- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet teyzesi benim kzıım o..ama şimdi 6.5 aylık.orda daha yeni dogmustu.anamm ne güzell ya hep hemşolarim burdakaydirigubbakcemile5
yeni katılan dostlarım hoş geldiniz nasılsınız BENDE SİVASLIYIM ama Ankarada oturmaktayım fırsat buldukca SİVASA mutlaka giderim haftaya oradayım kısmetse sizler tatilde gidermisiniz...yada en son nezaman bizim ELLERE uğradınız............
hosgeldin hemsom a.s. a.s. a.s. herzaman aramizda gormek isteriz seni Şenizhoşbulduk kızlar sağolunzemuszemus
cilegim, gozbebegim Şeniz Şeniz Şenizneyin peşindesin? yeter ama artık terbiye sınırlarımı zorluyosun. ya adam gibi sohbetini et yada laf sokup durma.
Relaks yavru kuşum Sivas topiği gibi buranında kapanmasını istemeyiz değilmi.
Gitmesekte görmesekte bu memleket BİZİM değil mi :1closedeyes:
Relaks yavru kuşum Sivas topiği gibi buranında kapanmasını istemeyiz değilmi.
Gitmesekte görmesekte bu memleket BİZİM değil mi :1closedeyes:
dilom, qurban nasil olim, hemsolarimi goruyom, aha beeeeyle galbim cosuyor :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: icim kipir kipir oluyo :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: seninde oyle oluyomu diloooooooom :asigim:ceylangozlum nasılsın cano Şeniz
:1shok: sivasi satmismisan :1shok: :1shok: :1shok: operim nazom, etme eyleme Şeniz Şeniz Şenizhea istanbuldayım cano..ya vazgeçemem İstanbul'dan ben yaaopuyorumnanaktan
istanbul gerçekten bambaşka ama yaa:asigim:
selamlar benim güzelller güzeli hemşolarim..güzel pazarlar..nasilsiniz bakayım bügün..sizler sivasin neresindensiniz kızlar bana bi yazin yavv merak ettim:uhm:fazla merak iyi degil derler ama :roflol:hepinize kocamannnn öpücükler canim hemşolarima.s.
selamlar benim güzelller güzeli hemşolarim..güzel pazarlar..nasilsiniz bakayım bügün..sizler sivasin neresindensiniz kızlar bana bi yazin yavv merak ettim:uhm:fazla merak iyi degil derler ama :roflol:hepinize kocamannnn öpücükler canim hemşolarima.s.
aman hemsom dur, biyerin siser miser allah muhafaza Şeniz Şeniz Şeniz valla bu islerden sorumlu bakanimiz var, o olmassa kimse bilemiyo kimin nerden oldugunu :kedi: çilegim bu islere bakiyo saolsun, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ben icindenim canim hemsom operim a.s.