Yiidolar burda toplaalm

yeni katılan dostlarım hoş geldiniz nasılsınız BENDE SıVASLIYIM ama Ankarada oturmaktayım fırsat buldukca SıVASA mutlaka giderim haftaya oradayım kısmetse sizler tatilde gidermisiniz...yada en son nezaman bizim ELLERE uğradınız............

en son geçen sene=) bu sene yine gidicem eğer iş başvurularımdan cevap gelmezse..huzur,temiz hava...ooh gidilmezmi sivasa?

evet teyzesi benim kzıım o..ama şimdi 6.5 aylık.orda daha yeni dogmustu.anamm ne güzell ya hep hemşolarim burdakaydirigubbakcemile5

allah sağlıklı uzun ömürler versin canım maşallah bebişe :nazar::nazar::nazar:
biiz buralardayız sende kaybolma sakınyasakkelime

yeni katılan dostlarım hoş geldiniz nasılsınız BENDE SİVASLIYIM ama Ankarada oturmaktayım fırsat buldukca SİVASA mutlaka giderim haftaya oradayım kısmetse sizler tatilde gidermisiniz...yada en son nezaman bizim ELLERE uğradınız............

neyin peşindesin? yeter ama artık terbiye sınırlarımı zorluyosun. ya adam gibi sohbetini et yada laf sokup durma.

Relaks yavru kuşum Sivas topiği gibi buranında kapanmasını istemeyiz değilmi.

Gitmesekte görmesekte bu memleket BıZıM değil mi :1closedeyes: :nazar:

hoşbulduk kızlar sağolunzemuszemus
hosgeldin hemsom a.s. a.s. a.s. herzaman aramizda gormek isteriz seni Şeniz
neyin peşindesin? yeter ama artık terbiye sınırlarımı zorluyosun. ya adam gibi sohbetini et yada laf sokup durma.
cilegim, gozbebegim Şeniz Şeniz Şeniz
Relaks yavru kuşum Sivas topiği gibi buranında kapanmasını istemeyiz değilmi.

Gitmesekte görmesekte bu memleket BİZİM değil mi :1closedeyes: :nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan dilom bitanesin :asigim:

Naz cano sen nasılsın.
İstanbuldamısın sen :çok üzgünüm:
,İstanbulda çok var hemşo kaydirigubbakcemile5
Galiba bende oraya yerleşecem evlenince :çok üzgünüm: ama hiç istemiyorum.

ceylangozlum nasılsın cano Şeniz
dilom, qurban nasil olim, hemsolarimi goruyom, aha beeeeyle galbim cosuyor :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: icim kipir kipir oluyo :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: seninde oyle oluyomu diloooooooom :asigim:
hea istanbuldayım cano..ya vazgeçemem İstanbul'dan ben yaaopuyorumnanaktan
:1shok: sivasi satmismisan :1shok: :1shok: :1shok: operim nazom, etme eyleme Şeniz Şeniz Şeniz
istanbul gerçekten bambaşka ama yaa:asigim:

:nazar: sendemi burutus :çok üzgünüm:

selamlar benim güzelller güzeli hemşolarim..güzel pazarlar..nasilsiniz bakayım bügün..sizler sivasin neresindensiniz kızlar bana bi yazin yavv merak ettim:uhm:fazla merak iyi degil derler ama :roflol:hepinize kocamannnn öpücükler canim hemşolarima.s.

selamlar benim güzelller güzeli hemşolarim..güzel pazarlar..nasilsiniz bakayım bügün..sizler sivasin neresindensiniz kızlar bana bi yazin yavv merak ettim:uhm:fazla merak iyi degil derler ama :roflol:hepinize kocamannnn öpücükler canim hemşolarima.s.

aman hemsom dur, biyerin siser miser allah muhafaza Şeniz Şeniz Şeniz valla bu islerden sorumlu bakanimiz var, o olmassa kimse bilemiyo kimin nerden oldugunu :kedi: çilegim bu islere bakiyo saolsun, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ben icindenim canim hemsom operim a.s.

hemen atlayım konuya
sivas merkezde yaşıyorum
yıldızelliyim
oldumu canım
ama eşimden dolayı sivas merkezim çünkü eşim sivasın yerlisi kale ardı diyimsositososito

aman hemsom dur, biyerin siser miser allah muhafaza Şeniz Şeniz Şeniz valla bu islerden sorumlu bakanimiz var, o olmassa kimse bilemiyo kimin nerden oldugunu :kedi: çilegim bu islere bakiyo saolsun, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ben icindenim canim hemsom operim a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla şişmez inşallah bacım..zemuszemus ben o bakanla bi görüşem bakam kaydirigubbakcemile3bende öperim bacımopuyorumnanaktan

X