- 16 Kasım 2009
- 120
- 39
Kesinlikle katılıyorum sana inşallah bizim bebişlerimiz bizi çok aratmadan düşer içimize.. Buarada ben doğum yaptım oğlum bi yaşına gelsin hemen yaparım diyordum ama öyle olmadı işler güçler elvermedi yani.. Ama geçen ay ki gecikmem bir bahane oldu.. Ozaman senin için iyi farketmiyorsa, benimde oğlumla aramda inanılmaz bir aşk var ama kız evladının hayrı büyük oluyor, dert ortağın oluyor.. Oyüzden bir kızım olsun çok istiyorum.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
amin inşallah bir an önce kucaklarımız dolar :))
mermaid09 buarada bat ne zaman ?
benim reglim dün bitti daha bu ayı iyi değerlendirmem lazım yeni bat 9 haziran
mermaid09 " ilk çocuk kolaylıkla olsada ıkıncı kendını arattırabılıyormus dıye" inşallah öyle bir şey olmaz korktum yazdıklarındanbenimde ilk hemen olmuştu
bu arada Allah oğluşunu sana bağışlasın ve ona hayırlı bir kardeş versin
inşallah benimki sadece öyle bir duyumdur hepimiz bir an önce yavrularımıza kavuşuruz. çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için , Allah hepimizin yavrularını korusun.
Öğlen arasında (çalışıyorum) arkadaşımı görmeye gittim doğum izininde 13 aylık oldu ikinci kızı, o kadar tatlı o kadar masum o kadar sakindi ki içime sokasım geldi. son iki gündür gördüğüm 3. bebek diğerleri yeni doğandı. Garip hislerle doldum. İnsan daha önce asadıgı bir duyguyu veya öğrendiklerini unutabilir mi derdim unuturmuş dün o yeni doğanları kucağıma almaya çalışırken farkettım :))