Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
iyi gunler.oncelikle kandiliniz mubarek olsun.hayirlara bu mubarek gun vesile olsun.bende araniza katilabilir miyim?
HAYIRLI KANDİLLER... hoşgeldin... çocukların yaş aralığını en çok anne kendine göre hesaplamalıdır. bakıp büyütecek olan yani ağırlık olarak annedir.. sen bunu uygun gördüysen inşallah hemen hamiş olursun. :) bizde istiyoruz en kısa zamanda inşallah. benim oğlumda 2,5 yaşını geçti bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

evet ama acele mi ediyorum bilmiyorum. bir oglum var 1.5 yasini doldurucak bir ay sonra kadar.aralari fazla olmasin diye dusunuyorum.hamilelikti derken 2.5 yasinda filan olur hemen hamis olursam.

Bence erken değil bana kalsa oğlum 1 yaşındayken hamile kalırdım ama biraz sıkıntılarımız vardı.. Çalışmam gerektiği için bu düşünceyi uzaklaştırmıştım kendimden.. Zaten ha deyince olmuyor ki, Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin..

Arkadaşlar benim bu ay sanırım geçti.. Kanamam devam ediyor çünkü belli ki başka sıkıntılarım var.. Dr. gidiyorum ama anlamadım.. Çatlama zamanımda geçti değerlendirdim o günü ama bu kanama pek hayır gibi gelmiyor

geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey değildir

geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey değildir

Bana pek iyi bir şey gibi gelmiyor ya, geçen cumartesi gittim dr. yumurtaların çatlamasından kaynaklı demişti ama gün geçtikçe kanamam artıyor hatta bugün regl kanamasına döndü resmen.. Başka dr. araştırıp başka bir dr. gidicem.. 15.05.2015 SATım.. Ama o günden beri resmen kanamam kesilmedi.. Rahmimde et parçası varmış birde pko olduğumu öğrendim.. Başka dr. şart tam heveslenip çocuk için plan yapmaya başladığımız ay herşey üstüste geldi..

MeG s canım çok üzüldüm başka bir dr git bencede sıkma canını Allah dermansız dert vermesin kontrollerini olur 2 bebek için tam gaz devam edersin dr sonucundan haberdar et

hosbulduk.tabiki annedir.iki arada kaldim bu konuda. :) Rabbim hayirlisini versin hepimize

evet.amin.Rabbim hayirlisini bilir hangi dusunce bizim icin hayirliysa o olsun insaallah

MeG s canım çok üzüldüm başka bir dr git bencede sıkma canını Allah dermansız dert vermesin kontrollerini olur 2 bebek için tam gaz devam edersin dr sonucundan haberdar et
İnşallah canım yarın bakalım gidicem başka bir dr. ne diyecekler. Haberdar ederim mutlaka..

hosbulduk.tabiki annedir.iki arada kaldim bu konuda. :) Rabbim hayirlisini versin hepimize

Aminn. Bu bebeği kız mı istiyosun yoksa erkek de olursa olur mu? Benimde 3,5 yaşında bir oğlum var çok bir kızım olsun istiyorum tabiki Allahım bilir ama insanın işte gönlünden geçmeden de olmuyor..

Buarada kızlar eski yazılarımı okurken farkettim ki ilk hamileliğim için yani oğlum için hamile kaldığım ayda aynı şeyleri yaşamışım..

Bu ay 15 gün gecikti adetim.. Oğlumda da 12 gün gecikmiş hamile kaldığım ay..
Bu ay ovulasyon zamanımda kanamam başladı. Oğlumda da tam ovulasyon zamanında bir hafta süren kanamam olmuş..
Kanama başladıktan 10 gün sonra tek ilişkim olmuş yani bat tarihimden birkaç gün önce battan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim..
Demem o ki karamsarlığa kapılmıyorum ve çalışmalara kanamam bitince tam gaz devam ediyorum ta ki BATıma kadar ..

benimde 3 yaşında bir kızım var dogum kontrol ilacı kullandım bıraktım hasta oldum şimdi kasıklarım agrıyo bi garibim acaba varmısdır daha ayın 8 ne hasta olmam gerekiyo

