kötü bizim çocuk yapıp yapmayacağımıza bile burnunu sokan en az 4 çocuk yapın diyen aptal budalanın teki kendisi bakacak sanki muhattap olmayın ağırlığınızı hafifletmeyin bu hafif adamla

Kadınların çalışmasından yanayım ama böyle aile olsa inadına calismazdım belki de. Çalışırsan kendine çalışırsın onlara ne ki.

Laftan kastım şunu yaptı desem sen yanlış anlamışsındır der, benim ailemin bi kusuru varsa eşim görse bana söyler doğrudur derim. Ama eşim asla kondurmuyor malesef.

o hepsinin huyudur canım sen yanlış anlamışsındır , dogru oldgunu domuz gibi bilirler ama toz kondurmazlar ,

patavatsız kp sana laf soktugunda kv gözünün içene bak ve ağlamaya başla , eğer kv vicdan sahibiyse onun ağzının payını verir , hee baktın değişien hiçbirşey yok ozaman ayagını çekeceksin ,
bu arada küreğin tersiyle kp ağzına vurasım geldi,

Ay benim de vurasım geliyor inanki. Öyle kendimi acındırmayı da hiç sevmem. O an takmıyo gibi görünürüm yalnız kalınca kendi kendimi yerim ne vardı kötü gelin olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…