- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Şuna sen cevap ver dediği şu oğlunun eşi oluyor pardon o nasıl bir cevaptır ve siz neden tepkisiz kaldınız ki?Ayeıca tembel kız çalışmıyor ne demek sanırım hamilesiniz ya da çocuğunuz var çalışmayadabilirsiniz ayrıca çok biliyorsa oğluna kendileri yardım etsin bence siz sustukça bu saygıszlığına devam edecek.Size saygı göstermeyene siz de göstermeyin haketmiyor.Eşiniz de bu kadar şeye laf ettirmiyorsa pes siz onun eşisiniz yoldan geçen birisi değil.Konu kayınpederim.
Dışardan öyle tatlı dilli öyle iyi görünüyordu ki ta ki yılan diliyle sokana kadar.
Kızlar ta 2 sene önce bi konu açmıştım eşim çalışmam konusunda çok baskı yapmıştı, adam gibi bir iş olmadığı sürece çalışmayacağım dedim. O da saygı duydu bir daha ağzını açmadı
Ama sağolsun kp her iş konusu açıldığında bana laf sokmaktan geri kalmıyor ve artık yıldım.
Bir keresinde elin gelini 5000 kazanıyor dedi, herkesin rızkı Allah nasip ettiği kadar dedim diye bana 'hee sen ağzını aç rızkı bekle' dedi. İş yok ne yapayım dedim her bulduğum yere giremem dedim. Eşim bu lafları duymadı demedim.
Geçtiğimiz yaz yazlığa gittik, 3 aylık hamileyim, kp ile eşim pazara gidicekti kv dediki kızım hamile ne istiyorsa alın babası... Kp in cevabı şu'kocası burda yaa!! ' O gün nefret ettim bu insandan bu lafa hamilelik hassasiyeti ile 2 gün ağladım eşimse hiçbirşey demedi babacağızına..
2 hafta önce teyzem ben çok seviyorum diye aşure yaptı ve beni annemi davet etti ben de kv sıkılmasın diye çağırmak için aradım açmadı, 2. Kez aradım açmayınca kp i aradım, kp teli açtı kvye teli uzatırken şunu dedi, 'şuna sen cevap ver yaaa!!' Daha çok iğrendim. Ben sana ne yaptım düşmanın mı aradı da öyle tepki veriyosun.
En sonki olaya geleyim.
Taşınacağız ev arıyoruz, eşim haftaiçi izin alamadı kp kv ile baktık. Ordanda annem davet etti çaya geçtik, annemin misafirleri vardı, annemin teyzesi eniştesi kuzeni, gelinimizin annesi ve 2 teyzem. Bir ev beğendik ancak 12 bin eksiğimiz vardı. Teyzemler dedi çok beğendiyseniz kredi çeksin çocuklar, kp aynen şunu dedi, 'tembel kız çalışmıyor ki kredi çeker öderdi' beynimden kaynar sular indi. O kalabalığın içinde şu lafı nasıl ediyorsun. Eşime söyleyemedim. 2 gündür kendimi yiyorum. Ne istiyor bu adam benden. Ekmeğinde gözüm yok bir zararım yok. Neden benle uğraşıyor. Kv ile konuşmayı düşündüm ancak vazgeçtim. Eşime de soğuğum. Hepsinden nefret ediyorum.
Not: eşim ailesine laf söyletmeyen biri malesef.
Laftan kastım şunu yaptı desem sen yanlış anlamışsındır der, benim ailemin bi kusuru varsa eşim görse bana söyler doğrudur derim. Ama eşim asla kondurmuyor malesef.Siz ailenize laf söyletirmisiniz eşiniz dahi olsa?
Mesafe diyorum aramayın sormayın siz telefonu açmayan taraf olun
Mecburmusunuz bu kadar mesafesiz bir ilişkiye
Beni her seferinde dumur etti mal gibi kaldım afedersiniz. Tepki veremiyorum. Surat dahi yapamıyorumŞuna sen cevap ver dediği şu oğlunun eşi oluyor pardon o nasıl bir cevaptır ve siz neden tepkisiz kaldınız ki?Ayeıca tembel kız çalışmıyor ne demek sanırım hamilesiniz ya da çocuğunuz var çalışmayadabilirsiniz ayrıca çok biliyorsa oğluna kendileri yardım etsin bence siz sustukça bu saygıszlığına devam edecek.Size saygı göstermeyene siz de göstermeyin haketmiyor.Eşiniz de bu kadar şeye laf ettirmiyorsa pes siz onun eşisiniz yoldan geçen birisi değil.
Bundan sonra bari surat yapın bir olayda ki anlasın hani yaptığı barzoluğu anlarsa tabiiBeni her seferinde dumur etti mal gibi kaldım afedersiniz. Tepki veremiyorum. Surat dahi yapamıyorum
Eşime söylesem diyorum onun da babası bi yanda. Ne diyecek çocuk gibi azarlayacak hali yok o yüzden çenemi boşa yormayım dedimBundan sonra bari surat yapın bir olayda ki anlasın hani yaptığı barzoluğu anlarsa tabii
Bugün de bakalım dediler gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum. Yardımcı oluyorlar sözde.az mesafe koyun. kp kv ile ev bakmaya gerek var mı? eşin izin alamıyosa aldığında bakarsın.
Eşinize şikayet eder gibi değil de kendi açınızdan kırıldım üzüldüm gibi o tarz açıklayın bence azarlamaz tabii ama en azından arkanızda durabilir.Babası olması size hakaret etme hakkını vermiyor kesinlikle.Eşime söylesem diyorum onun da babası bi yanda. Ne diyecek çocuk gibi azarlayacak hali yok o yüzden çenemi boşa yormayım dedim
Aynen bu hakkı nerden buluyor anlamıyorum bukadar rahat nasıl konuşabiliyor. Ağzının ayarı yok. Gelinle kp arasında bi mesafe olur bunda o yok. Ama inanın görseniz nekadar tatlı dilli dersiniz. Önce yağlar ballar. Sonra s.çar sıvar afedersiniz. Zaten 8 ay izmirdeler. 4 ayı yetiyor anlıcanızEşinize şikayet eder gibi değil de kendi açınızdan kırıldım üzüldüm gibi o tarz açıklayın bence azarlamaz tabii ama en azından arkanızda durabilir.Babası olması size hakaret etme hakkını vermiyor kesinlikle.
Eşime söylesem diyorum onun da babası bi yanda. Ne diyecek çocuk gibi azarlayacak hali yok o yüzden çenemi boşa yormayım dedim
Hay ben o lafı söyleyenin...İyi de konu sahibi ülkenin yarısından fazlası böyle! Kaşık düşmanı diye bir tabir vardır bilir misin, kadın hem eve ekmek getirmez hem de kaşık kaşık yemek yer diye kadına söylenen laftır bu.
Kp gibi çok var sana da o çoktan denk gelmiş. Sen her lafına cvp veriyorsun zaten sizdeki gerilim karşılıklı.
Ama hiç üzülme biraz sabret Doğum sonrası ufak çapta bir sinir krizi o şuursuz adamı dizginler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?