• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıkıldım allahım sen bana güc ver :((

arkadaslar bende sayfa takildigi icin göremedim kusura bakmayin simdi gördüm yazdiklarinizi aridimi demissiniz hangi yüzle arasinki arasada bir cvb alamicak bunu cok iyi biliyor diger arkadas demiski neden imam nikahlisiniz ben kendi cocugumun velayetini almadikca resmi nikah istemedim aceleci olmak istemedim sirasiyla halledecektim hebsini velayeti almam uzun sürdü cocugun babasi sorun cikariyor bende savas veriyorumki onu dayakci bir baba eline birakmamak icin

çok üzüldüm:(

en nefret ettiğim adam çeşidi uçkuruna düşkün bir dk.lık zevk için parayla ilişki arayanlardan nefret ediyorum. yuh artık yaa...

Allah size güç kuvvet versin. kendiniz duymuşsunuz. bu da bir işaret işte..

Kapıdan çıkmadan bir kere yüzüne tükürseydin belki bukadar kotu olmazdın!belki bir nefi seni rahatlatırdi.
Canım benim ya bak Allah'ın sevdiği bir kulmussunki onun gercek yüzünü sana çok ilginç bir tesadufle gösterdi. Seni bu korkunç iliskinde uyarmış. Ne kadar iyirenc.. Miydem bulandı resmen!
Böyle birisi icin kendini üzmeye deyermi? Bari o bes senene yan ama ona olan askına yanma Zadece büyük bir yalanmis de ve kendinle bir anlaşma yap! Güzelce uyu ve kalkdiginda onu degilde yeni hayatında neler yapacagını duşun.
İnsan beyninden vurulmuşsa doner o an Haklısın ama bir okadarda sevinmen gerekir ya hayatın boyunca bir yalanla yasamış olsaydın?

Kapıdan çıkmadan bir kere yüzüne tükürseydin belki bukadar kotu olmazdın!belki bir nefi seni rahatlatırdi.
Canım benim ya bak Allah'ın sevdiği bir kulmussunki onun gercek yüzünü sana çok ilginç bir tesadufle gösterdi. Seni bu korkunç iliskinde uyarmış. Ne kadar iyirenc.. Miydem bulandı resmen!
Böyle birisi icin kendini üzmeye deyermi? Bari o bes senene yan ama ona olan askına yanma Zadece büyük bir yalanmis de ve kendinle bir anlaşma yap! Güzelce uyu ve kalkdiginda onu degilde yeni hayatında neler yapacagını duşun.
İnsan beyninden vurulmuşsa doner o an Haklısın ama bir okadarda sevinmen gerekir ya hayatın boyunca bir yalanla yasamış olsaydın?

cok haklisin bacim

hasretim belkide resmi nikah isiniz bu yuzden bu kadar uzadi ve daha resmilesmeden gercek yuzunu gormus oldun...:31:

öyle bacim bide resmi nikahli olsam temelli cikmazlara gömülürdüm herhalde verilmis sadakammi varmis desem ne dicemi inan bende bilemiyorum

valla verilmis sadakan varmis davaydi bosanmaydi demeden sepetle gitsin iste elbet degerini bilen biri cikar karsina :16:

offf ya canım ne diyeyim, Allah ım gerçek yüzünü göstermiş, çok üzüldüm, insanın kimseye güvenesi gelmiyor.. dilerim Rabbim alsın içindeki bu sıkıntıları:(( hayatında her şey çok güzel olsun:(((

offf ya canım ne diyeyim, Allah ım gerçek yüzünü göstermiş, çok üzüldüm, insanın kimseye güvenesi gelmiyor.. dilerim Rabbim alsın içindeki bu sıkıntıları:(( hayatında her şey çok güzel olsun:(((

allah razi olsun bacim insallah bundan sora hakkimizda hayirlisini versin yarabbim

allah razi olsun bacim insallah bundan sora hakkimizda hayirlisini versin yarabbim

amin canım benim amin, kadın kadını nasıl anlıyor içim ezildi okurken, bir yandanda aman dedim resmi nikah olmadan baş belası bir adamdan kurtramış Allah, canım için cok acıcak ama geçicek inşAllah, gün dogmadan neler doğar:( Allah a emanetsn

