- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Çok az kaldı be girecek olan var mı sınava
ayyyy kardeş naptın çalıştın mı barimeeeayy ben varım kardeş ben varım allah kahretsin ki ben de varım
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Çok az kaldı be girecek olan var mı sınava
Tm evet ilk kez peki ya seen :)maalesef bende varım hangi bölüm de okuyorsun,tm,mf,yada sözel misin ilk defa mi giricen
ayyyy kardeş naptın çalıştın mı barimeee
Tm evet ilk kez peki ya seen :)
ben zaten okuyorum
2. üniversite için giricem
vaay ikinci üni yaa gözlerim yaşardı valla biz daha birincisine kapağı atamadık
çalışıyoruz bakalım yaa dershane kampı başladı sabah 10 akşam 7:20 gerçi ben 11 gibi gidiyorum hep ama hala eksiğim sanki tükçe sosyal kırk yapamadım bir türlü bu arada ben dilciyim senin bölüm ne ?
olur olur sadece kendini kasmıycan olmazsa hayatın sonu değil
seneye tekrar denersin
konu açılmışken ya örgündeyken bi yandan da açıktan düşünüyorm sizce ?vaay ikinci üni yaa gözlerim yaşardı valla biz daha birincisine kapağı atamadık
hmmmm ben tmciyim ya bu sene dersaneye gtmdm geçen sene gttm dye :S
valla tekrar hazırlanmak en korktuğum şey ama şu aralar çoook fazla stres yapmıyorum olursa olur olmazsa olmaz ben elimden geleni yapıyorum diyip kendimi avutuyorum valla gençliğimin baharındayım hiiç üzüp sıkamam kendimi
Ben varım sözelim fakat unı okuyorum 2.defa gırecegım bölümümü sevmedıgım için
yok canım 2 seneliğim ben bir senede okula geç gttm da yeni mezun lcm yoksa normlde üni 2de olmam gerek S:mezun musun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?