Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
Bu arada ben bir de oglum olsun isterim.burada oglu olsun isteyenleri tas yagmuruna tutuyolar nedense.ben ikinci hamileligimi ovulasyon gunume denk getiricem.olursa olur.olmazsa Alahim takdiri

Malesef dun regy oldum..ben kizim 9aylikken de hamile kalmistim ve 7haftalikken dusuk yapmistim.artik korkmaya basladim.hamile kalamiuormuyum yoksa
benım de 9aylık oglum var ıkı hafta once ıse basladım ve hamıle oldugumu ogrendım o zamandan berı çok mutsuzum haftam gerıde gıdıyor ne olacak bılmıyorum keşke sızın gıbı ıstıyor olsaydım hamılelıgı

Ben de hamilelik istememe ragmen teste iki cizgiui gorunce cok sevinmistim.ve dusuk yapdigimda da cok aglamistim.aslinda erken 9aylik veya 1 yasinda bebegi olan anneler icin hamilelik..ama olduktan sonra yapacagimiz birsey yok.sen olumlu taraflarini dusun.bebegine oyun arkadasi gelicek.birlikte buyucekler...hayirlisi olsun...insAllah sag salim kucagina alirsin...

merhabalar herkese... bnm son det tarihim 27 mayıs...oda adetten sayılırsa 1,5 gün sürdü çünkü...şimdi 31. gün gecikmemin.kan testi yapıorm idrar yapıorm ama hep negatif. bu akşam iş çıkışı dr gideceğim..bakalım durum nedir.karnımda çok şişlil var çok rahatsız edici.arada bir karnım sızlıyor.karın ağrısı oluyor.. bide göğüslerimde ağrı oluşuyor. sizce hamile kalmış olabilir miyim... bide test sonuçlarında gebeliğin gözükmemesi olabilir mi sizce kızlar....

Kızlar nasıl gidiyor çalışmalar bir gelişme var mı ? Haziran yaklaşıyor ..
Bende 2.bebgimi istiorum kızım war eylülde 3 yaşı biticek tugceserdar la aynı dönem annesiydik. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin

InsAllah ikinci bebegim erkek olur.hep hayal etmisimdir ilknkizim olsun ikinci oglum..Allah herkesin gonlune gore versin..
İnşallah sağlıklı hayırlı bi oğlun olur canım. Benimde kızım war bu ay yumurtlama da denicem. Bende oğlum olsun istiorum Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bi erkek çocuk nasip etsin

kimsecikler yok..arkadaslar ben bayadir burayi takip edemiyordum.suan hamileyim bi hafta once ogrendim.daha doktora gidip goremedim kucuktur diye.randevu tarihimi sabirsizlikla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…