Merhabalar kızım için 4,5 yıl bekledim tüp le oldu.şimdi ocak ayından beri tekrar tedavideyim iki denemem oldu negatif bu 3.olucqk haziranda tekrar transferim var.hsg den sonra çoğunluk hanile kalabilmiş ama benim o şansımda yok eşimde bulasıcı virüs olugu için korunmamız gerekiyor.artık hayırlısı
MeG s canım çok sağol
bende gittigidiyordan aldım 2 günde geldi
oğluşum kız olsun istiyor ama öncelikle sağlıklı ilk hamileliğimde hep korktum rabbim çok şükür sağlıklı bir evlat verdi eli yüzü düzgün olsunda hiç farketmez
inşallah canım.hsg tutunmadiği için istedi doktotum sezeryanda tüpler yapısmıs olabilirmiş belkı.tedbiri elden bırakmayalım dedikMerhabalar, hoşgeldin.. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde inşallah göbişine konar..
Hayırlısı olsun inşallah..Hepimiz için.. HSG ne için çekileceksin ?
Salı günü cekılcek canım inşallah basarılı olur bide adetlerim düzensiz inşallah adet olurumda baslarI idol1 İnşallah yoktur bugünden beri içim içimi kemiriyor. Bakalım cumartesi anlıcaz.. Sen neler yapıyorsun kür falan yapanlar var sen kullanıyormusun ? Birde folikasit falan başladınmı ?
Sarisekerannesi ne zaman çekileceksin aldınmı gün ? Hazirandan önce yaptırırsan hazirandaki transferin başarılı olur belki..
Merhaba, hoşgeldin.. Ben 7 ay uğraştım oğlum için 2. için baya uğraşıcam demek kiOlsun bebişlerimiz gelsin de unutuluyor bu bekleyişler.. Seninde gönlünden geçen kız mı ? Yoksa farketmiyor mu ?
Tekrardan merhaba, valla biyerlerden ikinci bebek kısırlığı gibi bişey duymuştum, ilk çocuk kolaylıkla olsada ıkıncı kendını arattırabılıyormus dıye.. sanırım bende sımdı onu yasıyorum. cookk uzun süre ikinci çocuk lafını bile etmedim bi daha da istemem sanıyordum ama.. bebek özleniyormuş ve sanırım bunu istemenin süresi herkeste farklıymış..
Kız mı erkek mi isterdime gelince.. seçemiyorum nedense. hıslerımden cok mantığım devreye gırıyor oğlum var bı de kızım olsun süslü süslü giydirip saclarını tarayayım dıyorum bı yandan sonra oğlumla aramızdaki aşka bakıp bı tane daha aşkım olsa hiç fena olmaz dıyorum :)) kısmet bakalım..