- 15 Haziran 2022
- 836
- 762
-
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Eşim hediye ps5 istiyor hem biraz paraya kıyamıyorum ücretsiz izindeyim hem de aramız acaba bozulur mu sürekli oyun oynarsa diye. Ama zaten sürekli telefona bakıyor o açıdan bişey değişmez gibi. Baya istekli hevesi var napsam acaba? Arada kaldığımı da biliyor. O nedenle almayacağımı sandı.
Bir de bana ne istersin diye soruyor biz sürpriz aşamalarını biraz geçtik birbirimize sormaya başladık ne alalım diyeben de ne istediğimi bilmiyorum aklıma bir şey gelmiyor.
Eşim şehir dışında yemeğe çıkarmak istedi ama bebeğimiz var bırakacak bir yer yok .
Akşamları oynarım kış geliyor diye söyledi yazın zaten sürekli dışarı çıkarız yine dediBebeğiniz var ve eşiniz ps istiyor. Sakın almayın, sakın.
Çok katılıyorum. Çocuk uyuyunca oturun sohber edin.Bebeğiniz var ve eşiniz ps istiyor. Sakın almayın, sakın.
Puhahahahahahahahahahhahahahahahahaahgahagaagaggahahahahahahahaha assfaddfasdffadffasdffHediye konusunu bilmem, herkesin isteği beğenisi farklı.
Bebeği koyar arabasına uyutursunuz. Bebek var diye yemeğe niye gidilmesin?
Artık hemen uyumuyor 1 yaşını geçti huzursuz oluyor bir de bulunduğumuz şehirde farklı bir şey yok farklı bir yere uzağa gidelim diyeHediye konusunu bilmem, herkesin isteği beğenisi farklı.
Bebeği koyar arabasına uyutursunuz. Bebek var diye yemeğe niye gidilmesin?
Valla bir sürü insan yapıyor. İkizlerle üç gün rock’n coke’a gitmişliğimiz var. İnsanlar bebekle okyanus ötesi tatillere gidiyor. Siz bir yemeğe gidemiyorsanız ürün bozuk olabilir değişime gönderin şekerimPuhahahahahahahahahahhahahahahahahaahgahagaagaggahahahahahahahaha assfaddfasdffadffasdff
Düğmesi var çünkü basıp kapatıyoruz.
Uyusun arabada, bir şey olmaz. Dışarı çıkın bebekle 2 saat dışarıda durdu diye bebek mahvolmaz. Birine de bırakmayın zaten. Malzemelerin yanında olduktan sonra, bebek bakım odası olan bir mekan seçtin mi tamam problem yok.Eşim hediye ps5 istiyor hem biraz paraya kıyamıyorum ücretsiz izindeyim hem de aramız acaba bozulur mu sürekli oyun oynarsa diye. Ama zaten sürekli telefona bakıyor o açıdan bişey değişmez gibi. Baya istekli hevesi var napsam acaba? Arada kaldığımı da biliyor. O nedenle almayacağımı sandı.
Bir de bana ne istersin diye soruyor biz sürpriz aşamalarını biraz geçtik birbirimize sormaya başladık ne alalım diyeben de ne istediğimi bilmiyorum aklıma bir şey gelmiyor.
Eşim şehir dışında akşam yemeğe çıkarmak istedi ama bebeğimiz var bırakacak bir yer yok uyku vakti
Tatile gidilir okyanus aşılır. Ama özel gün ya uyumayacağı tutar huysuzlanası tutar şaşmaz. Benimki kesinlikle bozuk ben kabul ediyorum. Geçen bankaya girdik biri kolonya dökmüş abovvv. Iğrenç kokuyomuş çıkalımmış 15 dk zor durdu. Bu gibi kıllıkları asla pekiştirmedim. Asla böyle olsun istemezdim ama oldu yani. Sabah 7de kalkan çocuk gece 1de zor sızıyo alışkın olmadığı ortamalrsa asla dışarda uyumuyo.Valla bir sürü insan yapıyor. İkizlerle üç gün rock’n coke’a gitmişliğimiz var. İnsanlar bebekle okyanus ötesi tatillere gidiyor. Siz bir yemeğe gidemiyorsanız ürün bozuk olabilir değişime gönderin şekerim
Çocuktan çocuğa çok değişken bir durum. 1.5 yıl dışarıda yemek yerken birimiz oglani gezdirdi diğeri yemeğini yedi, mümkün değildi başka türlüsü. Konu sahibinin bebeği de huzursuz oluyordur belki.Valla bir sürü insan yapıyor. İkizlerle üç gün rock’n coke’a gitmişliğimiz var. İnsanlar bebekle okyanus ötesi tatillere gidiyor. Siz bir yemeğe gidemiyorsanız ürün bozuk olabilir değişime gönderin şekerim
Uyumuyor mızmızlanıyor hep ben ilgileniyorum dışarı çıktığımdan pek bişey anlamıyorumUyusun arabada, bir şey olmaz. Dışarı çıkın bebekle 2 saat dışarıda durdu diye bebek mahvolmaz. Birine de bırakmayın zaten. Malzemelerin yanında olduktan sonra, bebek bakım odası olan bir mekan seçtin mi tamam problem yok.
Hediye konusu size kalmış
Altın iste