Yiidolar burda toplaalm

hemen atlayım konuya
sivas merkezde yaşıyorum
yıldızelliyim
oldumu canım
ama eşimden dolayı sivas merkezim çünkü eşim sivasın yerlisi kale ardı diyimsositososito

saol canım yıldızeline az gitmedik vaallaa.cok severim hemşom inan
cok mumnun oldum cnmmucuksss

valla bizde muhabbet geleni getirip, gideni goturuyoz kaydirigubbakcemile hafta sonu isler kesat :umursamaz: kislar geziyo valla masallah :eek: bizde bekcilik yapalim dedik topigimize kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İyi pazarlar hemşolaropuyorumnanaktan
Aramıza yeni hemşolar gelmişler hoşgelmişlerŞeniz nasılsınız hanımlar :asigim:

İyi pazarlar hemşolaropuyorumnanaktan
Aramıza yeni hemşolar gelmişler hoşgelmişlerŞeniz nasılsınız hanımlar :asigim:
kayitlarini yapiyordum hemsom :kahve: hosgelmissen , sefalar getirmissen diloommmm Şeniz Şeniz Şeniz pazarin guzel olsun canimcim, nasilsin a.s.
hemen üzerime alınıyorum
hoşbulduk canım hemşolarım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:jeyyar: alin yafrum, hemsolarin hepsi bu gurubun icindedir :içelim: gel opem :jeyyar: Şeniz

kayitlarini yapiyordum hemsom :kahve: hosgelmissen , sefalar getirmissen diloommmm Şeniz Şeniz Şeniz pazarin guzel olsun canimcim, nasilsin a.s.

:jeyyar: alin yafrum, hemsolarin hepsi bu gurubun icindedir :içelim: gel opem :jeyyar: Şeniz

Pzar pazar pikniğe egidecez amma velakin hala bi hareket yok millette :umursamaz:
Sabahın köründe kaldırdılar. daha oyalanıyolar kaydirigubbakcemile

Son düzenleyen: Moderatör:

Pzar pazar pikniğe egidecez amma velakin hala bi hareket yok millette :umursamaz:
Sabahın köründe kaldırdılar. aha oyalanıyolar kaydirigubbakcemile

:1shok: :1shok: :1shok: simdi giderseniz, kacta gelirsiniz dilom :uhm: benim bildigim piknige, sabahin korunde kalkilmakla kalinma, yol alinir :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:1shok: :1shok: :1shok: simdi giderseniz, kacta gelirsiniz dilom :uhm: benim bildigim piknige, sabahin korunde kalkilmakla kalinma, yol alinir :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
işte ne güzel erkenden gidecektik sonra birileri bizde gelelim dedi Hemşolar onlarda onları bekliyoruz halaaaaa-tatlicadiarzu- galiba yan yattı gitme işi senağlama
slm kızlar naber bakalım...

hoşgeldin hemşo nasılsın.
Hamileliknasıl gidiyo :kedi: doğum ne zmandı fisfisfis

işte ne güzel erkenden gidecektik sonra birileri bizde gelelim dedi Hemşolar onlarda onları bekliyoruz halaaaaa-tatlicadiarzu- galiba yan yattı gitme işi senağlama

hoşgeldin hemşo nasılsın.
Hamileliknasıl gidiyo :kedi: doğum ne zmandı fisfisfis
mafoldumben mafoldumben mafoldumben horozu cok olan koyun, sabahi gec olurmus dilom :çok üzgünüm: bir hice kurban gittin desene :nazar:

valla bende iyyim bebegimle berabaer büyyoz teyzeleri...dogum kısmetse eylülde inşallah...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben horozu cok olan koyun, sabahi gec olurmus dilom :çok üzgünüm: bir hice kurban gittin desene :nazar:
:roflol:evet hiç uğruna kurban gittim senağlama:roflol:

valla bende iyyim bebegimle berabaer büyyoz teyzeleri...dogum kısmetse eylülde inşallah...

junyır hemşo başak burcu olacak yani :ecrin_bebek::1rolleyes:t:1rolleyes:teyzesi yesin onu Şeniz

X