- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
Folbiol yazacaktim yanlis yamFolbol aldim
Folbol aldim
Evet canim calismalara basladikBende gidip bugün eczaneden alayım bari.. Buarada satımız birdi.. Çalışmalara başladın mı ?
Evet canim calismalara basladik
Merhaba calismalara devam
selam arkadaşlar...2015 bizim 2. yılımız olsun, 2015 bitene kadar göbişlerimiz bebişle dolsun..
Başlıktan da anlaşılacağı üzere artık zamanı geldi diyenler, benimde 2. bebişim olsun, biriciğimin bir kardeşi olsun diyenler, bebiş kokusunu özleyenler..
Burda ilk hamileliğimizi paylaşalım,
Neler yapmıştık neler yapıyoruz neler oldu paylaşalım ...
Ki 2. bebişlerimiz bizi çok bekletmesin ...
Tecrübelerimizi paylaşıp 2015 yılını hamilelikle uğurlayalım..
Allahım herkese gönlüne göre gönlünden geçeni nasip etsin.. Bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
selam arkadaşlar...
bende 4 yıllık evliyim ve 2,5 yaşında bir oğlum var :) şimdi 2. bebişi istiyoruz Allah'ın izniyle...
1 hafta gecikmem var.. şüphelerim var ama üzülmekten korkuyorum... sizce bu akşam yapmalımıyım test ?
Bat dedigin son adet tarihi mi canim 9 mayis ti
Bu ay basladik calismalara birsey kullanmiyorum daha adetim de 28 - 30 gun de bir oluyorum gecen ay 5 gunluk bir gecikme yasasim ama her yil bu aylarda oluyor gecikme gecen yil kaza kurbani olup hamile miyim acaba diye doktora bile gitmistim hamile degilsem de sorun olup olmadigini ogrenirim demistim cok sukur ki hicbir sey cikmamisti yumurtalarin catlamis istesen hemen hamile kalabilirsin demisti doktorum o zaman. Bakalim simdi bebek istiyoruz bebis gelecek mi bize hemenBen ovulasyon testi aldım.. Onu kullanıyorum 6. günümden itibaren.. Dün akşam yaptığımda silik biraz daholelirginleşmeye başladı sen birşey kullanıyormusun ? Birde kaç günde bir adet oluyorsun ?
Bir hafta gecmis idrar testinde cikma olasiligi cok yuksek testi yapabilirsin bence bizi de haberdar et lutfenselam arkadaşlar...
bende 4 yıllık evliyim ve 2,5 yaşında bir oğlum var :) şimdi 2. bebişi istiyoruz Allah'ın izniyle...
1 hafta gecikmem var.. şüphelerim var ama üzülmekten korkuyorum... sizce bu akşam yapmalımıyım test ?
herkese merhaba.. dün yazmıştım... dün akşam kan testi yapıldı.. 10,3 çıktı. ama akşamına kanamam oldu ve sabah kalktım devam ediyor... sizce neler oluyor..
evet adet gibi.. ama üstüne görme olabilir mi diyede aklıma gelmedi değilMerhaba,
Kanama derken adet gibi mi yoksa lekelenme mi ?
Bu ay basladik calismalara birsey kullanmiyorum daha adetim de 28 - 30 gun de bir oluyorum gecen ay 5 gunluk bir gecikme yasasim ama her yil bu aylarda oluyor gecikme gecen yil kaza kurbani olup hamile miyim acaba diye doktora bile gitmistim hamile degilsem de sorun olup olmadigini ogrenirim demistim cok sukur ki hicbir sey cikmamisti yumurtalarin catlamis istesen hemen hamile kalabilirsin demisti doktorum o zaman. Bakalim simdi bebek istiyoruz bebis gelecek mi bize hemen
evet adet gibi.. ama üstüne görme olabilir mi diyede aklıma gelmedi değilyarın yine beta hcg yaptıracağım
çok teşekkür ederim... yarın tekrar yazarım ... dua edin inş bebişim sağlıklı ilerler ....Olabilir tabiki ama adetinin üstünden bukadar geçip beta hcg düşük gibi geldi bana.. Oyüzden dış gebelikte olabilir
Yarın test yaptığında bakalım ne çıkacak sonuç bizi de haberdar etmeyi unutma..