Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29

MeG s

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
1.396
558
2015 bizim 2. yılımız olsun, 2015 bitene kadar göbişlerimiz bebişle dolsun..

Başlıktan da anlaşılacağı üzere artık zamanı geldi diyenler, benimde 2. bebişim olsun, biriciğimin bir kardeşi olsun diyenler, bebiş kokusunu özleyenler..

Burda ilk hamileliğimizi paylaşalım,
Neler yapmıştık neler yapıyoruz neler oldu paylaşalım ...
Ki 2. bebişlerimiz bizi çok bekletmesin ...
Tecrübelerimizi paylaşıp 2015 yılını hamilelikle uğurlayalım..

Allahım herkese gönlüne göre gönlünden geçeni nasip etsin.. Bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

MeG s Bir oğlu var 05.07.2015
dilaraela Bir kızı var ?
gulceandkeremsmom Bir kızı var ?
mermaid09 Bir oğlu var ?
I idol1 Bir oğlu var ?
@tugceserdar Bir kızı var ?
BBAL Bir kızı var ?

Son düzenleme:
2015 yılı 2. yılımız olsun diyen yok mu ?
2. bebiş için çalışmalara yeni başlayacak olup birbirimize bu ay itibariyle destek olacak

Merhaba canım bizde 2 aydır 2.BeBişi düşünüyoruz. Öyle oluruna bıraktık 2.5 yaşına yaklaştı kızım ellerinizden öper. :)) ilk hamileliğim 1.5 yıl sonra olmuştu ama tabi deneyimsizlik ve pko nun etkisiyle.. Şimdilik beklemedeyiz. Hatta şu sıralar adet zamanım olmadım biraz daha geçmesini bekliyorum :) işte böyle ..

insallah hamissindir ya... ne zamandi bat? Benim 13 gun gecti ve bu sabah geldi gelmez olasica.. adetim biter bitmez calismalara baslicam..

merhaba bende geldim benim de 3 yasinda kizim var 4 ayin sonunda hamile oldum bende pko luyum onumuzdeki ay 2. bebisimizi dusunuyorum rabbim inslh hepinize en k8sa zamanda saglikla sihhatle bebislerimizi nasip eyler

merhaba bende geldim benim de 3 yasinda kizim var 4 ayin sonunda hamile oldum bende pko luyum onumuzdeki ay 2. bebisimizi dusunuyorum rabbim inslh hepinize en k8sa zamanda saglikla sihhatle bebislerimizi nasip eyler

Merhaba hoşgeldin ..
İnşalllah hayırlısıyla bir an önce bebişlerimiz bizimle olur .. İlk hamileliğimde hatırlıyorum çok stres yapmıştım ve yine başladı..
Hamile kalmak için yapmayı düşündüğün bir şey var mı ? Açıkçası benim oğlum olduğu için kızım olsun çok isterim.. Herşey Allahtan.. Ama insanın gönlünden de geçmiyor değil bir kız bir erkek.. Oyüzden adetim biter bitmez çalışmalara başlıyacağım ovulasyon zamanıma kadar ..

yaa inan 4 sene gecti yaptigim hersey aklimdan gitti tek hatirladigim iliskisi sonrasi hemen kalkmamak bacaklari duvara dayamak kaldi :) ovilasyon donemlerini dahi unuttum nasil oluyordu :)

yaa inan 4 sene gecti yaptigim hersey aklimdan gitti tek hatirladigim iliskisi sonrasi hemen kalkmamak bacaklari duvara dayamak kaldi :) ovilasyon donemlerini dahi unuttum nasil oluyordu :)

Adet başlangıcını 1. gün varsayarsak 14. günü yumurtalarının çatladığı gün yani hamile kalma şansının olduğu günler.. Ama bildiğim kadarıyla pko da değişiyor. Oyüzden sen ovulasyon testi kullansan daha iyi olur gibi. En azından yumurtlama zamanını daha net bilmiş olursun.. Bende 6 ay ayaklarımı havaya diktim yarım saat olmadı son ay dikmedim oldu Arada bir formül değiştirmek gerekiyor galiba

