Yıl:2015 Artık ZAMANI GELDİ diyerek 2. bebişim gelsin diyenler..

İlk hamileliğinizde ne kadar sürdü bebişinizin mutlu haberini almak?

• 0-3 AY

OY: 16 55,2%
  • 4-6 AY

OY: 6 20,7%
  • 7-9 AY

OY: 2 6,9%
  • 9-12 AY

OY: 0 0,0%
  • 12 +

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29

Ben akintimin seyrinden anliyorum canim yumurtlamanin yakin oldugunu ve yumurtlamanin oldugunu. Ona gore tahmini bi adet tarihi hesapliyorum. Cunku bazen 1-2 gunluk oynamalar olabiliyor adet duzenimde. O programlar o oynamalari hesaplayamaz haliyle. Daha onceki gebeligimde ovulasyon testi almistim ama kullanmaya vakit olmadi. O ay hamile kalmisim zaten.

Aldığın markayı bana yazabilir misin canım?

Aynen bende akıntımdan anlıyorum ama kesin olsun diye test kullanıyorum.. Çiftçizgiyi gördüğüm gün akıntım başladı mesela..

Aynen bende akıntımdan anlıyorum ama kesin olsun diye test kullanıyorum.. Çiftçizgiyi gördüğüm gün akıntım başladı mesela..

İşte bu akıntı olayını çözemiyorum ben, kimisi rengi kokusu saydamlığı diyor ya... Sizler de ne gibi değişiklik oldu yumurtlama zamanı akıntı da.

İşte bu akıntı olayını çözemiyorum ben, kimisi rengi kokusu saydamlığı diyor ya... Sizler de ne gibi değişiklik oldu yumurtlama zamanı akıntı da.

Miktar daha cok. Ovulasyona dogru gittikce artar artar her wcde gelir camasir islanir vs. Ovulasyondan sonra birden karakteri degisir ve neredeyse kupkuru olursun. Bu hesap bende bir kez bile sasmadi daha.

Miktar daha cok. Ovulasyona dogru gittikce artar artar her wcde gelir camasir islanir vs. Ovulasyondan sonra birden karakteri degisir ve neredeyse kupkuru olursun. Bu hesap bende bir kez bile sasmadi daha.
Aslında bende de olağan durumlar böyle canım. Bu ay ovulasyon testiyle de takipte olayım. Teşekkürler canım.

gittigidiyorda buldum 10 adet ovulasyon+4 adet gebelik testi olandan alacağım. Yeterli olur sanırım.

Ben 20+4 den alıyorum.. Ovulasyonum geçtikten sonra da kullanıyorum benimki biraz israf ama ovulasyon testiyle gebelik yakalayanlar da var adet günü tekrar koyuyu yakalarsan hamile olma şansın yüksek olduğundan..

Ben 20+4 den alıyorum.. Ovulasyonum geçtikten sonra da kullanıyorum benimki biraz israf ama ovulasyon testiyle gebelik yakalayanlar da var adet günü tekrar koyuyu yakalarsan hamile olma şansın yüksek olduğundan..
Ben 10 temmuza kadar yapacağım için böyle aldım canım. Bakalım kısmet Rabbim bilir nihayetinde...

Gunaydinnn benim bat 6 temmuz sabah dayanamadim saglik ocagina gittim kan verdim sonuc 2 gun sonra cikicakmis :) idrar testide aldim yaptim negatif cikti belki cikar demistim

Gunaydinnn benim bat 6 temmuz sabah dayanamadim saglik ocagina gittim kan verdim sonuc 2 gun sonra cikicakmis :) idrar testide aldim yaptim negatif cikti belki cikar demistim

Günaydın canım.. Benimde aynı 6 temmuz.. 5 kaldı artık.. Çok erken vermişsin idrar testi içinde bayaa erken :)
İnsan çok merak ediyor bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama dayanmaya çalışıyorum biliyorum negatifi göreceğimi
Belirti var mı sende ?

Evet yaa bende biliyodum o negatifi gorucegimi ama dayanamadim :) hic belirti yok sende var mi

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde 6 yaşında 1 oğlum var bizde artık ikinciyi düşünüyoruz hayırlısı bakalım

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde 6 yaşında 1 oğlum var bizde artık ikinciyi düşünüyoruz hayırlısı bakalım
Merhaba hosgeldin hayirlisinla saglikla rabbim en kisa zamanda 2. Bebislerimizide verir 1. Bebislerin abla ve abi olma zamanlari geldi dimi yaa :)

Yaa ben bu ayy neden bu kadar heyecan yaptim ki yaa kizimada haziranda hamile kalmistim sanirim ondan martta dogum yaptim bende mart dogumluyum eger simdi hamissem yine mart

Yaa ben bu ayy neden bu kadar heyecan yaptim ki yaa kizimada haziranda hamile kalmistim sanirim ondan martta dogum yaptim bende mart dogumluyum eger simdi hamissem yine mart

Bende geçen ay çok heyecan yapmıştım bende mayıs da hamile kalmıştım ocakda doğum yapmıştım..
İnşallah bu ay bakalımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…