Yiğenim,eşim,neden yaptığını bilmediğim tavrı .

Queenkingg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
290
380
Merhaba . Okuyan herkesten objektif yorumlar bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Olayın başı şöyle başlıyor, 3 yaşındaki erkek yiğenimi amcasının oğlu yani kuzeni,yer tahtası(parke )ile dövüyor , yüzü kalı burnu vs çiziliyor iz kalıyor kafası şişiyor . Ablam o sırada orda olmadığı için olayı göremiyor ama döven çocugun annesi yani eltisi çocukları ayırması , cocuguna sahip çıkması gereken yerde inkar ediyor olayı,ifşa olmayacagımı bilsem resmi koyarım halini görün diye. Ve bu arada o kadın hergün çocuklarını alış ablama geliyor ablam eve almasada kaynanasına gidiyor kaynanası alıp geri getiriyor yani bıkmış laf söz anlamıyorlar . Bu olayın üstüne ablam tartısıp konusup ortamı terk ediyor annesine kızıyor cunku ciddi anlamda çocuklarını öğreten o. Yiğenimin o halini görünce cok üzüldüm cok ağladım , ablamın eltisine yazdım üzüldüğümü , hep aynı şeylerin olduğu artık biraz olsun cocuguna dur demesi gerektiğini gerekirse aynı ortama bırakmamaları gerektiğini tatlı dille anlattım. Tabi anlayana . Tabi haklısın demedi kendini savundu ben de bir daha cevap yazmadım. Olaylar böyle .
Gelelim akşamki konuya, kaynanam aksam bi beş dk lıgına bize geldi oturuyordu bende bu konuyu anlatmıstım sonucu sordu söyledim ordan eşim , bi anda köpürdü aşırı yüksek ses tonuyla bağırdı konuştu senin hakkın yok anneai babası karışacak vs vs uzattı da uzattı. Aile işlerine karısamam karısmadım da her hangı bir hakaret vs de yok ortada etmedim sadece yiğenimib o hali beni kahretti ve haklı olarak çocugun annesine yazdım . Daha fazlasına da hak ediyorlardı ama sakinliğimi korudum. Eşin uzattı kv min yanında bana bağırmayan adam bagırarak konusmaya başladı . Sesimi cıkartmadım acıklamamı yapıp sustum. Kv ağzını acıp oğlum tamam sus abarttın falan demedi asla o da annesinden daha cok yüz buldu gibi geldi. Ve inanın o an kaynanamın mutlulugunu hissettim. Bana bagırmasından mutlu oldugunu . Kaynanam gidince dayanamadım ağladım. Annenin yanında bana sesini yükseltmenin acıklaması ne dedim içimdekileri döktüm kırıldığımı üzüldüğümü soyledim onunla bir daha konusmak istemediğimi söyledim , detaylarını hatırlamıyorum geldim yataga yattım , uyuya kalmışım, kalktığımda saat 4,5 eşim yok, salonda uyuya kalmış ve ayrı yatma konusunda asırı ciddi oldugumu biliyor , kalktım yerine cagırdım geldi yattı o saatten sonra. Şimdi üzgün müyüm kırgın mıyım bilmiyorum, başkasının yanınra bana oyle bagırmasının acıklaması ne bilmiyorum sormak bile gelmiyor içimden . Ona nasıl davranacagımı bilmiyorum. Özür dileyip hatasını anlayana kadar konusmayımmı mne yapıyım. Haksız mıyım değil miyim beni aydınlatın .
Eşimle olan ilişkimiz normalde saygılı , anlaşabiliyoruz onun dısında hiç kavgamız olmaz gurultumuz olmaz mutluyuz ama acaba annesi var diye mi o kadar gaza geldi ne oldu . Kafam cok karısık .

