Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
selam arkadaşlar...
bende 4 yıllık evliyim ve 2,5 yaşında bir oğlum var :) şimdi 2. bebişi istiyoruz Allah'ın izniyle...
1 hafta gecikmem var.. şüphelerim var ama üzülmekten korkuyorum... sizce bu akşam yapmalımıyım test ?

Selam Canım hoşgeldin...
Tabi ki yap nasıl dayanıosun idrar testi yap olmadı kan verirsin.. Sonuçlarından muhakkak haberdar et ama

Ben ovulasyon testi aldım.. Onu kullanıyorum 6. günümden itibaren.. Dün akşam yaptığımda silik biraz daholelirginleşmeye başladı sen birşey kullanıyormusun ? Birde kaç günde bir adet oluyorsun ?
Bu ay basladik calismalara birsey kullanmiyorum daha adetim de 28 - 30 gun de bir oluyorum gecen ay 5 gunluk bir gecikme yasasim ama her yil bu aylarda oluyor gecikme gecen yil kaza kurbani olup hamile miyim acaba diye doktora bile gitmistim hamile degilsem de sorun olup olmadigini ogrenirim demistim cok sukur ki hicbir sey cikmamisti yumurtalarin catlamis istesen hemen hamile kalabilirsin demisti doktorum o zaman. Bakalim simdi bebek istiyoruz bebis gelecek mi bize hemen

Bir hafta gecmis idrar testinde cikma olasiligi cok yuksek testi yapabilirsin bence bizi de haberdar et lutfen

herkese merhaba.. dün yazmıştım... dün akşam kan testi yapıldı.. 10,3 çıktı. ama akşamına kanamam oldu ve sabah kalktım devam ediyor... sizce neler oluyor..

Bende cumartesi dr. gidicem smear sonuçlarımı almaya olmadı yumurtalıklarım ne durumda baktırayım diyorum ..

evet adet gibi.. ama üstüne görme olabilir mi diyede aklıma gelmedi değil yarın yine beta hcg yaptıracağım

Olabilir tabiki ama adetinin üstünden bukadar geçip beta hcg düşük gibi geldi bana.. Oyüzden dış gebelikte olabilir
Yarın test yaptığında bakalım ne çıkacak sonuç bizi de haberdar etmeyi unutma..

Olabilir tabiki ama adetinin üstünden bukadar geçip beta hcg düşük gibi geldi bana.. Oyüzden dış gebelikte olabilir
Yarın test yaptığında bakalım ne çıkacak sonuç bizi de haberdar etmeyi unutma..
çok teşekkür ederim... yarın tekrar yazarım ... dua edin inş bebişim sağlıklı ilerler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…