• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YGS Kitap önerisi?

damla321_

verme DEĞER verme!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
5.922
675
248
Merhaba arkadaşlar :)
Ygs sınavına hazırlanacağım ygs konu anlatımı ve soru bankası almam gerek ama sizce en iyi hangi yayının kitapları veya hangi dersin en iyi yardımcı kitabı? bu konuda bana yardımcı olabilirmisiz?

Bu arada temelim pek fazla yok açık lisede okuyorum bu sene İnşAllah bitiyor :) ve matematiğim berbat konuyu anlasamda soruları yapamıyorum :ssz: :KK43:

Hedefin nedir sayısal mısın eşit ağırlık mı? Belirtirsen yardımcı olabilirim seve seve :)

İngilizce öğretmenliği için YGS+LYS-5 sınavlarına girmen yeterli, İngilizce için önerebileceğim bir kitap yok maalesef dilci değilim..
Veterinerlik MF-3 puan türüyle alıyor burda da YGS+LYS 1 ve Lys 2 ye girmelisin fen ve matematik önemli..

Matematiğin çok kötüyse Antremanlarla matematik serisini alıp hızlı hızlı bitir, ama konuları anlıyormuşsun Fem Simetri Ygs Mat seti de alabilirsin içinde her soru türünü barındırıyor. Geometri pek etki etmiyor yine de 5-10 net yapabileceğin bir alan üçgenleri iyi bilirsen harika oluur. Konu videoları izle mutlaka.. Matematik -geometri için zor olmayan bir soru bankası almalısın temelin kötüymüş ya hani ben Güvender,Zirve öneriyorum.

Fizik kimya yı fem simetri konu anlatımlıdan halledebilirsin. Biyoloji için mutlaka Palme ye bak..
Veterinerlik zor değil canımm 80-90 bin en yükseği. Yani rahatlıkla yaparsın zaman da bol.

Türkçe sosyalin nasıl bilmiyorum onlar da lazım yani matematik fen açığımızı yüksek Türkçe sosyal netlerimizle kapatabiliriz ben 2014 ygs de 38-2 Türkçe yaptım 34-6 sosyal , 17 matematik 21 fen yine de iyiydi sıralamam :16: Çok uzun yazdım kusura bakmaa :)

İngilizce öğretmenliği için YGS+LYS-5 sınavlarına girmen yeterli, İngilizce için önerebileceğim bir kitap yok maalesef dilci değilim..
Veterinerlik MF-3 puan türüyle alıyor burda da YGS+LYS 1 ve Lys 2 ye girmelisin fen ve matematik önemli..

Matematiğin çok kötüyse Antremanlarla matematik serisini alıp hızlı hızlı bitir, ama konuları anlıyormuşsun Fem Simetri Ygs Mat seti de alabilirsin içinde her soru türünü barındırıyor. Geometri pek etki etmiyor yine de 5-10 net yapabileceğin bir alan üçgenleri iyi bilirsen harika oluur. Konu videoları izle mutlaka.. Matematik -geometri için zor olmayan bir soru bankası almalısın temelin kötüymüş ya hani ben Güvender,Zirve öneriyorum.

Fizik kimya yı fem simetri konu anlatımlıdan halledebilirsin. Biyoloji için mutlaka Palme ye bak..
Veterinerlik zor değil canımm 80-90 bin en yükseği. Yani rahatlıkla yaparsın zaman da bol.

Türkçe sosyalin nasıl bilmiyorum onlar da lazım yani matematik fen açığımızı yüksek Türkçe sosyal netlerimizle kapatabiliriz ben 2014 ygs de 38-2 Türkçe yaptım 34-6 sosyal , 17 matematik 21 fen yine de iyiydi sıralamam :KK16: Çok uzun yazdım kusura bakmaa :)
Yok canım ne kusuru cevabın için çok teşekkür ederimm :):KK19:
bu verdiğin bilgiler için ;) bunları not edip bu hafta bu kitaplardan alacağım :KK51:
pekii Lys için ne önerebilirsin canm:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

Merhaba arkadaşlar :)
Ygs sınavına hazırlanacağım ygs konu anlatımı ve soru bankası almam gerek ama sizce en iyi hangi yayının kitapları veya hangi dersin en iyi yardımcı kitabı? bu konuda bana yardımcı olabilirmisiz?

Bu arada temelim pek fazla yok açık lisede okuyorum bu sene İnşAllah bitiyor :) ve matematiğim berbat konuyu anlasamda soruları yapamıyorum :KK14: :KK43:

mat inçin antreman serisi biyoloji için palme yayınları türkçe için ygs fem konu anlatımlı körfez testi ygs için bunlar tabi bide tudem yayınları :D

Back