Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

Koptum burda o nasıl bir ifade etmedir kendini öyleilk başta dedim erkek mi bu acaba sonra dedim kesin araştırmışlardır yoksa yazma kk kadınları diye ama dediğin doğru erkekse iyi eğlendi

Hayır birde, inşallah Mune ya da Yağmurluk gelir . Uyarı çekmeye. Kazen erkek o gelmesin. İyice utancaz sonra

Ama biz de eğlendik yaaaa sefamız olsun , eğlendirdiğimizi de düşünüyorum. Okuyan çok , yorum yapan yok çünkü

canım kiminin kemikleri ağır olur...inş. barışırsınız anladığım üzere çok seviyorsun...hepinizi çok öptüm fıstıklar iyi gecelerr

Kızlar çenemizi kesip otursak mı acaba ? İyice +18 olduk. Hahahaha.
Ban yiyeceğiz. Meşhur bir şey dolaşıyor şu sıra "hakaret tim" varmış kadınlar kulubünde falan filan.
Biz de sapık tim

ahahahh hakaret tim degil ayol.. bir konuda konu sahibinin sacmaligina cevap(muhtemelen fake bir konuda) KK 'nin hakaret ekibi gelir sana istedigin cevabi verirler dedim.. aaaaa bu 3. konu oldu , herkes bir hakaret timinden bahsediyor... yok ole bisi yahu :) salladim ben onu ..fake yazari tirsitmak icin

kazen erkek mi anaaaaam o kadarda cinsel yaşantımı anlattım neyse ben kaçtım :26: herkez k.i.b

ewet deryaam konu sahibi iştaha geldi ve konuyu yazar yazmaz çıktı.solugu eşin yanında aldıinşlh birşeyler ögrenmiştir utangaçlığı da bir nebze olsa kaybolmuştur.:26:

canım kiminin kemikleri ağır olur...inş. barışırsınız anladığım üzere çok seviyorsun...hepinizi çok öptüm fıstıklar iyi gecelerr

kazen erkek mi anaaaaam o kadarda cinsel yaşantımı anlattım neyse ben kaçtım :26: herkez k.i.b

Evet benim kemikler ağır herhal Ama ben 27 kilo verdim. Daha vericem inşallah.
Obeze doğru ilerliyordum. Ki biliyor musun , onunla tanıştığımda 93 kiloydum. O halimle beğendi beni.
Ama barışmamız hayırlı değil canım Ama kısmet işte, teşekkür ederim güzel dileğin için :))
Tabi erkekti ya ne sandındı
Olsun ama o alışkındır artık.

Hah işte yaaa... Tam cümle buydu canım da, benim o an kafam çalışmadı. Çok güzel bir isim bulmuşsun
Aklım ermedi , tim diye sallamışım ben de
Ama başka konuda gördüm ben bunu. Demek isim annesi sensin. Sevdim !

Puhaha . Hihhhh... Ban yeme sebebi. Gerçi ben de, birkaç ay öncesine kadar bilmiyordum. Kazen, bu sitenin kurucusu,sahibi ve bir erkek. Ben de ilk görünce şaşırmış, "aaa hani erkek yoktu, erkeğin ne işi var burda?" demiştim ama bence de bu kadar kadının başında anca bir erkek idare edebilir burayı.

puhahaha essahmı yok artık oturup milyonlarca msjıda okumuyodur sanırsam.aman okusun yüzümüzümü gôrdü ki

puhahaha essahmı yok artık oturup milyonlarca msjıda okumuyodur sanırsam.aman okusun yüzümüzümü gôrdü ki

Valla bilmiyorum ama eğer kötü bir üye olursan her bişeyini bilip pat pat yazıyor. Bir de ben bu siteyi Fb'da ekledim.
Kesin benim yüzümü görmüştür

canm facede bende ekledım nerden anlıcak kımın kım oldugunu burda nıcklerımız var cnku

Ben fotoğraflarımı da burda paylaşmıştım bir ara tatlım da(saçlarımı göstermek amaçlı), ondan olabilir benimki :)))

Son düzenleme:
sal gıtsın ıcınden ne gelıosa yap yaptır
erkegı her yonden doyurmak lazım yınede yapıosa onun terbıyesızlıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…