Aminn. Bu bebeği kız mı istiyosun yoksa erkek de olursa olur mu? Benimde 3,5 yaşında bir oğlum var çok bir kızım olsun istiyorum tabiki Allahım bilir ama insanın işte gönlünden geçmeden de olmuyor..
Farketmez de oglum oldugu icin kiz daha baskin :)

benimde 3 yaşında bir kızım var dogum kontrol ilacı kullandım bıraktım hasta oldum şimdi kasıklarım agrıyo bi garibim acaba varmısdır daha ayın 8 ne hasta olmam gerekiyo
Ne kadar oldu ilaci birakali ? Insallah bekledigimiz adetler gelmez de hamis haberleri veririz..

Selam canim komsu topikten geliyorm ben hihi
Bizde kizlarla ilk bebisimizi bekliyoruz , bende kiz bebis cok istiyorm yazdiklarni okudum daha vefakar ve aileye daha bagli oluyolar icim gidiyo boyle bandanali cicili micili giyiniyolar ya :)
Kiz bebis icin ovulasyondan once iliski diyolar ovulasyon gerceklesmce iliskiyi kesicekmissin ama ben 4 aydir zaten normal ovulasyn tarihlerimde iliskiyle bile hamile kalamadm daha, oyuzden bu ay bunu yapmaua korkuyorum bide muz tuz ve et yenmiycekmis asidik beslenilecekmis ve tabi dua smdi aklma baska seyler gelmedi senin uyguladklarin neler ?

Hoşgeldinnn, sefa getirdin..
Zaten çok şükür bir oğlum var ve ben bekarlığımdan beri hep kız bebeğim olsun onu giydireyim süsleyeyim diye hayal kurardım(Buarada oğlumu da süsler püsler giydiririm ).. Ve en önemlisi kız çocuğunun hayrı çok büyük bir anneye dost oluyor arkadaş oluyor.. Allahım hayırlısını versin kısmetten öteye köy yok sonuçta ama gönlümdekini aklımdakini dile getirmeden de edemiyorum.. Çok istiyorum bir KIZIM olsun..
Ben öyle yaptım ovulasyon zamanıma kadar ilişki hatta hergün oldu diyebilirim ovulasyon günümde kanamam başladı ilk gün pembemsi olduğundan yine de çalıştık.. yiyecek konusunda hiçbirşey yapmıyorum ama yazdıklarının hiçbiriyle aram yoktur pek ağzıma da sürmem.. Şuanda hala kanamam devam ediyor kanamam bitsin tekrar çalışmalara devam edicem inşallahh :)
Bütün kanamalarıma rağmen ümitliyim yine bu aydan..

Buarada ovulasyon zamanımdada yapacaktım, çok ilişkiden sonra y'ler azaldığı için x olma ihtimali var..

Hosbuldum tatlm :) ovulasyondan once benm tutmadi ilk iki ay denedim oyle ama olmadi ovulasyon haftasi komple degerlendirdm o da olmadi suan sadece dualarm kaldi Allahim hayirli saglikli bir evlat istiyorum senden diyorum birde kiz olursa Allahim cok mutlu olurum erkek de olsa sonucta o benim evladim sevmezmiyim ben onu diyorum sacmaliyorm ne diycegmi sasirdm biraz korkuyorm acikcasi Allahin gucune gitmesin diye ama bende senin gibi evlenmeden once bile hep kiz cocuklarni severdm , bide babayla daha farkli bi iliskileri sevgileri oluyo onu gormek oyle cok istiyorm ki
Senin ovulasyn kanaman cok ilgincmis doktora sordun mu sebebi neymis acaba ben hic duymadim

Buarada ovulasyon zamanımdada yapacaktım, çok ilişkiden sonra y'ler azaldığı için x olma ihtimali var..
Canim ben onu da denedm iste ovulasyon oncesi iliskiyi kestm olmadi dedim ovulasyn gunum da dahil o haftayi gun asiri degerlendirim dedm olmadi .benm tahlilerm temiz ckti ovu testi aldm.yumurtlamam da oluyo esimde mi bi problem var acaba dedm bu ay istr keciboynuzu kuruyle caksir suyu iciriyorm ona da kendme de maydonoz sut buhari yapiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…