Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
Evet canim yaa hangi ay olucak diye beklememiz de var bakalim sen neden regli olmadin anlayamadim

Bilmiyorum ki :KK43:
30nda dr. gittiğimde 15 gün içinde adet olmazsan gel test yapalım dedi o gün çatlamıştı..
Ama BAT'a 4 kala negatif çıktı.. Oyüzden gitmek de istemiyorum..

Keşke yapmasam ama elimde değil regl olsam da çalışmalara başlasam diyorum.. Beklemek kötü yoksa ilk aydan hemen olmayacağını zaten düşünüyordum :KK43:
canim test negatifse adeti beklemeden sogani yap bence.inan hemen etkisini goreceksin

Canim naptin adet oldun mu yada dr gittin mi

Tatlım şimdi dr. geldim.. Regl olmadım hala çünkü.. 30 mayısta olduğum ara kanamam da adetmiş ve şimdi yumurtam oluşmuş haftasonu çatlamış olur çalışma yap dedi.. İnofolic verdi.. Ben çalışmalar bitmiş derken terkrar başa alıyoruz :)

Canim forumlarda adetliyken fayda etmiyor yaziyor.. 7. Gun baslayin diyorlar..
7.gun en ideali ama herzaman baslanabilir canim prof.dr.ibrahim adnan saracoglunun kendi sayfasinda yaziyor.ama yumurtan catliyosa yapma tabi dr un oyle dediyse.bekle.belkide gerek kalmayacak

7.gun en ideali ama herzaman baslanabilir canim prof.dr.ibrahim adnan saracoglunun kendi sayfasinda yaziyor.ama yumurtan catliyosa yapma tabi dr un oyle dediyse.bekle.belkide gerek kalmayacak
Aynen canim simdi inofolic e basladim eger bu ay olmazsa direk sogankurune basliyorum suan yumurtlama zamanima yakinim cunku..

Gunaydin arkadaslar.biz de ikinciyi istiyoruz Rabbim kismet ederse.20 aylik bir kizim var .ilk bebegimde rahim ortasinda miyom vardi alinmadan hamile kalamszsin sperm gecemez dedi doktorlar hamd olsun alinmadan da hamile kaldim.sezeryanda miyom alindi.3 aydir bebek dusunuyorduk lakin deneme firsati pek bulamiyorduk.bu ay sadece 1 defa denemistik.regl olmayinca 1 gun gece test yaptim pozitif.sok oldum tabi.kanda ise 705 cikti.ikizlerim olsun cok istiyorum hayirli ve sagliklisindan.kizimda regli 1 gun gece beta hcg 101 cikmisti.insallah mol gebelik faln degildir.henuz doktora gidesim yok.4+5oldugunu tahmin ediyorum.haftaya c.tesi gideyim diyorum kese karin ultrasonundan gorunur mu acaba.vajinal yaptirasim yok.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kiza zamanda insallah.

Gunaydin arkadaslar.biz de ikinciyi istiyoruz Rabbim kismet ederse.20 aylik bir kizim var .ilk bebegimde rahim ortasinda miyom vardi alinmadan hamile kalamszsin sperm gecemez dedi doktorlar hamd olsun alinmadan da hamile kaldim.sezeryanda miyom alindi.3 aydir bebek dusunuyorduk lakin deneme firsati pek bulamiyorduk.bu ay sadece 1 defa denemistik.regl olmayinca 1 gun gece test yaptim pozitif.sok oldum tabi.kanda ise 705 cikti.ikizlerim olsun cok istiyorum hayirli ve sagliklisindan.kizimda regli 1 gun gece beta hcg 101 cikmisti.insallah mol gebelik faln degildir.henuz doktora gidesim yok.4+5oldugunu tahmin ediyorum.haftaya c.tesi gideyim diyorum kese karin ultrasonundan gorunur mu acaba.vajinal yaptirasim yok.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kiza zamanda insallah.

Günaydın canım.. Allah sağlıkla aldırsın kucağına inşallah.. Çok sevindimmmm..:nazar:
Canım yumurtlama günün erken olduysa o yüzden fazla çıkmış olabilir kaçıncı gün ilişki yaşadın ?
Birde tek ilişki genelde erkeğe işaret eder hayırlısı olsun..
Kötü şeyleri getirme aklına, keseyi bence haftaya görürsün..
Yani şuan da gidersen alttan bakmak isteyecek bence gerek yok haftaya git karından görür diye düşünüyorum..
Kötü düşüncelerden artık uzaklaşş sen birrr :anneadayı:

Selam herkese.. Kimse de bir gelişme yok mu hanımlar güzel haberler alalım..:KK19:

Selam herkese.. Kimse de bir gelişme yok mu hanımlar güzel haberler alalım..:KK19:
günaydın benden hiç iyi haber yok dr gittim iki tane çikolata kistim varmış sağ 1.7 cm sol 2.8 cm özel hastaneye gittim her şey parayla güya özel hastanelere gidebiliyorduk parayı verdikten sonra amerikaya da gidiyoz kadın sürekli test istedi bir kan testi 60 tl moralimi de bozdu öyle bir konuştuki "ameliyat olman lazım olursan da kesin bebek olur diyemem tüp bebeğe kadar gider dedi"

günaydın benden hiç iyi haber yok dr gittim iki tane çikolata kistim varmış sağ 1.7 cm sol 2.8 cm özel hastaneye gittim her şey parayla güya özel hastanelere gidebiliyorduk parayı verdikten sonra amerikaya da gidiyoz kadın sürekli test istedi bir kan testi 60 tl moralimi de bozdu öyle bir konuştuki "ameliyat olman lazım olursan da kesin bebek olur diyemem tüp bebeğe kadar gider dedi"

Canım hiç sıkma canını.. Gerçekten eğer özele gidip böyle ameliyat vs. dediler ise inanma, kesinlikle bir devlet hastanesine git ve başka dr. da aynı şeyi söylemeden moralini bozma..
Benim özel sağlık sigortam var ve oyüzden sürekli özel hastanelere gidiyorum.. Ama kaç defa bel fıtığından falan ameliyat edeceklerdi, kistim olduğundan kürtaj yapacaklardı.. Ama başka dr.'a ne zaman gitsem ameliyat olmam gerekmediğini bir kaç ilaç bir kaç tedavi iş halloldu. Kesinlikle başka dr.a git ve moralini bozma.. Canını sıkma..
En kötüsünü düşünnn hadi tüp bebek demiş hiç olmayacak dememiş..

Canım hiç sıkma canını.. Gerçekten eğer özele gidip böyle ameliyat vs. dediler ise inanma, kesinlikle bir devlet hastanesine git ve başka dr. da aynı şeyi söylemeden moralini bozma..
Benim özel sağlık sigortam var ve oyüzden sürekli özel hastanelere gidiyorum.. Ama kaç defa bel fıtığından falan ameliyat edeceklerdi, kistim olduğundan kürtaj yapacaklardı.. Ama başka dr.'a ne zaman gitsem ameliyat olmam gerekmediğini bir kaç ilaç bir kaç tedavi iş halloldu. Kesinlikle başka dr.a git ve moralini bozma.. Canını sıkma..
En kötüsünü düşünnn hadi tüp bebek demiş hiç olmayacak dememiş..
devlete de gittim 6 ay dene olmazsa demekki kistten deriz kan sonuçların iyi ilaca da gerek yok dedi
senin de mi kistin vardı

devlete de gittim 6 ay dene olmazsa demekki kistten deriz kan sonuçların iyi ilaca da gerek yok dedi
senin de mi kistin vardı

Evet canım ilk hamileliğimden önce vardı..
Şimdi ise rahimde parça var kanama yapıyor arada, hamileliği engelleyebilir kürtaj yapmamız lazım dediler.. (Geçen ay)
Şimdi onu hiç takmıyorum normal devam ediyorum çalışmalara..
Şimdi 6 ay denicem olmadı iyi bir dr.'a gidicem...

Merhabalar uzun süredir ikinci bebek isteyen ama nasip olmayan bir bayanım
geçtiğimiz eylülde miyonum olduğunu öğrendim buna bile sevindim oğluma miyonlu iken hamile kalmıştım acaba bu işaret olabilirmi diye
Şimdilerde miyondan temiz kaldığım günler az malesef buda ilişki sayısını azaltıyor hiç gebe kalamıyorum
Acil ameliyat olmam gerek biliyorum korkuyorum erteliyorum, Yaşımda 38 ileri yaş gebeliğin getireceği olumsuzluklarda beni etkiliyor bilemiyorum

Merhabalar uzun süredir ikinci bebek isteyen ama nasip olmayan bir bayanım
geçtiğimiz eylülde miyonum olduğunu öğrendim buna bile sevindim oğluma miyonlu iken hamile kalmıştım acaba bu işaret olabilirmi diye
Şimdilerde miyondan temiz kaldığım günler az malesef buda ilişki sayısını azaltıyor hiç gebe kalamıyorum
Acil ameliyat olmam gerek biliyorum korkuyorum erteliyorum, Yaşımda 38 ileri yaş gebeliğin getireceği olumsuzluklarda beni etkiliyor bilemiyorum

Merhaba,
Ne kadar zamandır 2. çocuk için uğraşıyorsunuz.. Soğan kürü falan denediniz mi hiç ?

soğan kürünü hep duyuyorum da hiç inanamıyom ben de denesem mi acaba bat 12 haziran akşam içsemmi acaba:confused:

Merhaba,
Ne kadar zamandır 2. çocuk için uğraşıyorsunuz.. Soğan kürü falan denediniz mi hiç ?

3 yıla yaklaştı arkadaşım. denemedim arkadaşım bu konularda özürlüyüm hazırlasam bile içmeyi unuturum

X