Yiidolar burda toplaalm

merhaba cnm Şeniz
resmi biraz daha sola kaydırsan nerdeyse benim ev görünecek kaydirigubbakcemile3

bende canım çok memnun oldum

merhaba cnm Şeniz
resmi biraz daha sola kaydırsan nerdeyse benim ev görünecek kaydirigubbakcemile3

senin ev ne tarafta canım

aa canım bened sağlık ocağına 5 dk lık bi yerdeyım canım oncuye yakınım kız az gitmedim o kuran kursuna çocukkuen

slm arkadaşlar nasılsınız bende arada girip takip etmeye çalışıyorumm sizleri baya kaynatmışsınız yaa kendinize çok ii bakın öpüldünüzz

herkeze merhaba...tayinimiz sivasa cıktı.umarım benide aranıza kabul edersiniz!!!!opuyorumnanaktan
hosgeldin aramiza a.s.
slm arkadaşlar nasılsınız bende arada girip takip etmeye çalışıyorumm sizleri baya kaynatmışsınız yaa kendinize çok ii bakın öpüldünüzz

oo taze gelin hosgeldin Şeniz
iyidir hemsom sen nasilsin nasil geciyo bakalim günlerin:jeyyar:

hemsolarim, sivasimi yokladim, kokladim geldim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ucan kusun slm inida getirdim sizlere :kedi: memleket havasini teneffus etmis bir yigido olaraktan, hepinizi kucakliyorum Şeniz Şeniz cucuklerim opem hele a.s. ozledim sizleri :asigim:

hosgeldin hemsom ŞenizŞenizŞeniz

herkeze merhaba...arkadaslar bugün kızımı okula yazdırdım..nene hatun anaokulu hakkında bilgisi olan varmı?yardımcı olursanız sevinirim..opuyorumnanaktan

herkeze merhaba...arkadaslar bugün kızımı okula yazdırdım..nene hatun anaokulu hakkında bilgisi olan varmı?yardımcı olursanız sevinirim..opuyorumnanaktan

aa hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile2
allah sizin açıklığı versin :Saruboceq:
benim bi bilgim yok ben istanbulda oturan bi sivaslıyım :sm_confused:

sağol çilekcim...sivasta kimse oturmuyo galiba herkez baska yerlerde..gerci bende daha yeni tasındım sivasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…