Yiidolar burda toplaalm

aciktim ya hemsolarim cokacimcoook hazirda biseyler varsa getirinde yiyek hihoyyyt caylarda benden olsun :içelim:

merhaba hemsolarrrrrrrrrrrrrr iyisiniz umarım opuyorumnanaktan
misafirlerim var gelemiyorum :kedi:

hosgeldin hemsom Şeniz nerelerdesin ya, ozlettin kendini yane :kedi: :kedi: :kedi:

:içelim: a.s. :içelim:
bize nazar degmesin :nazar: sositososito :nazar:

amin canim degmez inşallah sen merak etme kaydirigubbakcemile5
siz neresindensiniz sivasın canım

canim ben zaralıyım..ama imranlida kaldik cok üzün bisüre..merkezde evimiz var.ama ben istanbuldayim..ecük karişikmi oldu nekaydirigubbakcemile3

valla bende iyyim bebegimle berabaer büyyoz teyzeleri...dogum kısmetse eylülde inşallah...

ay canim hadi hayırlisi olsun..bebişin kızmı erkekmi..:emir_bebek:

merhaba hemsolarrrrrrrrrrrrrr iyisiniz umarım opuyorumnanaktan
misafirlerim var gelemiyorum :kedi:
Şeniz Şeniz Şeniz kolay gelsin bitanem :içelim:
kaydirigubbakcemile3 bebikim hiç satarmıyım memleketimi yawwopuyorumnanaktan
ama İstanbul'da bambaşka :kedi:
demi ama süprizzzzz havasina suyuna, tasina topragina hasretim sivasimin oyyy oy :asigim:

canım büyük ihtimalle kız bebegim..göstermiyo tam olarak...:eek:

ay hadi hayırlısı canim.tabi cinseyetin aslında hiçbir önemi yok onlar eliayagisaglam ve sıhatli dogsunlar.bi tek bunun önemi var.sende hayırlısıyla yavruna kacusursun insallah canim:Saruboceq:

bu arda bütün hemserilerime selamla..nasilsiniz bakalım yaramazlik yoktur umarim..güzel yiğidolara.s.

unutmadiiiiim, unutaamaaaam sengözlerimebaksanab hemsolarim, opuldunuz Şeniz Şeniz Şeniz sefali aksamlarimiz olsun ins buyrunnnnnnnnn sivasimda serin serin yeller esiyordur simdi kesin :asigim: az kaldi topragim, bekle beni oyyyy :kedi: :kedi: :kedi:

canım ceylangözlüm ne zaman geliyorsun
seninle tanışmak çok istiyorum canım
gezmeye mi yoksa süreklimi geliyorsun

oyy yorgunluktan geberiyomm yaa çehizi yıkadık daha ütüle çek makinacıya wer aboww ölecem yaww

naber canım karşılaşamıyoduk
ayyyyyyyy canım seninki tatlı yorgunluktur şimdi
nesli

X