kızlar ben de ikinciye hamileyim. adetim bugün itibariyle 2 gün gecikti. içimde tuhaf garip duygular var:) herkese ilan edesim geliyor resmen..
Ayy cok seviniyorum test yaptin mi canimkızlar ben de ikinciye hamileyim. adetim bugün itibariyle 2 gün gecikti. içimde tuhaf garip duygular var:) herkese ilan edesim geliyor resmen..
Canim hamilemisinn test yaptinmi yani.. ne guzel bir haber allah kucagina almani nasip etsin insallah..
Ayy cok seviniyorum test yaptin mi canim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sıra da bizler oluruz inşAllahkızlar ben de ikinciye hamileyim. adetim bugün itibariyle 2 gün gecikti. içimde tuhaf garip duygular var:) herkese ilan edesim geliyor resmen..
Burası tam bana uyan bir konu olmuş. Ben de kızıma bir kardeş istiyorum. Daha doğrusu kızım abla olmayı çokkk istiyor. Bu ay olmadı inşallah diğer aya..
Evet yaptim kan testi bile yaptirdim dayanamayip:)
Evet canim yaptim.
Geçmiş birkaç sayfaya baktım da bu soğan kürü ne oluyor?
Super ya.. nekadardir istiyordun? Belirtilerin nelerdi anlatsana biraz..
Hosgeldinn.. insallah hayirlisi olsun.. ne kadardir deniyorsun?
Hamile kalmak isteyen istemeyen herkes kullaniyor kist falan varsa iyi geliyor.. pkolulara iyi geliyor.. yani hamilelik icin kolaylik sagliyor diyorlar rahmi temizledigi icin..
Bu ucuncu ayimizdi. Diger iki ayda yumurtlama gunlerine denk getirmistik ama kismet olmamisti. Bi belirti olmadi, biraz muphem bi karin agrisi hissediyordum o kadar, ama onun gebelikle iliskili oldugunu sanmiyorum. Evde fazladan test vardi, acaba oldu mu diye kafami mesgul etmektense yapayim gitsin nasilsa fazla var dedim:) bir onceki gebeligimde de hicbir belirtim olmamisti, onda testin pozitif olduguna inanmamistim bile.. yine de adetim gelmeyince gunler sonra kan testi yaptirmistim da oyle inanmistim:)
Canım hoş bulduk teşekkürler, bu ay denedik ama olmadı sanırım yumurtlama gününü hesaplayamadık. Şuan regliyim zaten. Bu sefer kısmet artık. İnşallah olur..
Benim adetimin 3. günüydü bugün. Ne zaman başlamam gerek? Bir de tarifi nedir? Adet döngüsünü etkiler mi acaba?
SLM herkese ....
Süper valla.. İnşallah hamileliğinde böyle güzel geçer.. Sağsalim alırsın kucağına..
Yumurtlama zamanındaki ilişkiden ne kadar sonra idrar testi yaptın peki ?
Tam gununu hatirlamiyorum ama ben hep ovulasyon gunumu takip ederim. Tespit ettigim anda 14 gun sonra adet olcam derim.hangi iliskiden gebe kaldigimi bilemem tabii. Ama yumurtlama gununden 11 gun sonra test yaptim. Cok silik cizgi cikti, ilk gebeligim bizi 9 ay beklettigi icin inanmadim. Ayni gun kan testi yaptirdim. Sonuc 40ti. Öyle iste..:)
SLM herkese ....
İnşallah tatlım en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız..
Adetinin 7. günü başlanıyor 14 gün sabah akşam içiliyor.. Her defasında taze şekilde hazırlanıyor..
Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4’e veya 6’a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz.
Tam gununu hatirlamiyorum ama ben hep ovulasyon gunumu takip ederim. Tespit ettigim anda 14 gun sonra adet olcam derim.hangi iliskiden gebe kaldigimi bilemem tabii. Ama yumurtlama gununden 11 gun sonra test yaptim. Cok silik cizgi cikti, ilk gebeligim bizi 9 ay beklettigi icin inanmadim. Ayni gun kan testi yaptirdim. Sonuc 40ti. Öyle iste..:)
Benimde batıma 7 kaldı yumurtlama gününün 7. günündeyim.. Benimde 5 gündür falan bir karınağrım var kasıklarımda hafif hafif kasılmalar oluyor inşallah hamilelik belirtisidir.. Bende cuma falan bir idrar testi yaparım heralde..
Aleyküm selam canım hoş geldin, bekleyenlerden misin yoksa düşünüp isteyenlerden mi?
Merve sanırım ismin teşekkürler, Ramazan da nasıl içeceğim o korkutuyor. Deneyim bakalım işe yarayacak mı.
amber çok sevindim canım , tekrar tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı bir gebelik yaşatsın sana..
Bu arada amber ve merve yumurtlama gününü belirlediniz? Bu ovulasyon testleriyle mi? Ben telefonuma 2 program indirmiştim geçmiş regl günlerimi de girerek otomatik hesapladı. Ben 26-27 günde bir oluyorum. Gerçi bazı aylar 29 gün de bir olmuşum. Net bir düzenim yok yani..