• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ygs

dershaneye gitmemenin dezavantajı oluyor mu ?
mesela aşırı stres yapmıyorum geçen sene sınav olmadığı halde okul sonra dersane git ge git gel yapa yapa hangisini yapacağımı şaşardm onda bile insan o kdr stres yapıo ki araya brde sınav grseydi bilemiyorum yani ben bu yönden avantajlıyım ama biraz düzensizlik var işte bu dezavantaj oldu bnm için :)

mesela aşırı stres yapmıyorum geçen sene sınav olmadığı halde okul sonra dersane git ge git gel yapa yapa hangisini yapacağımı şaşardm onda bile insan o kdr stres yapıo ki araya brde sınav grseydi bilemiyorum yani ben bu yönden avantajlıyım ama biraz düzensizlik var işte bu dezavantaj oldu bnm için :)

ayy çok iyi evde olmak yaaa ben sabahın köründe çıkıyorum akşam sekiz dokuz gibi dönüyorum eve canım çıkıyo tabii eve geldikyen sonra pert... hiçbir şey yapamıyorum çok da çalışamıyorum açıkçası :14:

Ben normalde calisiyorum ama istedigim bi bolum var orasi icin ugrasicm
Bu arada millet 120 netten fln bahsediyo ben daha 90 i bulamadimm:((((

ayy çok iyi evde olmak yaaa ben sabahın köründe çıkıyorum akşam sekiz dokuz gibi dönüyorum eve canım çıkıyo tabii eve geldikyen sonra pert... hiçbir şey yapamıyorum çok da çalışamıyorum açıkçası :14:
çok zor oluyo öyle ya bilmem mi valla ben brz olsn kafam rahat olsn istedm inş hayırlısı olur hepimiz için :)

ya geçen sene tarih sorularına baktımda lys
baya zorlamışlar hep bilgi

ygsde yoruma dayalı sorarlar hep ne kadar tarıh bılgın olursa olsun yorum yetenegın yoksa ygsde bı halt yapamazsın bılgı sormazlar. Lysde dırek bılgı soruyorlar

benim üniversite bitti kpssye hazırlanıyorum hazırlanmışken bu sınavada giriyim belki 2. üniv. nasip olur dedim :) canım çok kasma kendini. erkek kardeşim 4 senedir deniyor ilk 2 sene istediği üniversite gelmedi diye gitmedi ayrıca askeri personellikte bahane oldu :) 3. sene artık o kadar sıktıkı kendini sınavda rahatsızlandı 249 civarı birsey aldı canı çok sıkıldı bu sene tekrar girecek ortaokuldan beri dershane ve kurslara gıdıyor bulundugumuz sehirdekı tüm hocalar tanıyor artık kardesımı.. :D bu sene biraz daha relax takılıyor bu ay seri deneme çözüyor sadece birde dershanedeki takviyeler işte...

Back