Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
3 yıla yaklaştı arkadaşım. denemedim arkadaşım bu konularda özürlüyüm hazırlasam bile içmeyi unuturum

Bence kesinlikle denemelisin.. Hiç geç kalma telefonunu kur sabah akşam hatırlatsın sana..
Eminim ki fayda edecektir soğan kürünü kesinlikle kullan.. Ve sonrasında git bir dr. a belki gelişme olacak..

Bence kesinlikle denemelisin.. Hiç geç kalma telefonunu kur sabah akşam hatırlatsın sana..
Eminim ki fayda edecektir soğan kürünü kesinlikle kullan.. Ve sonrasında git bir dr. a belki gelişme olacak..

haklısınız üstüne düşmem gerek sağolun

amin arkadaşım inşallah

sizin yavrunuz kaç yaşında benimki 7,5 yaşında

Sagolasim canim.iliski batin 15.gunu oldu.henuz doktora gitmedim.c.tesi icin randevu aldim. Cinsiyet dusuncem yok aslinda.bir kizim daha olsun isterim o ayri RABBIM herkese hayirli saglikli kuzucuklar nasip etsin insallah.

Sagolasim canim.iliski batin 15.gunu oldu.henuz doktora gitmedim.c.tesi icin randevu aldim. Cinsiyet dusuncem yok aslinda.bir kizim daha olsun isterim o ayri RABBIM herkese hayirli saglikli kuzucuklar nasip etsin insallah.

Oğlun mu var ?
Benim de bir oğluşum var bir kızım olsun çok istiyorum.. Ama kısmet tabi, hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter..
Bazen o kadar çok BİR KIZIM OLSUN diye dua ediyorum ki Allahın gücüne gidecek diye de çok korkuyorum..
Ama elimde olmadan ağzımdan gönlümden geçiyor işte.. Ama bir oğlum daha olsa asla üzülmem..

3,5 yaşında bir oğlum var, ellerinizden öper
Bu ay korunmayı bırakalı benimde ilk ayım ama ilk ay olmasına rağmen stresi heyecanı korkusu gün geçmiyor..

allah bağışlasın arkadaşım, tam zamanında korunmayı bırakmışsın hayırlısı ile bekletmeden gelir yavrun inşallah

hayirli ramazanlar.benim kirmizilarim geldi bu ay bat a iki gun kala.doktorada gittim sıkintilarim gecmis.hamislige destek icin folikasit,vitamin filan verdi.kullanmaya basladim.adetin 7,gunude soganla destek vericem.ilaclara.hadi hayirlisi

hayirli ramazanlar.benim kirmizilarim geldi bu ay bat a iki gun kala.doktorada gittim sıkintilarim gecmis.hamislige destek icin folikasit,vitamin filan verdi.kullanmaya basladim.adetin 7,gunude soganla destek vericem.ilaclara.hadi hayirlisi

Insallah bu ay bebisin gobusunde olur canim.. bende adet olursam 7. Gun baslicam sogan kurune.. bugun ovulasyonum pik yapti bakalim ne olacak..

Eklentiler

• 20150623_005437.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 54
Canim Rabbim gonlunden geceni hayir eyeleyerek nasip etsin insallah.ben oyke dusunmuyorum.Rabbim cok buyuk her seye gucu yeter neden kulu istedi diye kuluna gazap etsin ki. Isteyin diyor biz isteyelim de Rabbim hayirli degilse vermesin.

yok canim bir kizim var. Benim kiz kardesim yok annem de cok ilgisiz. Bir ablam ya da kiz kardesim olsun isterdim. O yuzden kizima bir kiz kardes olsa diyorum hayirlisi ve sagliklisindan. kismet artik oglum olsa da cok sevinirim kizim olsa da yeter ki imanli ve her uzvu yerinde calisir olsun.

Insallah bu ay bebisin gobusunde olur canim.. bende adet olursam 7. Gun baslicam sogan kurune.. bugun ovulasyonum pik yapti bakalim ne olacak..
insallah canim.Rabbim hepimize hayirlisini versin.ben agustos icin planliyorum hamileligi.mayisa dogum denk gelir.yaz boyunca oglum disarlarda olur.cok seviyor disariyi.kisa kadar da kucuk toparlanmis olur oglanla oynasirlar diye hayal ettim bakalim.oylesi mantikli geldi bana.

Amin inşallahhh..
İnşallah gönlüne göre olur herşey..

Anladım canım tabi güzel düşünce bende ocak sonu doğum yapmıştım oğlumda.. yazın rahat etmiştim oyüzden.. 5-6 aylık olmuştu denize falan gidebiliyordum yani

Anladım canım tabi güzel düşünce bende ocak sonu doğum yapmıştım oğlumda.. yazın rahat etmiştim oyüzden.. 5-6 aylık olmuştu denize falan gidebiliyordum yani
benimde oglum ocakbasindaydi dogumu hayirlisi bakalim ama bi yandanda hemen hamis olsam bi ay sonrada ogrensem diyorum sabirsizimda...

Gunaydin kizlarr sabah sabah acaip heycanliyim reql gunume 4 5 gun var ben duramadim test yaptim ve 2 cizgi silikte olsa cikti 4 5 gun onceden yaptigim icin silik olmasi normal dimi ayy cok heycanlandim

Gunaydin kizlarr sabah sabah acaip heycanliyim reql gunume 4 5 gun var ben duramadim test yaptim ve 2 cizgi silikte olsa cikti 4 5 gun onceden yaptigim icin silik olmasi normal dimi ayy cok heycanlandim
Oy oy mujdeli haberler gelmeye basladi cok sukur erken yapmandan kaynaklaniyo silik olmasi canim kan tah. Kesin sonuc alirsin hayirli olsun

Vuuu super bende olsam cok heyecanlanirdim hemen kan testi yaptir bence.. bize de guzel haberlerini ver muhakkak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…