Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
Kesinlikle katılıyorum sana inşallah bizim bebişlerimiz bizi çok aratmadan düşer içimize.. Buarada ben doğum yaptım oğlum bi yaşına gelsin hemen yaparım diyordum ama öyle olmadı işler güçler elvermedi yani.. Ama geçen ay ki gecikmem bir bahane oldu.. Ozaman senin için iyi farketmiyorsa, benimde oğlumla aramda inanılmaz bir aşk var ama kız evladının hayrı büyük oluyor, dert ortağın oluyor.. Oyüzden bir kızım olsun çok istiyorum.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

amin inşallah bir an önce kucaklarımız dolar :))

benim reglim dün bitti daha bu ayı iyi değerlendirmem lazım yeni bat 9 haziran

mermaid09 mermaid09 " ilk çocuk kolaylıkla olsada ıkıncı kendını arattırabılıyormus dıye" inşallah öyle bir şey olmaz korktum yazdıklarından:110:benimde ilk hemen olmuştu
bu arada Allah oğluşunu sana bağışlasın ve ona hayırlı bir kardeş versin

inşallah benimki sadece öyle bir duyumdur hepimiz bir an önce yavrularımıza kavuşuruz. çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için , Allah hepimizin yavrularını korusun.

Öğlen arasında (çalışıyorum) arkadaşımı görmeye gittim doğum izininde 13 aylık oldu ikinci kızı, o kadar tatlı o kadar masum o kadar sakindi ki içime sokasım geldi. son iki gündür gördüğüm 3. bebek diğerleri yeni doğandı. Garip hislerle doldum. İnsan daha önce asadıgı bir duyguyu veya öğrendiklerini unutabilir mi derdim unuturmuş dün o yeni doğanları kucağıma almaya çalışırken farkettım :))

merhaba, benim de kızım 15 aylık ve şimdide 4 aylık hamileyim:) hep en az iki çocuk istiyorduk ama ikinci kızımız gelmeyi daha çok istiyormuş:) planlarda kızım 2 yaşını doldurduktan sonra hamile kalır, aralarında 3 yaş olur diyordum ama süpriz bir şekilde aralarında 20 ay olucak inşallah:)

merhaba, benim de kızım 15 aylık ve şimdide 4 aylık hamileyim:) hep en az iki çocuk istiyorduk ama ikinci kızımız gelmeyi daha çok istiyormuş:) planlarda kızım 2 yaşını doldurduktan sonra hamile kalır, aralarında 3 yaş olur diyordum ama süpriz bir şekilde aralarında 20 ay olucak inşallah:)

Merhaba, hoşgeldin.. Ne güzel ettin geldin de bir hamiş gördük topiğimizde..:KK36:
Ah ne güzel hiç uğraşmadan kafana takmadan bebişin seni üzmemiş gelmiş ne mutlu sana..:KK36:
Nasıl korunuyordunuz ki oldu ? Biz geriçekilme ile korunuyorduk ama o süpriz olmadı :oops:

Canim yaptım maalesef negatif 1.20 çıktı şimdi artık regl olmayi bekliyorum 8 gün gecikti tık yok olma belirtisi de yok sanırsam doktora gitme zamanı geldi

Olsun birdaha ki ay hepberaber güzel haberlerimiz olur, annem derdi ki 1 haftadan fazla gecikmeler rahmin yuva yapmasından kaynaklıymış.. İnşallah öyledir de.. Haziran bizim ayımız olur.. Ama doktora git muhakkak..

Merhaba inşallah tez zamanda güzel hamiş haberlerini duyururuz burdan.. İlk kızın için bir taktik varmıydı :KK76: Ne durumdasın şimdi ?