Detay olarak . Eniştrm ve ablam o kadına yazdığımı biliyorlar ve beni haklı buldular ve bu kadın çocuklarını sürekli döven 21 yaşında 3 erkek cocuk annesi sorumsuz bir insan ve cocuklarını daha once de bu tarz kavga olaylarında haklı bulan oglum neden yapıyorsun demeyen konusmayan kızmayan vurdum duymaz birisi . Büyük oğlunu okuldan attılar beslemenme cantasına bıcak koymus meyve kessın diye oda bir kızın bogazına dayayıp kızı öldürmeye kalkmış . Hani elinden bir şry gelmiyor de kadının üstüne gittim sanmayın .

Detay olarak . Eniştrm ve ablam o kadına yazdığımı biliyorlar ve beni haklı buldular ve bu kadın çocuklarını sürekli döven 21 yaşında 3 erkek cocuk annesi sorumsuz bir insan ve cocuklarını daha once de bu tarz kavga olaylarında haklı bulan oglum neden yapıyorsun demeyen konusmayan kızmayan vurdum duymaz birisi . Büyük oğlunu okuldan attılar beslemenme cantasına bıcak koymus meyve kessın diye oda bir kızın bogazına dayayıp kızı öldürmeye kalkmış . Hani elinden bir şry gelmiyor de kadının üstüne gittim sanmayın .
Eşin kadına bayağı değer veriyormuşşş...

Eşin kadına bayağı değer veriyormuşşş...

Tam aksine eşim o kadından nefret eder hatta hiç kimse sevmez . Aynı ortama girdiğinde kadın bir keresinde eşimin selamını almamıştı nezaketende olsa , eşim merhaba yenge nasılsın dedi ondan küçük ama evli barklı yanlıs anlayacak biri olduğu için yüzüne böb bön bakıp gitti o gün bu gündür o kadının sorunları var der.

Kadına mesaj çekmeniz bana göre yanlış bir davranış haklisiniz yeğeniniz sizin canınız ama ondan önce anne ve babası var had bildirecek.. Eşinize gelince onu zaten söylemiyorum en nefret ettiğim şey eşlerin birbirini toplum içinde küçük düşürmeleri ve erkeklerin anne babalarının yanında erkeklik!tamlamaları ..Bence özür dilemesini bekleyin hatasını anlasın ki birdaha aynı hatayı yapmasın çocuk mu azalıyor ne bu böyle

Esine soyle soyle "senin yigenin şiddete maruz kaldığında,kafasına parke ile vurulduğunda söz veriyorum kilimi kipirdatmiyacagim, ama burda konuştuğumuz benim yigenim ve bu konuda sana laf düşmez".Bunu kayinvalidenin yanında soyle için sogusun

Dedim , yiğenimi korumak istemekte haklıyım ve sen bu konuda bana karışamazsın siz yiğrnlerinizle abinizle görüşmüyorsunuz diye ben de mi sahip çıkmayım diye .

Geçmiş olsun, yeğeniniz tabi çok üzülürsünüz lakin sizden önce ablanız, enişteniz kendileri tepkilerini koysa daha iyi olmaz mıydı? Eşiniz haksız, annesinin yanında şov yapmış

ben varya o annenin yerinde olsam o eltinin saçını başını yolardım.. !! bu nasıl bir cehalettir . yazık günah
yegeni mi bende öyle görsem dayanamazdım siz yine sukunetinizi korumuşsunuz az bile konuşmussunuz
kardeşinize söyleyin şunları hayatından def etsin eve barka koymasın..
hayır benim anlamadıgım hadi kardeşin pasif babası da mı pasif yahu ?
benim cocugumu böyle hale getiren kişinin alnını karışlarım ben. !
size gelince. vallahi eşiniz k. bakmasın. ortada bir çocuk var üstelik yegeniniz.. canınız cigeriniz sessiz mi kalmasını bekliyordu ?
ama asıl hatalı anası babası ; size düşürmeden kendileri kökten çözüm bulmaları gerekirdi..
kv yanında size bagırarak egosunu tatmin etmiş.
benim eşim bana böyle birşey yapsa onun burnundan fitil fitil getiririm, bagırdığına pişman ederim.
ayrı oda da uyumuş ya sizin bence yatağa cagırmanız suç. bırakın ne hali varsa görsün. böyle üzerine düşerseniz ne diye yatağa çağırıyorsunuz ? ben olsam acmıştm agzımı yummuştum gözünü bana annesinin yanında bagırmak neymiş bir güzel haddini bildirirdim siz böyle yaparsanız eğer ki ;
kendini bir B'k sanar yptıgı hatlaardan ders çıkarmaz
kv gelince ; klasik kv işte oglu ile gelinini birbirine düşürmekten düştüğünü görmekten pek bir zevk alır üzerine kına yakarlar..

