Bende geçen ay çok heyecan yapmıştım bende mayıs da hamile kalmıştım ocakda doğum yapmıştım..
İnşallah bu ay bakalımmmmm
evet canım haziran ayında başladık hayırlısı bakalım adetim 1 hafta geçikti,
benim adetim normalde 1 hafta ve yoğun olurdu bu ay adetim 2 gün sürdü ve çok az oldu bakalım yarın kan testi vereceğim içimde bir ümit var
Canim yaa sonucum cikmis deger 18 ne demek bu simdi yaa 0-5 arau negatif bende 18 yaa be olur bisey deYok ne yazıkki
Bir kaç gün öncesine kadar vardı ama 2 gündür hiçbir belirti yok..
Canim yaa sonucum cikmis deger 18 ne demek bu simdi yaa 0-5 arau negatif bende 18 yaa be olur bisey de
Cok saol canim ya saglik ocaginda dr sordum daha cok dusuk deger dedi bat gunu evde idrar testi yapim sonra yine kan vereyim diyorum haber vermez olurmuyum canimmm hemen paylasicam darisi sizlerin basina ama erken kan tah. Yaptirmakta stresliymis yahu :)Canımmm kusura bakma yeni gördüm, çok sevindimmmmm yaaa..
Bat'a 5 varken yaptırdın bat günü 100leri bulur değerin... Ay inşallahh ya ama 2 gün sonra tekrar test yaptırman gerekiyor..
Allahım sağlıkla kucağın aldırmayı nasip etsin inşallahhhhh.... Haberdar et muhakkakk olur mu
Cok saol canim ya saglik ocaginda dr sordum daha cok dusuk deger dedi bat gunu evde idrar testi yapim sonra yine kan vereyim diyorum haber vermez olurmuyum canimmm hemen paylasicam darisi sizlerin basina ama erken kan tah. Yaptirmakta stresliymis yahu :)
Canim belirti hic hissetmedim sadece gecen ay hic iliski sonrasi yatmadim bu ay biraz yattim sonra banyo yaptim ve sonra yine yattim :)Evet canım ya.. Biraz stresli oluyor gerçekten yükselicekmi sıkıntısı oluyor.. Ama senin değerin çok güzel..
Bat günü iyi bir değer ile karşılaşıcaksın inşallahh...
Gerçekten çok sevindim, Allahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin..
Varmıydı belirti falan? birde özel birşey yaptınmı bu ay?
Canim belirti hic hissetmedim sadece gecen ay hic iliski sonrasi yatmadim bu ay biraz yattim sonra banyo yaptim ve sonra yine yattim :)
Canim ne olur morelini bozma olur mu ovulasyon testi yapmadim canimTekrar tebrik ederimm canim.. bende heveslendim kan testi yaptirdim negatif cikti
Neyse onumuzdeki ay insallahh.. sogan kurune de baslicam hem..
buarada ovulasyon testi yapmismiydin
Canim ne olur morelini bozma olur mu ovulasyon testi yapmadim canim
Canim nasilsin persembe gunu kan.tes yaprirdim 684 cikti 16 temmuza dr randevu aldim inslh kese gorunur rabbim en kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip eylesinYok bozmuyorum zaten.. daha ikinci aydi.. sen ne zaman tekar test yapacaksin ?
Canim nasilsin persembe gunu kan.tes yaprirdim 684 cikti 16 temmuza dr randevu aldim inslh kese gorunur rabbim en kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip eylesin
Selam arkadaslar.benim 1 kizim var 1 yasinda ve ben hamielyim tekrar.istemeden oldu ama oldu :)bugun test yaptim.hamielyim ne yapacagimi sasirdim.beklenmedik zamanda geldi:*