- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
-
- Konu Sahibi naneli_limon
amaaaan bende dedım bu kız 90 kılo mu acep.
iyisin iyisin heybetlı gosterıslı hatunsun işte ne guzel boyunda cok guzelmıs ama bıraz kılo versen daha guzel olursun canm.erkek arkadasınla ıkınızı boy kılo olarak hayalımde canlandırdıgımda yakıstıgınızı dusundum birden
Evet boyumdan 7 kilo fazlayım , o da 7-8 kilo fazla boyundan. Ama ikimiz de şişman durmuyoruz. O kaslı, geniş omuzlu. Bana da 70 gösterdğimi söylüyorlar. 75 diyince şaşırıyorlar. Zaten benimkinin Elleri, ayakları kocaman. Omuzlar geniş. Yakışıyorduk
Eski sevgilim kendisi. Kısmet
Koptum burda o nasıl bir ifade etmedir kendini öyle ilk başta dedim erkek mi bu acaba sonra dedim kesin araştırmışlardır yoksa yazma kk kadınları diye ama dediğin doğru erkekse iyi eğlendi
Kızlar çenemizi kesip otursak mı acaba ? İyice +18 olduk. Hahahaha.
Ban yiyeceğiz. Meşhur bir şey dolaşıyor şu sıra "hakaret tim" varmış kadınlar kulubünde falan filan.
Biz de sapık tim
Hayır birde, inşallah Mune ya da Yağmurluk gelir . Uyarı çekmeye. Kazen erkek o gelmesin. İyice utancaz sonra
Ama biz de eğlendik yaaaa sefamız olsun , eğlendirdiğimizi de düşünüyorum. Okuyan çok , yorum yapan yok çünkü
Evet boyumdan 7 kilo fazlayım , o da 7-8 kilo fazla boyundan. Ama ikimiz de şişman durmuyoruz. O kaslı, geniş omuzlu. Bana da 70 gösterdğimi söylüyorlar. 75 diyince şaşırıyorlar. Zaten benimkinin Elleri, ayakları kocaman. Omuzlar geniş. Yakışıyorduk
Eski sevgilim kendisi. Kısmet
canım kısmetse yenıden kesişir yollarınız belkı ama kısmet deilse ve zaten hayırlı deilse boylesı daha ıyı aslında..yenıden asık olana kadar onu dusunursun belkı acı cekersın ama hayat işte...
kazen erkek mianaaaaam o kadarda cinsel yaşantımı anlattım neyse ben kaçtım :26: herkez k.i.b
iyi geceler beybi.kazen alısıktır bu konulara rahat ol
canım kiminin kemikleri ağır olur...inş. barışırsınız anladığım üzere çok seviyorsun...hepinizi çok öptüm fıstıklar iyi gecelerr
kazen erkek mianaaaaam o kadarda cinsel yaşantımı anlattım neyse ben kaçtım :26: herkez k.i.b
ahahahh hakaret tim degil ayol.. bir konuda konu sahibinin sacmaligina cevap(muhtemelen fake bir konuda) KK 'nin hakaret ekibi gelir sana istedigin cevabi verirler dedim.. aaaaa bu 3. konu oldu , herkes bir hakaret timinden bahsediyor... yok ole bisi yahu :) salladim ben onu ..fake yazari tirsitmak icin
canım kısmetse yenıden kesişir yollarınız belkı ama kısmet deilse ve zaten hayırlı deilse boylesı daha ıyı aslında..yenıden asık olana kadar onu dusunursun belkı acı cekersın ama hayat işte...
iyi geceler beybi.kazen alısıktır bu konulara rahat ol
Amin canım. Hayırlısı.
kazen de kim ya
kazen de kim ya
Puhaha . Hihhhh... Ban yeme sebebi. Gerçi ben de, birkaç ay öncesine kadar bilmiyordum. Kazen, bu sitenin kurucusu,sahibi ve bir erkek. Ben de ilk görünce şaşırmış, "aaa hani erkek yoktu, erkeğin ne işi var burda?" demiştim ama bence de bu kadar kadının başında anca bir erkek idare edebilir burayı.
puhahaha essahmı yok artık oturup milyonlarca msjıda okumuyodur sanırsam.aman okusun yüzümüzümügôrdü ki
Valla bilmiyorum ama eğer kötü bir üye olursan her bişeyini bilip pat pat yazıyor. Bir de ben bu siteyi Fb'da ekledim.
Kesin benim yüzümü görmüştür
canm facede bende ekledım nerden anlıcak kımın kım oldugunu burda nıcklerımız var cnku