- 13 Aralık 2010
- 1.396
- 558
Hosbuldum tatlm :) ovulasyondan once benm tutmadi ilk iki ay denedim oyle ama olmadi ovulasyon haftasi komple degerlendirdm o da olmadi suan sadece dualarm kaldi Allahim hayirli saglikli bir evlat istiyorum senden diyorum birde kiz olursa Allahim cok mutlu olurum erkek de olsa sonucta o benim evladim sevmezmiyim ben onu diyorum sacmaliyorm ne diycegmi sasirdm biraz korkuyorm acikcasi Allahin gucune gitmesin diye ama bende senin gibi evlenmeden once bile hep kiz cocuklarni severdm , bide babayla daha farkli bi iliskileri sevgileri oluyo onu gormek oyle cok istiyorm ki
Senin ovulasyn kanaman cok ilgincmis doktora sordun mu sebebi neymis acaba ben hic duymadim
Bende ilk hamilelik için 6 ay uğraştım 7.ay aldım güzel haberi yapmadığım şey kalmamıştı ayaklarımı havaya dikmek falan eşime keçiboynuzu pekmezi bile yedirdim
Ama hiç beklemediğimiz mola verdiğimiz ay tek ilişki ile hamile kaldım.. Allahım hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah..
Gidiyorum adetim biter bitmez dr. gittim ve hala gidiyorum ilişki sonrası kanamam pko olduğundan ve rahimde et parçası olduğundanmış cumartesi başlayan kanamam için ovulasyon kanaması yumurtan çatlamış ondan dolayı dedi.. Ama bugün 5. günüm hala devam ediyor bildiğin adet gibi ama daha az şekilde geliyor.. Bu akşam yine başka dr. gidicem bakalım.. Buarada sen ne kadar zamandır istiyorsun bebiş ?