Hosbuldum tatlm :) ovulasyondan once benm tutmadi ilk iki ay denedim oyle ama olmadi ovulasyon haftasi komple degerlendirdm o da olmadisuan sadece dualarm kaldi Allahim hayirli saglikli bir evlat istiyorum senden diyorum birde kiz olursa Allahim cok mutlu olurum erkek de olsa sonucta o benim evladim sevmezmiyim ben onu diyorum sacmaliyorm ne diycegmi sasirdm biraz korkuyorm acikcasi Allahin gucune gitmesin diye ama bende senin gibi evlenmeden once bile hep kiz cocuklarni severdm , bide babayla daha farkli bi iliskileri sevgileri oluyo onu gormek oyle cok istiyorm ki
Senin ovulasyn kanaman cok ilgincmis doktora sordun mu sebebi neymis acaba ben hic duymadim
Insallah sende ise yarar ilk bebisine kac ay sonra kaldn ve ovu tarihinde mi kaldn azck tecrubelernden yararlaniym
Iyi bir yonu en azindan yumurtanin catladgni bariz bi sekikde anliyosun demekki ovu testiyle ugrasmana falan gerek yok yani :) ovu kanamasi demek cok ilgnc
Aynen ovudan alakasiz bi zamanlama olmus sanki amaa yumurta olmasa bebis olmaz demekki o zaman yumurtlamissin :) benm dikkatmi ceken pkolularn genelde oglu oluyo ozellikle ilk bebegi erkek oluyo ve genelde tek iliskiyle kaliyolar :) yalniz tek iliskiyi erkek bebek icin oneriyolar.5. Gun mu bildigin adet kanamasi gibi7. ay ama mola vermiştik ben 6 ay da resmen 6 ay hamileydim öyle belirtilerim vardı
Hesaplamama göre ovulasyon zamanım değildi şöyle ki;
23 nisan da adet olmuştum 12 gün gecikmişti..
9 mayıs ovulasyon zamanım diye hesaplamıştım ama kanamam başladı bir hafta sürdü.. O kanamadan 10 gün sonra tek ilişki oldu unutmam 19 mayıs işten kovulmuştum çünkü
Haziranın 3'ndede hamile olduğumu öğrenmiştimmm :)
Aynen ovudan alakasiz bi zamanlama olmus sanki amaa yumurta olmasa bebis olmaz demekki o zaman yumurtlamissin :) benm dikkatmi ceken pkolularn genelde oglu oluyo ozellikle ilk bebegi erkek oluyo ve genelde tek iliskiyle kaliyolar :) yalniz tek iliskiyi erkek bebek icin oneriyolar.5. Gun mu bildigin adet kanamasi gibisen bir an once git bakalm neden bukadar uzun surdu acaba bu kanamayla sancin olmuyodur insallah bir ayda iki kez adst gorur gibi.bide bana kafaya takmamak nasl yapiliyo onu da soylersen cok sevvaba giriceksn
Inan ayni durumdayim senin enazindan bir kuzun var esinde problem olmadgni bliyosun kendi problemin icin de yapman gerekenleri az cok bliyosundr mesela sogan kuri pkoya inanilmaz iyi geliyo.ben iste bilemiyorm acaba bisey mi var diyorm sonra sacmalama herkesn hemen olmuyo demekki diyorm bide smdi okadar kurler falan yapiyorm ya mutlaka bekliycem yani ovu bitiminden bata kadar zaman gecmiyoTabiki illaki yumurtlamışım anladığım kadarıyla yumurtlama zamanımdaki kanama 2. adetimmiş.. Zaten dr. o günü saymıştı SAT olarak.. Evet benimde bildiğim tek ilişki erkek için uygun diye.. Ama benim o ay herşey okadar karışmıştı ki tahmin etmiyordum..
Kafaya takmamak diye birşey yok ya kesinlikle.. En azından kendim için söyleyeyim ben hiç kafamdan silemiyorum ne sabah ne akşam ne de işyerinde.. Ben bu aya kadar korunuyordum bu ay gecikme yaşayınca korktum ve şüphelendim sonra da ne kadar bebek istediğimi anladım.. Ve bu ay korunmayı bıraktık.. Ama ben gecikme olduğundan beri kafamdan atamıyorum bu düşünceyi acaba hamile kalacakmıyım diye ? Bir oğlum olmasına rağmen başkalarıyla konuşma ihtiyacı duyuyorum farklı taktikler okumaya çalışıyorum.. Yani garip ve sabırsız bir bekleyiş heyecanlı korkulu ya olmazsa diye.. İşyerindeyim ve resmen akşama kadar çalışmıyorum sadece araştırıyorum okuyorum falan ne yapsam diye düşünüyorum.. Benim ki artık delilikkk
Inan ayni durumdayim senin enazindan bir kuzun var esinde problem olmadgni bliyosun kendi problemin icin de yapman gerekenleri az cok bliyosundr mesela sogan kuri pkoya inanilmaz iyi geliyo.ben iste bilemiyorm acaba bisey mi var diyorm sonra sacmalama herkesn hemen olmuyo demekki diyorm bide smdi okadar kurler falan yapiyorm ya mutlaka bekliycem yani ovu bitiminden bata kadar zaman gecmiyo
Hapi biraktigim ay gittim 5 tup kan verdm hepsi temiz ckti ovulayon testi yapiyorm bugun yarin yumurtlamam olcak 2 gune bir iliski deniyorz smdi deAynen daha çok yeni başlamışsın çalışmalara.. Dr. gittin mi hiç ?
Dr. gidip hamilelikten önce yapılması gereken tahliller var çünkü.. En azından onları yaptırırsın..
Buarada ovulasyon bitti diye çalışmaları bıraktınmı ?
Hapi biraktigim ay gittim 5 tup kan verdm hepsi temiz ckti ovulayon testi yapiyorm bugun yarin yumurtlamam olcak 2 gune bir iliski deniyorz smdi de
Ben ovu bitince birakiyorm bu sefer de oyle deniym bi .bat 20 haziran umarim gelmezsendemi hapla korunuyodun ?
En iyisi.. hapin en iyi tarafi adet sancilarmi azaltmasiydi.dedigini yapicam buldugun bilgileri ve tecrubelrni paylasirsan ( kiz bebekle ilgli bisiyler duyarsan falanKesinlikle dene bence ne zararı olacak sonuçta.. Yok ben hiç hap kullanmadım geri çekilme yönemiyle..
En iyisi.. hapin en iyi tarafi adet sancilarmi azaltmasiydi.dedigini yapicam buldugun bilgileri ve tecrubelrni paylasirsan ( kiz bebekle ilgli bisiyler duyarsan falan) takipteyim tatlim topikin sana ugurlu ve bebisli gelir insallah
Mrb benımde 3 yasında bir oğlum var 2. Bebek ıcın bu ay 4. Deneme ve adetıme 3 gun var ama dün kan testı vermek zorunda kaldım gebelıkde de bakıldı yıne yok artık takmayı basladım ama neden olmuyor resmen moralım bozuldu 2. Cocuk daha kolay olur sanıyordum 4. Ayda boş gectı Dr dan randevu aldım hormon tahlılı yaptırcam adetım 3. Gunu nasıl canım şıkkın anlatamam
sogan suyunu deneyin bence kizlar