Kizim hhemen olmustu o zaman 1 yillik evliydik cevremdeki arkadaslarimin cok istedikleri halde olmuyordu 2 yil sonra hamilelik planliyordum ama arkadaslarimi gorunce bende onlar gibi olursam dedim korunmayi biraktim olursa olur olmazsa daAcelemiz yok nasilsa dedik. ilk ay hamilelik ihtimalinin yusek oldugu gunler calisma olmadi ikinci aayda hamile kaldim. Sat yakin benim 14 mayis birlikte hamilelik haberimizi veririz insallah

insallah ben iliski sonrasi kanamam oldugu icin dr gittim bugun dr. polistikover oldugumu ve bir et parcasi olustugunu soyledi oyuzden hamileligin zor dedi. Eger 6 ay icinde hamile kalmazsan ameliat olman gerekir dedi. Haftaya smear sonucum cikacak bakalim artik cok moralim bozuldu :KK61:

insallah ben iliski sonrasi kanamam oldugu icin dr gittim bugun dr. polistikover oldugumu ve bir et parcasi olustugunu soyledi oyuzden hamileligin zor dedi. Eger 6 ay icinde hamile kalmazsan ameliat olman gerekir dedi. Haftaya smear sonucum cikacak bakalim artik cok moralim bozuldu :KK61:
moralini bozma bak hamile kalma ihtimalinde varmış hamile kalamayacak olsan doktor hemen ameliyat derdi. iyi düşün ki iyi olsun. Smear sonucunda temiz çıkar inşallah. Geçen yıl bende yatırmıştım.

bir şey sormak istiyorum kanama oluyor demişsin nasıl oluyor lekelenme gibi , rengi nasıl oluyor?

bir şey sormak istiyorum kanama oluyor demişsin nasıl oluyor lekelenme gibi , rengi nasıl oluyor?

ben evlendigimden beri her sene smear yaptiriyorum ne olur ne olmaz diye.. insallah hamis kalirim boyle oldugunu bilseydim 2.ci icin bukadar beklemezdim.. Kanamam taze kanama kirmizi sekilde ertesi gunde devam ediyor sekilde oluyor hatta bazen parca geliyor.. 6 ay icinde bekleyelim hamile kalirsan ne ala dedi :KK43:

Arkadaşlar benim anlamadığım ben ilk hamileliğim için 6 ay uğraştım 7. ay öğrendim bu pko sonradan çıkan birşey mi ? Ayrıca ben bu ay sadece 13 gün geciktim daha öncesinde düzenli adet oluyorum sarksa sarksa 1-2 sarkıyordu. Ayrıca yumurtlama zamanlarımı dahi anlıyorum akıntım oluyor yoğunlukta çünkü.. Kafamda deli sorular ?

canım geçmiş olsun tez zamanda hamile kalırsın inşallah sıkıntın geçer

Merhaba, hoşgeldin.. Ne güzel ettin geldin de bir hamiş gördük topiğimizde..:KK36:
Ah ne güzel hiç uğraşmadan kafana takmadan bebişin seni üzmemiş gelmiş ne mutlu sana..:KK36:
Nasıl korunuyordunuz ki oldu ? Biz geriçekilme ile korunuyorduk ama o süpriz olmadı :oops:

bizde türk usulü geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk ama bazen kaçtığı bazen koyverdiğimiz oluyordu :KK23:onlardan biri denk geldi heralde :)

Kızlar nasıl gidiyor çalışmalar bir gelişme var mı ? Haziran yaklaşıyor ..

ben evlendigimden beri her sene smear yaptiriyorum ne olur ne olmaz diye.. insallah hamis kalirim boyle oldugunu bilseydim 2.ci icin bukadar beklemezdim.. Kanamam taze kanama kirmizi sekilde ertesi gunde devam ediyor sekilde oluyor hatta bazen parca geliyor.. 6 ay icinde bekleyelim hamile kalirsan ne ala dedi :KK43:
Cevap icin tesekkur ederim insallah en kisa zamanda bebisin gelir.Ben de dun folik asit alip kullanmaya basladim

Genellikle doktorlar kullanmayi oneriyorlar ben kontrole gitmeyi dusunuyordun ama bi turlu firsaat bulamadim ilk hamileligimde doktorun vermis oldugu folik asitten aldim eczaneye gidip

Evet biliyorum hatta cumartesi dr. gittiğimde soracaktım başlayayım mı diye.. Ama unuttum diğer konulardan.. Hangisinden aldın ?

X