Merhaba canım bizde 2 aydır 2.BeBişi düşünüyoruz. Öyle oluruna bıraktık 2.5 yaşına yaklaştı kızım ellerinizden öper. :)) ilk hamileliğim 1.5 yıl sonra olmuştu ama tabi deneyimsizlik ve pko nun etkisiyle.. Şimdilik beklemedeyiz. Hatta şu sıralar adet zamanım olmadım biraz daha geçmesini bekliyorum :) işte böyle ..
merhaba bende geldim benim de 3 yasinda kizim var 4 ayin sonunda hamile oldum bende pko luyum onumuzdeki ay 2. bebisimizi dusunuyorum rabbim inslh hepinize en k8sa zamanda saglikla sihhatle bebislerimizi nasip eyler
yaa inan 4 sene gecti yaptigim hersey aklimdan gitti tek hatirladigim iliskisi sonrasi hemen kalkmamak bacaklari duvara dayamak kaldi :) ovilasyon donemlerini dahi unuttum nasil oluyordu :)
Valla canım benimde biraz dengesiz ama son adet tarihim 14 nisan di. Bu sabah gebelik testi yaptım. Negatif yani hamile. Değilim bugün itibari ile 4 gün gecikti.. bende regl olmayı bekliyorum bakalım ne zaman olucaminsallah hamissindir ya... ne zamandi bat? Benim 13 gun gecti ve bu sabah geldi gelmez olasica.. adetim biter bitmez calismalara baslicam..
Valla canım benimde biraz dengesiz ama son adet tarihim 14 nisan di. Bu sabah gebelik testi yaptım. Negatif yani hamile. Değilim bugün itibari ile 4 gün gecikti.. bende regl olmayı bekliyorum bakalım ne zaman olucam
belki gec dollenmedir kirmizilar gelinceye kadar hamile degilim deme sen
eger gelmezse 2 gun sonra kan testi yaptir canim bence ayrica dun de yazdim ya hamile olmasanda belki gecikme onumuzdeki ayin habercisidirbenim ilk hamileligimden onceki ay 10 gun gecikmisti..
Valla hala tık yok artık perşembe günü de gelmemiş olursa kan testi yatırıcam beklemedeyim ama sanmıyorum sanki oldum olucam ama olamıyorum gibi bakalım. Hadi inşallah hayırlısı okur. Sen ne alemdesin ??
İnşallah gelmezzz
Benim regl bugün bitti bugün ovulasyon testi sipariş verdim.. Kız için bir kaç taktik deneyeceğim
İnşallah haziranda güzel haberlerimiz olurr
Allah iyiliğin versin ne taktiği kız
bende bugunde tık yok yarın sabah test yatırıcam. Negatif çıkarsa söktürücü ye baslicam . Inşallah canım
Merhaba inşallah tez zamanda güzel hamiş haberlerini duyururuz burdan.. İlk kızın için bir taktik varmıydımerhabalar benimde 4 yaşında bir kızım var bizde ikinciyi istiyoruz.
Merhaba benimde 5 Yaşında bir oğlum var ve bizde artık 2. Bebişi istiyoruz. Gerçi ocaktan beri istiyoruz ancak henüz bir gelişme yok. Oğluma korunduğu düşünürken hamile kalınca 2. De hemen olur sanmıştım ama.. Hayırlısı
selam bayanlar bende oğluma kardeş istiyorum oğlum 10 yaşında bayağı bir ara verdim sat 17 mayıs bu ay denemelere başlıyacam inşallah bol bebişli bir topik olur