• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ygs

84le atandım ama 50yle bile atanan arkadaşlarım vardı.
ünideki dersler zor değildi ben seviyorum eğlenceliydi yani.
bende 3.yılımda kazandım hedefim uğruna :D üsten ders alabilirsin ortalaman yğkse olursa
meblerde sıkıntı var iş tanımımız çok geniş tam yerleşmeyen bir alan. diğer öğretmenler sevmez seni odanda boş boş oturduğunu falan düşünürler.
ben hala psikoloji diyorum:D ilköğretimde olduğum için öss sisteminden uzak kaldım puanlara göz atınca baya fark olmuş psikoloji ve pdrde bizdeyken. hukuk pdr psikoloji aynıydı hemen hemen

inşallah olur ya gercekten istiyorum izmirdeyim ben önceliğim dokuz eylül çünkü egede hazırlık var :1:

işimiz sadece öğrenci olsa neyse de seviyorum ben mesleğimi ama 3 yılda mebten soğudum. hukuk ya da psikoloji yazmadığıma pişmanım doğu görevi derdi yok veli yok idareiceler yok

kesinlikleee bazen polis memurluğu bile cazip geliyor bana.. masanda dosya ve evraklarla boğusmak velilerle boğusmaktan daha mantıklı :)

Bende giriyorum bu sene kismetse tip istiyorum dokuz eylul celal bayar :))
Bu aralar da toder guvender ozdebir baya bir siralama hakkinda bilgi verir kacirmayin derim

kesinlikleee bazen polis memurluğu bile cazip geliyor bana.. masanda dosya ve evraklarla boğusmak velilerle boğusmaktan daha mantıklı :)

Bayanlar icin polislik coook zor bi meslek. Karar yine sizin ama kesinlikle yapanlar memnun degil....
Yani benim tanidiklarim oyle.. maasi iyi ok ama derdi cok..

Ins olur canim
Lisans mezunuyum zaten ama sosyoloji yada psikoloji okumak istemişimdir hep
Sosyoloji daha kolayima geldi
Gerci sinavada az kaldi ama hals giris yerleri ni aciklamadilar

bildim kadarıyla 13 martta açıklanıcak canım :)

Ins olur canim
Lisans mezunuyum zaten ama sosyoloji yada psikoloji okumak istemişimdir hep
Sosyoloji daha kolayima geldi
Gerci sinavada az kaldi ama hals giris yerleri ni aciklamadilar

açıköğretim sosyoloji için sınva girmenize gerek yok ki. 2. üniversite kapmsamında direk kayı döneminde kayıt olabilirisin

napıyım bıktım bu sınavdan 3.girişim olacak üniversitedeyim ben zaten ama şu ygsden çok korkuyorum yetişmezse diye deneme ve soru çözümü kısmım biraz eksik kaldı okul yüzünden hayırlısıyla biran önce girip lys çalışmak istiyorum hayattan soğudum resmen:43:

Sen de mi bölüm değiştirmek istiyorsun?

Back