Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
herkese merhaba.. dün yazmıştım... dün akşam kan testi yapıldı.. 10,3 çıktı. ama akşamına kanamam oldu ve sabah kalktım devam ediyor... sizce neler oluyor..
Geçmiş olsun.İnşallah değildir ama sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsunuzBen de Ocak ayından beri korunmayı bırakmıştım.Şubat ayında kaldım.Adetten 2 gün sonra ölçtürdüm bhcg 48 çıktı.O gün kanamam başladı.Doktorum kimyasall gebelik yaşadığımı bebeği düşürdüğümü söyledi.Sonraki ay yine hamile kaldım.Adetten 3 gün önce bhcg ölçtürdüm 15 çıktı.2 gün sonra testi tekrarladım bhcg yükselmiyodu.4 5 gün sonra onu da düşürdüm.Genetik testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı bende maalesef.Gebe kalırsam hergün iğne vurulmam gerekecek.

Bu arada 2,5 yaşında bir oğlum var.Oğlumdan öncede kalp atımı duymadğımız için bir tane kürtajım var.

slm arkadaşlar... bugün B hcg yaptırdım sabahtan... hadi bakalım hayırlısı inşallah...

Bu arada 2,5 yaşında bir oğlum var.Oğlumdan öncede kalp atımı duymadğımız için bir tane kürtajım var.

Çok geçmiş olsun.. Allah tez vakitte dualarını kabul etsin inşallah.. Ne yapıyorsun şimdi ilaç falan kullanıyormusun yoksa normal yolla mı devam ediyorsunuz ?

arkadaşlar test sonucum geldi... 1,11 bir hafta sonra tekrar bakalım dediler... ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim... 10,3 den 1,11 e düşmüş değer (((

arkadaşlar test sonucum geldi... 1,11 bir hafta sonra tekrar bakalım dediler... ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim... 10,3 den 1,11 e düşmüş değer (((

Uzulme canim onumuzdeki ay calisirsin bana pek saglikli gelmedi sonuclar ama sen yinede haftaya bir tekrarla.. kanaman ne alemde adet gibi mi ?

Hanimlar benim pempe kanamam oluyor bugun 15. Gunum.. yerlesme falan degildir dimi ?

Artık hazirana girmiş bulunuyoruzz..
İnşallah bu ay herkes güzel haberler verir.. Allah hepimizin gönlüne göre gönlümüzdekini nasip etsin inşallah..
Hepinizin Kandili mübarek olsun..

kandiliniz mübarek olsun... daha nice kandillerde dualarla buluşmak dileğiyle ...

iyi gunler.oncelikle kandiliniz mubarek olsun.hayirlara bu mubarek gun vesile olsun.bende araniza katilabilir miyim?

Merhaba hoş geldin..
Seninde kandilin mübarek olsun.. Tabiki 2. çocuğu düşünüyorsun galiba ?
evet ama acele mi ediyorum bilmiyorum. bir oglum var 1.5 yasini doldurucak bir ay sonra kadar.aralari fazla olmasin diye dusunuyorum.hamilelikti derken 2.5 yasinda filan olur hemen hamis olursam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…