Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
MeG s canım sorma ya 2. bebeği hiç düşünmüyordum oğlum çok istiyordu ama ben bencilik yaptım yakın bir zamanda annemi kaybettim benim 1 tane kardeşim var kardeşin iyi günde de kötü gündede şart olduğunu yeni anladım malesef
ben ovulasyon testi sipariş ettim adet dönemi bitince deneyecem
inşallah iyi sonuçlar alırız

Merhabalar kızım için 4,5 yıl bekledim tüp le oldu.şimdi ocak ayından beri tekrar tedavideyim iki denemem oldu negatif bu 3.olucqk haziranda tekrar transferim var.hsg den sonra çoğunluk hanile kalabilmiş ama benim o şansımda yok eşimde bulasıcı virüs olugu için korunmamız gerekiyor.artık hayırlısı

I idol1
Başın sağolsun.. Allah mekanını cennet etsin
Kardeş başka birşey gerçekten insan zor zamanda anlıyor değerini..
Bende sipariş verdim gittigidiyordan... Bugün yarın gelir diye bekliyorum.. Var mı gönlünden geçen ben kız olsun çok istiyorum..

Merhabalar, hoşgeldin.. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde inşallah göbişine konar..
Hayırlısı olsun inşallah..Hepimiz için.. HSG ne için çekileceksin ?

MeG s canım çok sağol
bende gittigidiyordan aldım 2 günde geldi
oğluşum kız olsun istiyor ama öncelikle sağlıklı ilk hamileliğimde hep korktum rabbim çok şükür sağlıklı bir evlat verdi eli yüzü düzgün olsunda hiç farketmez

Amin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.. Ama işte benim içimde bir kız aşkı var ki bekarlığımdan beri sormayın.. Bu arada ben çalışmalara dün akşam başladım fakat kanamam oldu Cumartesi dr. gidicem bakalım..
4-5 aydır devam eden ilişki sonrasında kanamam var bu zamana kadar çok ihmal ettim internettende okudum bir kaç bişi moralim bozuldu.. İnşallah bişi yoktur da gönül rahatlığıyla devam ederim çalışmalarıma..

MeG s canım moralini bozma inşallah sıkıntılı bir şey yoktur iyi haberlerini bekliyorum
canım gerçekten kız evlat başka herzaman ailesinin yanında destek inşallah gönlüne göre verir

Merhabalar, hoşgeldin.. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde inşallah göbişine konar..
Hayırlısı olsun inşallah..Hepimiz için.. HSG ne için çekileceksin ?
inşallah canım.hsg tutunmadiği için istedi doktotum sezeryanda tüpler yapısmıs olabilirmiş belkı.tedbiri elden bırakmayalım dedik

I idol1 İnşallah yoktur bugünden beri içim içimi kemiriyor. Bakalım cumartesi anlıcaz.. Sen neler yapıyorsun kür falan yapanlar var sen kullanıyormusun ? Birde folikasit falan başladınmı ?

Sarisekerannesi ne zaman çekileceksin aldınmı gün ? Hazirandan önce yaptırırsan hazirandaki transferin başarılı olur belki..

MeG s benim durumum sıkıntılı bulunduğum yerde sadece 1 tane devlet hastanesi var çok kalabalık randevu almakta zor zaten pek ilgilenmiyorla haziranda başka bir ilde dr gidecem folik asite başlamadım ama düşünüyorum kürleri okuyorum ama karar veremedim

I idol1 nerdesin ki ? Folikasiti eczaneden de istesen verirler aslında ama tabiki muhakkak git bir dr. Bende bir kaç kür okudum ama nedense başlamak gelmiyor içimden ..

Merhaba, hoşgeldin.. Ben 7 ay uğraştım oğlum için 2. için baya uğraşıcam demek ki Olsun bebişlerimiz gelsin de unutuluyor bu bekleyişler.. Seninde gönlünden geçen kız mı ? Yoksa farketmiyor mu ?

Tekrardan merhaba, valla biyerlerden ikinci bebek kısırlığı gibi bişey duymuştum, ilk çocuk kolaylıkla olsada ıkıncı kendını arattırabılıyormus dıye.. sanırım bende sımdı onu yasıyorum. cookk uzun süre ikinci çocuk lafını bile etmedim bi daha da istemem sanıyordum ama.. bebek özleniyormuş ve sanırım bunu istemenin süresi herkeste farklıymış..

Kız mı erkek mi isterdime gelince.. seçemiyorum nedense. hıslerımden cok mantığım devreye gırıyor oğlum var bı de kızım olsun süslü süslü giydirip saclarını tarayayım dıyorum bı yandan sonra oğlumla aramızdaki aşka bakıp bı tane daha aşkım olsa hiç fena olmaz dıyorum :)) kısmet bakalım..

MeG s canım Bayburttayım. Folik asiti alacam ama bu ay bir geçsin duruma bakalım diyorum cumartesi bir dişçiye gidecem ilk 3 ay gidilmiyor bir kontrol olayım

Salı günü cekılcek canım inşallah basarılı olur bide adetlerim düzensiz inşallah adet olurumda baslar

mermaid09 " ilk çocuk kolaylıkla olsada ıkıncı kendını arattırabılıyormus dıye" inşallah öyle bir şey olmaz korktum yazdıklarındanbenimde ilk hemen olmuştu
bu arada Allah oğluşunu sana bağışlasın ve ona hayırlı bir kardeş versin

ben çok sabırsızım galiba 10 yıl isteme şimdi de hemen olsun Şubatta bebiş olsun istiyorum benimle aynı durumda olan var mı

Kesinlikle katılıyorum sana inşallah bizim bebişlerimiz bizi çok aratmadan düşer içimize.. Buarada ben doğum yaptım oğlum bi yaşına gelsin hemen yaparım diyordum ama öyle olmadı işler güçler elvermedi yani.. Ama geçen ay ki gecikmem bir bahane oldu.. Ozaman senin için iyi farketmiyorsa, benimde oğlumla aramda inanılmaz bir aşk var ama kız evladının hayrı büyük oluyor, dert ortağın oluyor.. Oyüzden bir kızım olsun çok istiyorum.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

I idol1 muhakkak dişçiye git sonra sıkıntı yaşarsın Allah korusun.. aynı ben bu zamana kadar düşünmüyordum ama bu ay aklımdan bir saniye çıkmıyor haziran gelsede olucak mı olmayacakmı çok merak ediyorum.. Daha çalışmalara yeni başlamışken hemde bende söyleyemedim ne bu acelecilik derler diye uzun zamandır isteyenler var haksızlık eder gibi..

Sarisekerannesi inşallah bu topik sana uğurlu gelirde başarılı bir şekilde hsg çektirip hem temiz çıkar hem de transferin başarılı olurr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…