Yılan dilli kp.

Kadın gibi adammış eşinle Konuş şikayet et bu Baba'nın benle işi ne çalışırım çalışmam bu beni ve eşimi ilgilendirir ben erkek miyim de çalışmak zorunda olayım de

kv ne toz kondurmamissin ama kp ler onlarin sozcusudur tatlim tum sene bunu konusurlar seni gorunce sozcu her firsatta soyler

ben olsam önce eşime patlarım bir güzel ,sonra kayınvalidemi arar ağzıma geleni söylerim ,büyük ihtimal sonra kp sizi arar ,onada konuşun artık ,birdaha kesinlikle kp ne arar ne sorarım ,uzun süre evlerine uğramam anlasınlar. ayrıca koca parası yiyen bi siz değilsiniz , onamı kalmış ,

dır dır yapan adam, cok ıtıcı hıc sevmem cok konusan adamları hele yasını basını almıs daha olgun olması gereken koskoca adam utanmadan ergen gıbı laf sokuyr ne haddıneyse! bence kv ıle konus esıne bısey deme bellıkı faudası olmyck hıc olmzsa bırde o kafanı sısırmesın

Eşimle konuştum. Kötü niyetle dememiştir diyor. Babamı bilmiyomusun o şakayla karışık söyler diyor. Şakayla karışık kalp kırılmaz dedim. Benle derdi ne dedim. Sen artık bizden birisin o yüzden rahat konuşmuştur diyor. Valla ablana karşı birgün ters laf ettiğini duymadım dedim. Saygı yok dedim. Tamam ben söylerim dedi.

Canım susarsan daha çok laf yersin kimseyi muhatap etme bir şey söylediğinde o an cevabını ver.
Ben de yeni evliyken hepsi laf söylerdi guya saygıdan sustum, sustukça üzerime geldiler.
Aksine saygılı olmadım hiç kimseye ezdirmeyen ben onlara ezdirmiştim eşimin hatrına ama baktım eşim de destekliyor ailesine iki laf edemiyor.
Beni düşünmeyen eşimi ben hiç düşünmedim altta da kalmadım.
Keşke basta taviz vermeseymişim.

Oha yani artık eşiniz de ayrı bir alem böyle şaka mı olur?Aynı şakayı sizin babanız yapsın o zaman nasıl tepki verecek acaba?Sen artık onlardan birisin diye ağzına etsin o zaman oldu.E söylesin bir zahmet söylemezse üsteleyin dırdır yapın.

ne bu büyük ihtimal oğlu parasını sana yediriyor diye düşünüyor cvp versen seninle mahalle karısı gibi kavga edecek bir tip keşke eşin konuşup anlatsa.Bir de her zaman ise yarar Mesafe her şey de onlara sayip çağırma akıl danışma bak nasıl kuzu oluyor

Canım ben hiç danışmam zaten, birşey istemem, sormam, kv ile telde görüşürüz okadar. İşte bazen muhatap olmak zorunda kalıyor insan, ozaman da bu haltları yemese azcık insan olsa kafi.. Hiç çağırmam da. Benim hatam o gün ailemin içine sokmayacaktım. Birdaha asla getirmem bir araya bitti.

Evin erkegi oglun essek gibi bakacak deseydin !!
Anlamiyorum bu ne yuzgoz olma durumudur. Ister calisirsin ister calismazsin bu senin hayatin senin tercihindir.

Ayrica teyzenlerin yaninda oyle laf edince senin teyzenler annen hic mi tepki gostermedi.
Cok sessiz kalmissin. Orda onu oturtman gerekirdi. Eger susarsan hep devam eder.

Ee bu kız zaten hamile bu halde ne çalışması demişler ben lafı işittiğimde mutfaktaydım. Teyzelerim çok sinirlenmişler ama çok sessiz bir ailem var yumuşak yüzlüyüz zaten o yüzden bukadar rahat söylüyo bu adam. İnsan çekinir kızın ailesindeyim ettiğim lafı tartayım demiyor. İnsan neler demek istiyor da lak diye çıkmıyor. Zamanla beni çirkefleştirecek..

Böyle şeyleri okuyunca binlerce kez şükür ediyorum iyiki eşimin ailesiyle kustum diye.çünkü onlar da aynen böyle gereksiz insanlardi car car kafamı yiyorlardi öyle rahatım ki tavsiye ederim:)

işte kv teyzene çağırmak alacağıniz eve götürmek olmamış sen kimsin havasında olmak lazım ondan anliyorlar

Resmen psikolojik baskı yapıyorlar sana.. çalışmak istemiyorsan kimsenin zoruyla çalışma. İstemiyorum çalışmayacağım” de konuyu kapatırlar. Uygun iş bulursam die Ertelersen uzarda uzar mesele. Açık ve net ol.
Kv çalışıyo mu ? “ senin karında çalışmıyor dicen susup oturcak” sen deme tabi..
Eşinle kavga ederek babasını şikayet ederek deil normal bi dille anlat durumu. Yoksa bi yerde patlarsın kimse içn iyi olmaz

Kocaniz sizin evde oturmanizdan rahatsiz olmasa tamam diyecegim de, o da baski yapmasina ragmen calismayip, ondan harclik bekliyorsaniz o zaman isittikleriniz ve isitecekleriniz sizi sasirmasin.

16 yasindan beri calisiyorum. Simdi 26 yasindayim. Hamburger de sattim, bokta temizledim, patronlukta yaptim.

Oyle armut pis agzima dus diyen kadinlara hic acimiyorum malesef. Calismiyorsaniz, bazi seylere katlanacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…