- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
-
- Konu Sahibi naneli_limon
Ben fotoğraflarımı da burda paylaşmıştım bir ara tatlım da(saçlarımı göstermek amaçlı), ondan olabilir benimki :)))
bi kere kanepeden kucakladı yatak odasına götürecekti...paaat kapıya bacaklarımı vurdurdu..anaaa ben ne yaptım bacağına ne oldu derken duvarada kafamı vurdurdu...başlarım leyyn senin seksine dedim :)) tamam aşkım bu bir işaret olmalı duvara yaslıyim en iyisi dedi
konu sahibi genital bölgesine laser yaptırıyormuş. başka bir konuda yazmış.
anlayamadığım şu, hiç tanımadığın birine açılıyorsun da eşine gelince mi utanıyorsun.
yoksa lazer açılmadan mı yaptırılıyor? kafam karıştı. bir kahve içeyim.
konu sahibi genital bölgesine laser yaptırıyormuş. başka bir konuda yazmış.
anlayamadığım şu, hiç tanımadığın birine açılıyorsun da eşine gelince mi utanıyorsun.
yoksa lazer açılmadan mı yaptırılıyor? kafam karıştı. bir kahve içeyim.
Valla bilmiyorum ama eğer kötü bir üye olursan her bişeyini bilip pat pat yazıyor. Bir de ben bu siteyi Fb'da ekledim.
Kesin benim yüzümü görmüştür
Gerçekten çok enteresan bir durum.
Hayatımda bu kadar saçma bir durum görmedim.
Ohh be bugün 4.seansımı oldm. Keşke arayı bu kadar açmasaydım şuan 6yı 7yi yaptırıyor olurdum. Dalga boyu 14dü ve genitalim çok esmer olduğu için daha düşük bile yapmak istedi ama izin vermedm çünkü dökülmüyo yoksa. Bu arada jileti biraz geç vurdum gittiğimde tüylerim çok uzamamıştı. Acaba hata mı ettm ne dersinz?
Gece boyunca beynimi kemiren bu sorunun cevabını galiba buldum. Ben maalesef baskıyla yetişmiş, ayıp anlayışıyla büyümüş bi insanım ve evlendikten sonra bile bunu değiştiremedim. Eşime namahrem yerlerimi göstermedim. Karanlıkta olurdu.Karanlıkta giyinrdm. Biraz bakmaya kalksa şakasına kızardm. Ben hiç onun istediği gibi bi dişi olamadım. Hep eşortman altı tişört tarzı giyindim. Ama cinsel hayatımız var tabi onda sorun yok.:/// Benm durumumda olan var mı acaba? Sizce bn mi suçluyum eşim mi?
Mrb arkadaşlar konunun bu kadar tavan yapcağı aklıma gelmedi. Dün baktığımda pek yazan yoktu o yüzden pcyi kapattım. Hatamı farkettim ve gecelik aldm. Maalesef biz evlendiğimizde bu tarz şeyleri almadılar. (Erkek tarafının alması gerekirken)Bende çok önemsemedim 1 2 tane tek tük şey almıştım çoknadir giyiyodum. Benm asıl sorun göğüslerim kıllıbiraz sarksın kıllar çok utanıyorum. Ayrıca malum yerdende hoşnut değilim. Hoşnut olsam bile o kadar açık bi insan değilim. Bilmiyorum yapımda bu var. Lazer epilasyona bile çok ama çok zor gittim. Kendimle savaştım sonunda gitmeye karar verdm ve herzaman tek bi kişiye(aynı kişiye) yaptırıyorum. Bu da mecburiyetten çünkü tüy sorunu benm psikolojimi altüst etti. Vücudumdan nefret etmeme sebep oldu diyebilirim. Çocuk emziren kadınların göğüslerine bakıyroum kıl tüy yok tertemiz. Bi tek ben böleym sanırım. Off offf
Ben maalesef baskıyla yetişmiş, ayıp anlayışıyla büyümüş bi insanım ve evlendikten sonra bile bunu değiştiremedim. Eşime namahrem yerlerimi göstermedim.
bazı arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum ne demek erkektir doğasında var bakar bakmayanı yok diyebiz kadınların nefsi yok mu biz niye bakmıyoruz eşimizden başkasına bizim canımız yok mu biz bakınca yapınca kapıya koyuyorlar ama bizler onlar bakınca başımızın üstüne koyuyoruz yok öyle yağma biz namussuz olalım onlar şerefsiz olmasın haklı olsun bakar bakmayanı yok diye haklı çıkarmayın . içinde gerçekten ALLAH korkusu olanlar bakmaz peygamberlerimiz erkek değil miydi onların nefsi yok muydu sahabelerimiz bakıyormuş ki kitabımızda ikinci bakışın zina olduğu yazıyor :44:ALLAH eşleri varken eşinin yanında olsun olmasın eşinden başka birine kötü niyetle bakan erkeği ıslah etsin derim ben