canim gecmis olsun senin adina cok uzuldum.. Allah bole insanlarin yaptiklarinin yanina birakmaz inslh .Canim hic yikilmana aglamana uzulmene gerek yok neden agliyosunki neden kendini harap ediyosunki tatlim erkek milletine guven olunmazz ben dort dortulugum diyen veya esim sevgilim dort dortluk diyen kisilere bile inanmiyorum inanmam erkek degilmi hepsi uckuruna duskun iste bi kadin gordumu elleri ayyaklari gevsiyo..kocan olcak mahluk yaptiklarina pisman olcak emin ol arabada o isi yapanlarmi onemli yoksa senin gibi evinde namusuyla bekleyen kadinmi onemli .haa bide su geldi aklima telefon caliyo ve kendilinden acilmasida garip hemde bi kac defa olmasi biraz dusundurucu belki bolee ogrenmeni istedi .herneyse artik olan oldu ..sen ayaklarin ustunde duran bir bayana benziyosun ona muhtac degilsen ihtiyacin yoksa hic bole pz.vlern derti cekilmezz. sen cocugunu yanina all hayatina bak.. seni kaybeden uzulsun sakin aglama uzulmee vallahi yazik olur tatli canina bole kisiliksiz insanlar icin bi damla goz yasina kurban ett opuyorum seni Allah sana guc kuvvet versin Rabbim yuzunu tekrar guldursun kotuler yaptiklarini er veya gec bedelini odeycek inslh

canim gecmis olsun senin adina cok uzuldum.. Allah bole insanlarin yaptiklarinin yanina birakmaz inslh .Canim hic yikilmana aglamana uzulmene gerek yok neden agliyosunki neden kendini harap ediyosunki tatlim erkek milletine guven olunmazz ben dort dortulugum diyen veya esim sevgilim dort dortluk diyen kisilere bile inanmiyorum inanmam erkek degilmi hepsi uckuruna duskun iste bi kadin gordumu elleri ayyaklari gevsiyo..kocan olcak mahluk yaptiklarina pisman olcak emin ol arabada o isi yapanlarmi onemli yoksa senin gibi evinde namusuyla bekleyen kadinmi onemli .haa bide su geldi aklima telefon caliyo ve kendilinden acilmasida garip hemde bi kac defa olmasi biraz dusundurucu belki bolee ogrenmeni istedi .herneyse artik olan oldu ..sen ayaklarin ustunde duran bir bayana benziyosun ona muhtac degilsen ihtiyacin yoksa hic bole pz.vlern derti cekilmezz. sen cocugunu yanina all hayatina bak.. seni kaybeden uzulsun sakin aglama uzulmee vallahi yazik olur tatli canina bole kisiliksiz insanlar icin bi damla goz yasina kurban ett opuyorum seni Allah sana guc kuvvet versin Rabbim yuzunu tekrar guldursun kotuler yaptiklarini er veya gec bedelini odeycek inslh

sagol bacim sanirim benim kimsem olmadigi icin dünya sadece bu insan etrafinda dönüyor diye alistirmisim kendimi en büyük hatam hem bu hemde güvenmem oldu ben o aksam telefon acildiginda kendisi acti sandim konusmalari dinledim alo alo diyorum bana cvb veren yok ama ordaki muhabbet devam ediyor hemde iki kez ayni sekilde acildi telefon yani ben tarif edemem o anki girdigim sekili sanki tas kesildim sanki telefon elimde kalakaldi demekki bitis noktasina ulasmisizki allahim gözümü acti tesellin icinde allah razi olsun gecicek bugünlerde gecicek ama birgün onunda pacavra gibi savruldugunu görecegim ins bende seni öpüyorum

canım benım yaa cok zor bır durum gercekten ,cok uzuldum .

ne dıye imam nıkahı yaparsını kı ! ımam nıkahı tamamen erkeklerın

kötü emellerı ıcın kullandıgı taktikten baska goz boyamaktan baska

bırsey degıl .madem imam nıkahı altın da sana altın ev yaptı ıse

onları vermek yerıne çatır çatır yeseydın keske.

boyle erkekler gururdan fılan anlamaz canım .bunlara gurur yapmayacaksın

imam nıkahı altın da dını de buna alet ederek ,senı manevı olarak somuren bı ınsanı

sen de keske maddı olarak somurseydın .:113::113::113:

halbuseki bulunduklari yer muzikli mekan okadar yüksekki ses hemen anlasiliyor dedimki ona 10 dk icinde gel acil konusmaliyiz tmm

öncelikle allh yardımcınız olsun yaşadığınız sey çok kotu bır durum ama benım takıldığım bır konu var yukarıda kopyaladığım cümle sizin konunuzun içinden aldığım bır kısım çok yuksek ses dıyorsuınuz yanlış anlamayın sakın yargılamak için falan sormuyorum ama merak ettım yanı bu kadar gurultulu bır ortamda nasıl oluorda konuşulanları duyabılıosunuz üstelık tel kendılığinden açıldı dıyorsunuz kı bu durumda cebınde falan olması gerek o sesde cepdekı telden konuşulanları net bır sekılde nasıl duydunuz sadece merak ettim bunu?

halbuseki bulunduklari yer muzikli mekan okadar yüksekki ses hemen anlasiliyor dedimki ona 10 dk icinde gel acil konusmaliyiz tmm