Buarada ben ilk hamileliğimi öğrendiğim aydan önceki ayda reglim 11 gün gecikmişti.
Ve annem rahim yuva yapıyor demişti. Gerçekten sonraki ay tek bir ilişkiyle hamile kaldım.
Bu ay da 13 günlük gecikmem oldu inşallah önümüzdeki ay regli görmek nasip olmaz

insallah hamissindir ya... ne zamandi bat? Benim 13 gun gecti ve bu sabah geldi gelmez olasica.. adetim biter bitmez calismalara baslicam..
Valla canım benimde biraz dengesiz ama son adet tarihim 14 nisan di. Bu sabah gebelik testi yaptım. Negatif yani hamile. Değilim bugün itibari ile 4 gün gecikti.. bende regl olmayı bekliyorum bakalım ne zaman olucam

Valla canım benimde biraz dengesiz ama son adet tarihim 14 nisan di. Bu sabah gebelik testi yaptım. Negatif yani hamile. Değilim bugün itibari ile 4 gün gecikti.. bende regl olmayı bekliyorum bakalım ne zaman olucam

belki gec dollenmedir kirmizilar gelinceye kadar hamile degilim deme sen
eger gelmezse 2 gun sonra kan testi yaptir canim bence ayrica dun de yazdim ya hamile olmasanda belki gecikme onumuzdeki ayin habercisidir benim ilk hamileligimden onceki ay 10 gun gecikmisti..

Valla hala tık yok artık perşembe günü de gelmemiş olursa kan testi yatırıcam beklemedeyim ama sanmıyorum sanki oldum olucam ama olamıyorum gibi bakalım. Hadi inşallah hayırlısı okur. Sen ne alemdesin ??

Valla hala tık yok artık perşembe günü de gelmemiş olursa kan testi yatırıcam beklemedeyim ama sanmıyorum sanki oldum olucam ama olamıyorum gibi bakalım. Hadi inşallah hayırlısı okur. Sen ne alemdesin ??

İnşallah gelmezzz
Benim regl bugün bitti bugün ovulasyon testi sipariş verdim.. Kız için bir kaç taktik deneyeceğim
İnşallah haziranda güzel haberlerimiz olurr

İnşallah gelmezzz
Benim regl bugün bitti bugün ovulasyon testi sipariş verdim.. Kız için bir kaç taktik deneyeceğim
İnşallah haziranda güzel haberlerimiz olurr

Allah iyiliğin versin ne taktiği kız
bende bugunde tık yok yarın sabah test yatırıcam. Negatif çıkarsa söktürücü ye baslicam . Inşallah canım

Allah iyiliğin versin ne taktiği kız
bende bugunde tık yok yarın sabah test yatırıcam. Negatif çıkarsa söktürücü ye baslicam . Inşallah canım

Valla yazilanlardan bir kac tane taktik gunasiri falan bakalim
sokturucu sakin kullanma bekle gelmesini kac kisi var oyle 20 25 gun gectikten sonra hamileligini ogrenen gec yumurtlamadir gec dollenmedir ama sakin sen mudahale etme

Testin sonucunu merakla bekliyorum insallah hamissindirrr

Merhaba benimde 5 Yaşında bir oğlum var ve bizde artık 2. Bebişi istiyoruz. Gerçi ocaktan beri istiyoruz ancak henüz bir gelişme yok. Oğluma korunduğu düşünürken hamile kalınca 2. De hemen olur sanmıştım ama.. Hayırlısı

selam bayanlar bende oğluma kardeş istiyorum oğlum 10 yaşında bayağı bir ara verdim sat 17 mayıs bu ay denemelere başlıyacam inşallah bol bebişli bir topik olur

merhabalar benimde 4 yaşında bir kızım var bizde ikinciyi istiyoruz.
Merhaba inşallah tez zamanda güzel hamiş haberlerini duyururuz burdan.. İlk kızın için bir taktik varmıydı Ne durumdasın şimdi ?

Merhaba, hoşgeldin.. Ben 7 ay uğraştım oğlum için 2. için baya uğraşıcam demek ki Olsun bebişlerimiz gelsin de unutuluyor bu bekleyişler.. Seninde gönlünden geçen kız mı ? Yoksa farketmiyor mu ?

selam bayanlar bende oğluma kardeş istiyorum oğlum 10 yaşında bayağı bir ara verdim sat 17 mayıs bu ay denemelere başlıyacam inşallah bol bebişli bir topik olur

Selamm.. Evet gerçekten baya ara vermişssin bende daha bekleyecektim ama geçen ay 13 gün gecikince içime bir heyecan düştü. Anladım ki 2. kez anne olmak istiyorum.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda.. Benimde 15 mayıs dün akşam çalışmalara başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…