Ablanız bu kadar problemli birinin yanina cocugunu nasil yanliz birakabiliyor ?

Sizin msj yazmaniz olmamiş belki ama bende böyle bi anda msj yazar hatta hakaret bile ederdim galiba

Eşinizle de konuşmayın özür dileyinceye kadar. Belli ki anneciginin yaninda şımarmış :bicak:

Tam aksine eşim o kadından nefret eder hatta hiç kimse sevmez . Aynı ortama girdiğinde kadın bir keresinde eşimin selamını almamıştı nezaketende olsa , eşim merhaba yenge nasılsın dedi ondan küçük ama evli barklı yanlıs anlayacak biri olduğu için yüzüne böb bön bakıp gitti o gün bu gündür o kadının sorunları var der.
O zaman ablanı ve eşini pek sevmiyor olabilir.

Adamı yatağa neden çağırıyorsunuz? Bu sakinlikler beni şaşırtıyor. Size annesnin yanında bağıran adama 2 çift laf edemediniz mi o anda? Bağırmak zorunda değilsiniz. “Şu terbiyesizlikle bu konuşmayı devam ettirmeyeceğim” bile deseniz yeter.

Onu düşündüğüm için çağırmadım , eşlerin ayrı yatmasından ve buna alışmaktan korktuğum için ağzımın ucuyla git yerine yat dedim bıraktım geldim sonra o geldi .

O zaman ablanı ve eşini pek sevmiyor olabilir.

Tahmin yürütmeye çalışıyorsunuz anlıyorum ama eşimin onları cok sevdiğini bilirim , yiğenlerim ona çok düşkün hatta o halini gördüğünde cok üzüldü, bence annesinin yanında kendini tatmın etmeye calıstı aklıma baska bir şey gelmiyor

Kayınvalideye sarmayın hiç... yok oğluna dur demedi, yok mutlu oldu... kazık kadar herif olmuş hala anası terbiye etsin diye bekliyorsunuz.
Kabalığın tamamı eşinize ait.
Haksız da üstelik.

Eşiniz muhtemelen kadın şirret bize de bulaşır diye tepki verdi ama insani tepki vermeyi bilmiyor, öğrenmiş oldunuz.
Size başkasının yanında sesini yükseltmek için bir bahanesi olamaz.

Ablanız bu kadar problemli birinin yanina cocugunu nasil yanliz birakabiliyor ?

Sizin msj yazmaniz olmamiş belki ama bende böyle bi anda msj yazar hatta hakaret bile ederdim galiba

Eşinizle de konuşmayın özür dileyinceye kadar. Belli ki anneciginin yaninda şımarmış :bicak:

Aynı ortamda kaynanası cocugun annesi de var boyle bir olay olsa oturup izleyeceklerini nerden bilebilirdi . Çok değişik insanlar kapıdan kovuyo bacadan geliyor

Tahmin yürütmeye çalışıyorsunuz anlıyorum ama eşimin onları cok sevdiğini bilirim , yiğenlerim ona çok düşkün hatta o halini gördüğünde cok üzüldü, bence annesinin yanında kendini tatmın etmeye calıstı aklıma baska bir şey gelmiyor
İyide annesinin bu olayda iyi veya kötü anlamda bir ilgisi yokki...

Aynı ortamda kaynanası cocugun annesi de var boyle bir olay olsa oturup izleyeceklerini nerden bilebilirdi . Çok değişik insanlar kapıdan kovuyo bacadan geliyor
Belli ama problemli anne be problemli cocuklar var ortada

Kendi anneme bile birakamiyorum ben dikkat etmeyebilir diye

X