öncelikle allh yardımcınız olsun yaşadığınız sey çok kotu bır durum ama benım takıldığım bır konu var yukarıda kopyaladığım cümle sizin konunuzun içinden aldığım bır kısım çok yuksek ses dıyorsuınuz yanlış anlamayın sakın yargılamak için falan sormuyorum ama merak ettım yanı bu kadar gurultulu bır ortamda nasıl oluorda konuşulanları duyabılıosunuz üstelık tel kendılığinden açıldı dıyorsunuz kı bu durumda cebınde falan olması gerek o sesde cepdekı telden konuşulanları net bır sekılde nasıl duydunuz sadece merak ettim bunu?

hemen izzah edeyim genelde telefonu gömlek cebindedir ses bana baya yüksek geliyor ama bunlarda ayni sekilde cok yüksek sesli konusuyorlar sanki bende yanlarindayim seciliyor konusmalari net bir sekilde birbirlerine duyurmak icin bagrisiyorlar bende telden duyyorum o gürültüde telefon sesini kendisi duymuyor artik nasil bir mekandir bilemicem arkaplanda calan müzik arabesk tarzi bisiy yani inanin cok netti konusulanlar ben evdeyim yoksa nasil ortaya cikacakti bu rezalet

İlk Okudugumda benimde aklıma gelmisdi bu fikir ama bazen hata sık sık bizimde basımıza geliyor iste ablam bakıyorum sesli çağrı gelmiş Ohh 1 saatten vasla sesler geliyor ama en çokda erkek kadesimde olur.. Arka cebinemi kokuyor teli ne bilmiyorum yada normal cebe sürekli sınıfta iken aranirim.. Ali derim 5 dekika boyunca sonra kendim kapatırım. Bu yüzen sanmam diye dememisdim bu arkadasımıza. Ama şahsen sizden ayrılmak icin yapılan bir pilanda olsa hiç farketmez.. ikiside aynı kapiYa çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
hemen izzah edeyim genelde telefonu gömlek cebindedir ses bana baya yüksek geliyor ama bunlarda ayni sekilde cok yüksek sesli konusuyorlar sanki bende yanlarindayim seciliyor konusmalari net bir sekilde birbirlerine duyurmak icin bagrisiyorlar bende telden duyyorum o gürültüde telefon sesini kendisi duymuyor artik nasil bir mekandir bilemicem arkaplanda calan müzik arabesk tarzi bisiy yani inanin cok netti konusulanlar ben evdeyim yoksa nasil ortaya cikacakti bu rezalet

hayır sadece merak ettım yanı konuyu okuyunca ilk dıkkatımı çeken kısım bu olduu neysee allh yardımcınız olsunn her serde bır hayır vardır derler bence sende bu seri hayıra yor vee bölese iğrenç bir mahruktan bır an önce kurtuldun zararın neresınden dönersen kardır demii ama...

canım benım yaa cok zor bır durum gercekten ,cok uzuldum .

ne dıye imam nıkahı yaparsını kı ! ımam nıkahı tamamen erkeklerın

kötü emellerı ıcın kullandıgı taktikten baska goz boyamaktan baska

bırsey degıl .madem imam nıkahı altın da sana altın ev yaptı ıse

onları vermek yerıne çatır çatır yeseydın keske.

boyle erkekler gururdan fılan anlamaz canım .bunlara gurur yapmayacaksın

imam nıkahı altın da dını de buna alet ederek ,senı manevı olarak somuren bı ınsanı

sen de keske maddı olarak somurseydın .:113::113::113:

sagol bacim da gurur meselesi iste yani lanet olsun igne ucukadar birseyini istemem alsin o cok kiymetli misafirlerine takaksin artik arabada alem yaparken benim takilarim varsin olmasin para pul gelip gecici sagligim yerinde evladim yanimda daha ne isteyimki

cocugunuzun velayetini almadan resmı nıkah ıstememıssın ,ıyı guzel de ılla neden ımam nıkahı !

bırseylerı daha rahat paylasmak aynı evı paylasmak ıcın mı ! buyuk ıhtımalle sebep bu .

ıste boyle yaparak da kotu nıyetlı erkeklerın elmegıne yag surmus oluyorsunuz .

zaten yıpratıcı bır evlılıkten cıkmıssınız .bundan sonra adımlarını daha saglıklı ve guclu bır sekıl de

atmak yerıne ,sız daha da cahılce adımlar atmıssınız .ustelık tecrube edınmıs olmanız gerekırdı .

elbette bırını tanırsınız ılgı duyarsınız ama ,daha öncekı evlılıgınızı de goz onun de bulundurarak

daha sevıyelı mesafelı bı bırlıktelık yasardınız .

Çok üzüldüm :50: inşallah hemen atlatırsın.gelir özür dilerse sakın affetme.tekrarlanır çünkü Allah sabır versin sana :113:

Back