- Konu Sahibi bilgilitugba
-
çok zor oluyo öyle ya bilmem mi valla ben brz olsn kafam rahat olsn istedm inş hayırlısı olur hepimiz için :)
Ben normalde calisiyorum ama istedigim bi bolum var orasi icin ugrasicm
Bu arada millet 120 netten fln bahsediyo ben daha 90 i bulamadimm(((
heyy beni de takınkızlar görmediniz sanırııım
Çoğu sınava gırecek olan arkadaslar ygsde beklemedıklerı düşük puanı alınca lysyı bırakıyor.
Arkadaslar en buyuk yaptıgınız hata o farkında değilsiniz.
Ygsde düşük yapan arkadasların lysde koca bır fark attıklarına gozlerımle sahıt oldum. Tam aksıne lysye bastırın. Önümüzde koca bır 3 ay var lys için.
Özellikle tm ve sözelcıler için bu çok büyük bir şans.
Puana bakmayın onemlı olan sıralamadır.Millet ygsye oyle bır hısımla calısıyor kı lysde bıtıp tukenıyor artık. İşte burada bız devreye gırıyoruz lysde daha da bastırırsak şans bızden yana olur.
peki ilk kez mi giricen
haklısın ama hayatım en büyük hatası ben
tercihlerde yaptım buna da dikkat
yok canım 2.kez pdr istiyorum inşallah olmazsa okul öncesi öğretmenliği
yok canım 2.kez pdr istiyorum inşallah olmazsa okul öncesi öğretmenliği
haklısın ama hayatım en büyük hatası ben
tercihlerde yaptım buna da dikkat
akışta görünce dikkatimi çeki hadi bakalım. şimdi kontenjanlarda baya arttı çoğu ünide de var
psikoloji de düşün derim. en azından benim şu andaki aklım olsa psikoloji yazardım
Naptın ki neye gore yaptın
pdr olsunda :) psikoloji daha yüksek puanla alıyor siz ne okuyorsunuzz
şu andaki puanları çok bilmiyorumda bizdeyken aynıydı puanları. mesela benim uludğ psikoloji ile sakarya pdr oluyordu. pdryi seçtim. 2007de kazanmıştım 6 binlerdeydi sıralamam.
ben 2011 mezunyum 3 yıldır mebteyim canım.
kaç puanla atandınız peki?? bende pdr istiyorum nedense öğretmenlik var hep içimde :)) dersler nasıldı zorlar mı , 2. senem oldugundan üstten ders alıp dönem kısaltmayı düşünüyorum ben mümkün mü bilmem ama :))
ben varım sınava girecek.
ama gözetmen olarak
bol şans hepinize
ben okul öncesi mezunuyum evet kpss atama puanları düşük 45le bile atanan arkadaşlarım var.. ama çekilecek meslek değil çocuklardan çok velilerle muhattap oluyorsunuz geçen sene ücretli öğretmenlık yaptım meslekten soğudum stajer öğrenciyken hocalarınız ayrıca soğutacak sizi eğer çocukları cok sevıyorsanız velilerin egolarını tatmin ederim dıyorsanız ve herseyden önemlisi sabırlıysanız okul öncesini yazın yoksa hayatınızı mahvedersiniz saatlerden gözününü ayıramazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?