Aleyküm selam canım hoş geldin, bekleyenlerden misin yoksa düşünüp isteyenlerden mi?
Merve sanırım ismin teşekkürler, Ramazan da nasıl içeceğim o korkutuyor. Deneyim bakalım işe yarayacak mı.
amber çok sevindim canım , tekrar tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı bir gebelik yaşatsın sana..
Bu arada amber ve merve yumurtlama gününü belirlediniz? Bu ovulasyon testleriyle mi? Ben telefonuma 2 program indirmiştim geçmiş regl günlerimi de girerek otomatik hesapladı. Ben 26-27 günde bir oluyorum. Gerçi bazı aylar 29 gün de bir olmuşum. Net bir düzenim yok yani..
Canım aç karnına içmen gerekiyor yemekten önce okudum ben iftarda ve sahurda içenler var.. İnşallah yapabilirsin ben eğer adet olursam bu ay bende başlıyacağım 7. günümde..
Evet ben ovulasyon testiyle belirledim.. Ayın 22sinde ovulasyon testi pik oldu yani aynı 2 koyu çizgi..
O günün öncesini ve sonrasını değerlendirdim inşallah tutar.. Beklemedeyim bakalım..
Gittigidiyordan çok uyguna alabiliyorsun testleri istersen bir dene derim..
Laboquick ..Aldığın markayı bana yazabilir misin canım?
Ben akintimin seyrinden anliyorum canim yumurtlamanin yakin oldugunu ve yumurtlamanin oldugunu. Ona gore tahmini bi adet tarihi hesapliyorum. Cunku bazen 1-2 gunluk oynamalar olabiliyor adet duzenimde. O programlar o oynamalari hesaplayamaz haliyle. Daha onceki gebeligimde ovulasyon testi almistim ama kullanmaya vakit olmadi. O ay hamile kalmisim zaten.
Aynen bende akıntımdan anlıyorum ama kesin olsun diye test kullanıyorum.. Çiftçizgiyi gördüğüm gün akıntım başladı mesela..
gittigidiyorda buldum 10 adet ovulasyon+4 adet gebelik testi olandan alacağım. Yeterli olur sanırım.Laboquick ..
İşte bu akıntı olayını çözemiyorum ben, kimisi rengi kokusu saydamlığı diyor ya... Sizler de ne gibi değişiklik oldu yumurtlama zamanı akıntı da.
Aslında bende de olağan durumlar böyle canım. Bu ay ovulasyon testiyle de takipte olayım. Teşekkürler canım.Miktar daha cok. Ovulasyona dogru gittikce artar artar her wcde gelir camasir islanir vs. Ovulasyondan sonra birden karakteri degisir ve neredeyse kupkuru olursun. Bu hesap bende bir kez bile sasmadi daha.
gittigidiyorda buldum 10 adet ovulasyon+4 adet gebelik testi olandan alacağım. Yeterli olur sanırım.
Ben 10 temmuza kadar yapacağım için böyle aldım canım. Bakalım kısmet Rabbim bilir nihayetinde...Ben 20+4 den alıyorum.. Ovulasyonum geçtikten sonra da kullanıyorum benimki biraz israf ama ovulasyon testiyle gebelik yakalayanlar da var adet günü tekrar koyuyu yakalarsan hamile olma şansın yüksek olduğundan..
Ben 10 temmuza kadar yapacağım için böyle aldım canım. Bakalım kısmet Rabbim bilir nihayetinde...
Gunaydinnn benim bat 6 temmuz sabah dayanamadim saglik ocagina gittim kan verdim sonuc 2 gun sonra cikicakmis :) idrar testide aldim yaptim negatif cikti belki cikar demistim
Merhaba hosgeldin hayirlisinla saglikla rabbim en kisa zamanda 2. Bebislerimizide verir 1. Bebislerin abla ve abi olma zamanlari geldi dimi yaa :)merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde 6 yaşında 1 oğlum var bizde artık ikinciyi düşünüyoruz hayırlısı bakalım
Evet yaa bende biliyodum o negatifi gorucegimi ama dayanamadim :) hic belirti yok sende var mi
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde 6 yaşında 1 oğlum var bizde artık ikinciyi düşünüyoruz hayırlısı bakalım
Yaa ben bu ayy neden bu kadar heyecan yaptim ki yaa kizimada haziranda hamile kalmistim sanirim ondan martta dogum yaptim bende mart dogumluyum eger simdi hamissem yine mart