çok teşekkür ederim... yarın tekrar yazarım ... dua edin inş bebişim sağlıklı ilerler ....
çok teşekkür ederim... yarın tekrar yazarım ... dua edin inş bebişim sağlıklı ilerler ....
Geçmiş olsun.İnşallah değildir ama sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsunuzherkese merhaba.. dün yazmıştım... dün akşam kan testi yapıldı.. 10,3 çıktı. ama akşamına kanamam oldu ve sabah kalktım devam ediyor... sizce neler oluyor..
slm arkadaşlar... bugün B hcg yaptırdım sabahtan... hadi bakalım hayırlısı inşallah...
Bu arada 2,5 yaşında bir oğlum var.Oğlumdan öncede kalp atımı duymadğımız için bir tane kürtajım var.
daha bekliyorummm.... çok zor ya beklemek bile... öğrenince hemen haber vereceğim çok teşekkürlerHayırlısı olsun canım ne zaman çıkacak sonuç ? Buarada hala kanama devam mı ?
Aspiirn ve folik asit kullanıyorum işte.Korunmayı bırakınca da iğneye başlayacakmışız.Çok geçmiş olsun.. Allah tez vakitte dualarını kabul etsin inşallah.. Ne yapıyorsun şimdi ilaç falan kullanıyormusun yoksa normal yolla mı devam ediyorsunuz ?
arkadaşlar test sonucum geldi... 1,11bir hafta sonra tekrar bakalım dediler... ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim... 10,3 den 1,11 e düşmüş değer (((
Aspiirn ve folik asit kullanıyorum işte.Korunmayı bırakınca da iğneye başlayacakmışız.
ay hadi inşallah yerleşmedir :)
Merhaba hoş geldin..iyi gunler.oncelikle kandiliniz mubarek olsun.hayirlara bu mubarek gun vesile olsun.bende araniza katilabilir miyim?
evet ama acele mi ediyorum bilmiyorum. bir oglum var 1.5 yasini doldurucak bir ay sonra kadar.aralari fazla olmasin diye dusunuyorum.hamilelikti derken 2.5 yasinda filan olur hemen hamis olursam.Merhaba hoş geldin..
Seninde kandilin mübarek olsun.. Tabiki 2. çocuğu düşünüyorsun galiba ?