- Konu Sahibi bilgilitugba
açıköğretimi de öneririm
yok yaa o üniversitenin o sıraların o hayatın tadını çıkartmak lazım olmaz öyle açıktan falan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıköğretimi de öneririm
işte ben yalnız ben iş bulamayacağım için tekrar giriyorum
açıköğretimi de öneririm
yok canım 2 seneliğim ben bir senede okula geç gttm da yeni mezun lcm yoksa normlde üni 2de olmam gerek S:
Ben de öyle formasyon atama olayları yuzunden gelecek gormedıgım ve acıkcası zorlandıgım pekte sevmedıgım bır bolum oldugu ıcın
mesela aşırı stres yapmıyorum geçen sene sınav olmadığı halde okul sonra dersane git ge git gel yapa yapa hangisini yapacağımı şaşardm onda bile insan o kdr stres yapıo ki araya brde sınav grseydi bilemiyorum yani ben bu yönden avantajlıyım ama biraz düzensizlik var işte bu dezavantaj oldu bnm için :)dershaneye gitmemenin dezavantajı oluyor mu ?
hangi bölüm de okuyorsun
Türk dili ve edebiyatı sen
mesela aşırı stres yapmıyorum geçen sene sınav olmadığı halde okul sonra dersane git ge git gel yapa yapa hangisini yapacağımı şaşardm onda bile insan o kdr stres yapıo ki araya brde sınav grseydi bilemiyorum yani ben bu yönden avantajlıyım ama biraz düzensizlik var işte bu dezavantaj oldu bnm için :)
tarih okuyorum ve beni ygs de bi tarih bide Türkçe kurtarır
aynen oyle benı de turkceyle tarıhı ıyı yapmamız lazım fakat lys bızım ıcın cok daha onemlı. Ygs kötü olsa dahı lysde bunu yukseltme sansımız var
olur olur sadece kendini kasmıycan olmazsa hayatın sonu değil
seneye tekrar denersin
Hangi bolumu istiyorsun canm merak ettim
çok zor oluyo öyle ya bilmem mi valla ben brz olsn kafam rahat olsn istedm inş hayırlısı olur hepimiz için :)ayy çok iyi evde olmak yaaa ben sabahın köründe çıkıyorum akşam sekiz dokuz gibi dönüyorum eve canım çıkıyo tabii eve geldikyen sonra pert... hiçbir şey yapamıyorum çok da çalışamıyorum açıkçası![]()
bende tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik istiyoreee :)normalde sözelçiyim ama bu sene gıda üzerine okumak istiyorum
ya geçen sene tarih sorularına baktımda lys
baya zorlamışlar hep bilgi
ygsde yoruma dayalı sorarlar hep ne kadar tarıh bılgın olursa olsun yorum yetenegın yoksa ygsde bı halt yapamazsın bılgı sormazlar. Lysde dırek bılgı soruyorlar