Ygs

DEğil mi?Ben de ameliyat oldum o yüzden çalışmaya geç başladım eksiklerim var keşke bu sene gideblsem ama istediğim yere yetmez ben de sürekli bunu düşünüyorum,kafayı yiyeceğim artık

Çok geçmiş olsun. Ben ekimde başlamıştım ama bir ay geçmedi rahatsızlandım. 1 ay devam etti öyle ve o süre boyunca hiç çalışamadım. Sonra düzeldim hemen başladım çalışmaya ve yine rahatsızlandım. 1 ay kadar daha çalışamadım. Sonra arada grip oldum, halsiz olduğum oldu. Yani 3 ayım hastalıklarla geçti. Elimden geldiğince çalıştım yine de. Bakalım. Ben de kafayı yemek üzereyim. Annemle babama anlatıyorum. Çok sıkıyorsun kendini diyorlar.

Sana da geçmiş olsun ben ameliyat olmadan çnce onun korkusundan çalışamıyordum ve sıkıntısından sonra da iyileşmeyi bekledim geç başladım ben de hem de bayağı elimizde değilki hep kendimize hem onlara borçluyuz

Teşekkür ederim. Elimizde olan şeyler değil elbette. Ben çalışamadığım süre boyunca çok huzursuz oldum. Boşa geçen zamanıma çok acıyorum. Ama LYS var. Allah'ın izniyle o çok daha iyi olacak.

Teşekkür ederim. Elimizde olan şeyler değil elbette. Ben çalışamadığım süre boyunca çok huzursuz oldum. Boşa geçen zamanıma çok acıyorum. Ama LYS var. Allah'ın izniyle o çok daha iyi olacak.

evet o geçen zaman öyle bir vicdan azabı ki.. Benim de aklıma o geliyor lys daha yüksek olur puanımız yükselir ondan umudum var ama matematik olmadıktan sonra ne kadar yüksek olabilir ki ?

evet o geçen zaman öyle bir vicdan azabı ki.. Benim de aklıma o geliyor lys daha yüksek olur puanımız yükselir ondan umudum var ama matematik olmadıktan sonra ne kadar yüksek olabilir ki ?

Matematikten en kolay konular Logaritma, Karmaşık Sayılar, Matris ve Determinant, Kümeler... Bunlardan aşağı yukarı 6-7 soru çıkar. Trigonometriyi de halletmeye çalış ya da onun yerine Türev, İntegral falan çalış. 15 net olur. Geometride de Analitik Geometri bölümüne çalış. 25 kadar net çıkartırsın. Edebiyattan da fule yakın yaparsan okul puanınla birleşince çok güzel bir puanın olur.

İnşallah ya analitik geo kolay mıydı? :44: katı cisimler

rica ederim kafana takılan bir şey olursa yardımcı olurum canım artık sınav sistemi üzerinde tez hazırlayacak seviyeye gelmiş bulunmaktayım

sağolasın canım,
kime sorsam muallakta cevap veriyor,adamakıllı kimseden bişey öğrenemiyorum.
en son 2009da girdim ilk ve son kez,
yani bayağı eskiyim: )
okul öncesi veya sosyal hizmetler vs kazanmak çok mu zor?
ekonometri mezunuyum,matematiğim oldukça iyi.
kpss ye hazırlandığımdan türkçe coğrafya tarihte çalıştım.
okul puanım 84 civarıydı galiba,tam hatırlamıyorum.
zor olur mu acaba kazanmam :26:
bu arada doğudayım ve tercih yaparsamda burayı yazacağım.
haliyle çok yüksek puan gerekmiyor sanırım

7
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyi misin ?
Stres her şeyin başı işte ..
Eşim daha iyi ama arada acile koşuyoruz aynı sorunla, bir çözüm yok yani şimdilik.

Ben de çalışmayı bırakınca stresten ne yapacağımı şaşırdım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…